Похитителят още е в банковия клон

Преговорите с 27-годишния Стефан Петров продължават
Обновена: 24 мар 2011 16:31 | 24 мар 2011 14:28,
236
Похитителят още е в банковия клон
Снимка: Dnes.bg

Похитителят, който взе заложници в клон на Инвестбанк в Сливен, все още е в банката.

По-рано мъж беше изведен от полицаи от сградата и се появи информация, че похитителят се е предал. Оказа се обаче, че от банката е излязъл психолог, който се е сменил със свой колега.

Мъжът, който опита да обере банката, държа като заложници служители на офиса в продължение на над 18 часа. Тази сутрин на свобода беше пусната и последната заложничка на похитителя. Похитителят обаче остана в банката и вече е там повече от 22 часа.

Полицията продължава да води преговори с него. Сутринта премиерът Бойко Борисов го призова да се предаде.
"Дал съм изрични указания – предаде ли се, да се спазват всички изисквания на закона. Един шамар няма кой да му удари", обърна се Борисов към похитителя.

Още по темата

При заложническата драма беше ранен охранител на банката. Животът на 42-годишния Станчо Станчев вече е вън от опасност. Заложниците бяха пускани на свобода на няколко пъти.

По първоначални данни похитителят е 27-годишният Стефан Петров от новозагорското село Кортен. Той е работел като охранител. Пред дома му в Кортен има засилено полицейско присъствие.

Младият мъж е сирак. Поискал е да се види със свои приятели и с шефа на охранителната фирма, в която работи, който му бил много близък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още по темата: Сливенбанкапохитител
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
0
 
1
 
! Отговори
martin преди 13 години
ostavete gorkiq chovechec na mira, ima si problemi...................
225
0
 
1
 
! Отговори
rr преди 13 години
sega sme6no li da mi e tajno li neznam samo hahahahaha
224
0
 
1
 
! Отговори
malkiq sliven преди 13 години
kak beden grad koe mu e bednoto na grada horata sa poludeli totalno kompleksi bakani iskat da sa izvestni bolni mozaci
223
0
 
4
 
! Отговори
remo преди 13 години
puskaite go da si varvi,toi ot hubavo ne e stignal dotam,ako ima vinovni tarsete gi drugade,a ne v nai bednia grad.
222
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Запада и ЕС може само да гледа и да се учи, сам похитител в празна банка без заложници, полицията седи и дреме пред банката и го чакат да излезе доброволно.Министъра нарежда че няма да му бъде ударен дори и шамар при ареста, незнам аз по голяма пародия от това дали има някъде по света.Европа ако следи случая до момента сигурно си умират от смях както когато борисов беше в Брюксел да говори за багери и копане на трупове. Това правителство няма какво повече да направи за държавата, оставка.
221
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
винаги съм си мислел ,че по зле не може да стане ,но дето се вика излъгал съм се -мизерията и духовна и физическа ражда *** ,с примитивно мислене ,за които човешкия живот е без никаква стойност ,как се казваше боже пази българия,тия полицаи нема да ни опазят а и кой ли би могъл да ни ,изперкала нация сме и все повече ще перкаме
220
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз съм от Нова Загора и знам че в тази фирма "Корадо" инс, фирмата на бившите ченгета Иван Гочев и Щерьо взимат заплати от 350лв. Първият ако знаете само колко тирове е рекетирал...Жалко за момчето.
219
0
 
2
 
! Отговори
:D преди 13 години
До 221Смили се над съфорумците бре!За оня нямам представа,но кой знае колко прочели това да умрели от смях.Отивам за памперс,че се попиках от смях......
218
1
 
6
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 13 години
НАИСТИНА е любовна история. Няма нищо общо с банков обир.Когато е започнала разправията на младежа с охранителя, този се нахвърлил да го бие. Тогава младежа е извадил законнопритежаваният си пистолет и е стрелял за да се защити. Оръжието му е законно - той е бил охранител в застрахователната фирма "Корадо Инс" (може да не сте чували за нея защото е нова, а и не се изявява много - капиталът й не е много читав).
217
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да умира бе, кво скимпите всички и го съжалявате , такива *** с по 2 куршума в главата
216
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тежко му!
215
0
 
