Антимафиоти иззеха голямо количество метамфетамин в Ямбол

При операцията е задържан незаконно пребиваващ поданик на Саудитска Арабия
Обновена: 5 май 2011 15:18 | 5 май 2011 15:18,
2
Антимафиоти иззеха голямо количество метамфетамин в Ямбол
Снимка: Булфото

Полицейска операция за противодействие на наркоразпространението в Ямбол бе извършена от служители на полицията в областния град.

На 3 май е извършена проверка в дома на 44-годишна жена. Тя, заедно с лица от обкръжението й, са наблюдавани от ямболските мафиоти за разпространение на наркотични вещества.

При проверката в жилището на жената е открит 25-годишен поданик на Кралство Саудитска Арабия, незаконно пребиваващ в България. Мъжът е задържан и приведен в Дом за временно настаняване на чужденци.

При последвалите оперативно-издирвателни и процесуални действия на 4 май на територията на същия ямболски жилищен комплекс антимафиотите са извършили проверка на таксиметров автомобил и пътуващите в него баща и син.

От извършения личен обиск в 48-годишния мъж е открит черен полиетиленов плик, укрит под еластичен колан около кръста му, в който са открити множество светлосини таблетки, реагиращи положително на метамфетамин.

Иззетият наркотик е с тегло 1,331 кг. Преносителят на наркотика е осъждан за документна измама. Той е задържан за 24 часа в ОД на МВР Ямбол.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
sVAkO преди 13 години
Ко са я набюдавали тея мафиоти...
1
1
 
3
 
! Отговори
KUTEV преди 13 години
ADE TORBALANCI OSTAVETE DRAZKI I NA REBOTA