9
 
! Отговори
оОоОо преди 13 години
няма да излезне,понеже Бат Боко го погледна лошо стил "Робър де Ниро" и човека падна безпомощно .Бъбреците му отказаха,кръвоизлив в черния дроб и инфаркт.Сега е извикан Д-р Хаус за да разгадае мистерията.След 2 часа и Худини пристига,понеже човека ще се е изпарил.Но той не е фокусник,просто Бат Боко го е ударил с гръм(понеже е пряк наслоедник и на Зевс).
214
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
XA XA XA XA XA XA!!!!! Има ли заложници или няма? Ако няма заложници и полицията не щурмува вече 3ти ден банката всичко е театър!
213
2
 
4
 
! Отговори
Голям Праз преди 13 години
Ааа тоя лудия се е нащавил с Валидол и се е затворил в трезора на банката. МВР няма да прави опити да го вади от там, така че сливналии да свикват с обсадения от Робокопи център!
212
3
 
1
 
! Отговори
Голям Праз преди 13 години
Ааа тоя лудия се е нащавил с Валидол и се е затворил в трезора на банката. МВР няма да прави опити да го вади от там, така че сливналии да свикват с обсадения от Робокопи център!
211
0
 
12
 
! Отговори
Веско Милицията преди 13 години
Трябва да му пуснат силно на тонколоните "Нашата полиция ни пази" и той сам ше избяга от трезора ;-)
210
0
 
5
 
! Отговори
Болшой театър преди 13 години
Абе хубава работа , ама ..... работа ! То вече е модерно да се казва така ! Познайте отговора:а/ българска работаб/ *** работав/ германска работа
209
1
 
11
 
! Отговори
Ф.С.В преди 13 години
Пича е отдавна застрелян просто в момента се изпипват детайлите по "самоубийството" Ако видяхте преди 2 часа парламентьора излезе и говореше по телефона а друг го потупа и всички барети излязоха буквално на разходка --това беше края --Най вероятно полицая му е казал да даде пистолета и после да излезе --и когато го е взел го е застрелял ---Който обира банка накрая се самоубива или умира --
208
1
 
3
 
! Отговори
оОоОо преди 13 години
до 210.Бате супермен хваща куршумите със зъби.Мислиш ли ,че бат Боко не е способен на същото
207
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Специално за 102 Валери Найденов се занимава с таекуондо от декември 1974 г. Започнал е да тренира в Мароко при корейски майстор. През 1976 г. се завръща в България и започва първите демонстрации и създаването на клубове. През 1981 г. е създаден първият официален клуб за източни изкуства и култура, през 1989 се появява Конфедерация на бойните спортове, през 1990 г. е регистрирана Федерацията по таекуондо и Валерий Найденов става неин председател. През 1993 година заминава за ЮАР и след две години е треньор на националния им отбор и директор на развитието по таекуондо. Единствен в България има 6-и дан по таекуондо. Доктор по икономика. Наскоро родната федерация по таекуондо беше скандално разцепена. - Известно е, че сте първият треньор по таекуондо на Бойко Борисов?- Бойко тренираше при мен 3,5 години от 1982 до 1985 година, беше на 26 години. Доведе го един наш общ приятел, Владо Петев. Тогава беше пожарникар, лейтенант в Пожарната на ул. Искър. Сутрин след дежурства често се отбиваше с много други мои ученици вкъщи да си говорим за таекуондо. На мен къщата ми беше хан. Кой ли не идваше там?! Имах много богата библиотека за бойните спортове. Идваха да четат, любознателни момчета бяха. Аз живеех до стадион Раковски, ние правехме нашите тренировки на стадиона.