"Шок" шокира 49 души! Пак съмнения за полицейщина

Адвокатка се оплака от насилие над арестуван неин клиент
Обновена: 6 юли 2011 15:29 | 6 юли 2011 13:08,
203
"Шок" шокира 49 души! Пак съмнения за полицейщина
Снимка: Булфото

49 души са задържани до момента в рамките на широкомащабната полицейска операция „Шок” на територията на страната и зад граница, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. В началото на акцията беше съобщено за 36 арестувани.

Операцията се провежда под координацията и с участието на “Европол” и “Сикрет сървиз”.

Акцията е била планирана и координирана по време на разговорите с директора на Европол Роб Уейнрайт.

„Операция „Шок” е една изключително добре подготвена операция, която е в полза на пълноправното членство на България в евроатлантическите структури и общата сигурност на европейските държави”, коментира МВР шефът.

Операцията е била разпоредена от главния секретар на МВР, като се работи основно по търсене на лица и моторни превозни средства, обявени за издирване по линия на Шенгенската информационна система.

По непотвърдена информация обаче освен за крадени коли, се прибират хора за притежание на наркотици и оръжие.

Междувременно адвокат Мариана Тодорова се оплака от оказано полицейско насилие над неин клиент, задържан при операция „Шок”.

Още по темата
Клиентът й бил арестуван и никой не дал информация къде ще бъде заведен. Задържаният бил бизнесмен и имал фирма в България. Бизнесът му не бил свързан с оръжие, коли или наркотици. Не бил и осъждан.

„Полицаите са предупредили, че има акция, а жената на клиента е казала, че ще слезе и ще отвори вратата, но те са я разбили, преди тя да слезе и да отвори входната врата. Служителите на реда са показали документи, които не са били дадени да бъдат прочетени от близките на арестувания, а са показани листове и са казали, че има европейска заповед за арест, но не и от коя държава“, съобщи Тодорова, цитирана от „Фокус“.

В къщата е имало повече от 10 души, сред които и малки деца, непълнолетни, под 15 години, било е застреляно и куче.

Операцията продължава и в момента, а повече подробности ще бъдат съобщени след нейното приключване.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
1
 
6
 
! Отговори
куку преди 12 години
адвокат мариана тодорова е "щатен" адвокат на всички криминално проявени в люлин-бивша дознателка, известна с това ,че е услужлив "куриер"- аз на тебе ти за мене
200
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-крупният успех на МВР от днес обаче е разстреляното куче в операция Шок. За него съобщи адвокат Мариана Тодорова, докато се оплакваше от оказано полицейско насилие над неин клиент, който е сред задържаните шоково. В присъствието на непълнолетни деца под 15 години родната полиция смело и самоотвержено гръмнала кучето, както разказва адвокат Тодорова. И още нещо интересно според нея бизнесът на клиента й не е свързан с оръжие, коли или наркотици. Да, ама имал работеща фирма в България. Ами като има работеща фирма да прави дарения.
199
0
 
3
 
! Отговори
kiori преди 12 години
prosti ste se rodili i prosti 6te si idete.dokato si pravqat akcikite vi obirat i vas leki4ko.
198
6
 
1
 
! Отговори
191 преди 12 години
Не става въпрос какво е семейството, а ако до кучето имаше дете? Тогава какво? И аз съм виждала кучета и как нападат дори и мога да кажа, че трудно ще застреляш куче, защото то се спуска към крайниците ти, как ще си извадиш пистолета, и ще улучиш точно кучето, а не крака си при положение, че все пак ти не си неподвижен. Подготовката е тук виновна, а патрона боен ли е бил и защо? Добре, че някое дете не си е играло с пистолетче играчка, дали как щяха да реагират нахлулите в дома им!?
197
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ela zastreliaite moito ku4e i 6te vi garmia prez terasata 6te pomislite 4e e aprilskoto vastanie do6lo
196
9
 
15
 
! Отговори
справедливия преди 12 години
Всеки ден трябва да има операция ШОК И УЖАС.Съдопроидводството трябва да е в рамките на 20 дни.Само тогава ще се оправи държавата .Проблемът ще бъде,че няма да стигнат затворите но може да се възобнови уранодобива!
195
3
 
15
 
! Отговори
шоп преди 12 години
Верно сутринта имаше КПП на изхода на Варна и такава тапа се беше образувала, че не ти е работа. Спирам до полицайт с мерджана и ги питам учтиво "Добър ден, защо е така ограден пътя?" и те след 15 сек. оотвърнаха "Чи ний движението не сме спирали". Е ок, ама викнете повече служители, отворете 2 ленти, та и да е бавно - да се минава, ние обикновените хора дето не ни издирват с европейска заповед за арест, също като вас имаме работа за която бързаме...Както винаги, направено по български.
194
6
 
3
 
! Отговори
EL KAPITAN преди 12 години
E pone pravi neshto bilo nali ?!?! Golqmo revane che praveli pokazni akcii ama NALI SE RABOTI BE ?!?! Po dobre li beshe kato policaite pieha biri po cql den i to kupeni ot horata koito trqbva da presledvat.... Na nashia narod ne moje da se ugodi,pri prednoto pravitelstvo mrunkahme che policiata nishto ne vurshi,sega mrunkame che raboti...Pokazni akcii za pred horata,ama se pravqt vseki den,taka che se osuznaite i gledaite realno na neshtata....
193
4
 
9
 
! Отговори
brazil преди 12 години
toja cvetanov e strashen mamut,pravi nekvi pokazni akci za pred horata da se vijda che pravi ne6to bate v nai skoro vreme kav shok she ti pre4inat nekoi kade si mu zasegnal interesite che nema da znaesh otkade ti e doshlo milicionerski plehar
192
4
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
искаме шок и за цецо и боко и дянков и м.велчев и кобурга и доган и етем и цонев и ......ама ес нали ни краде заедно и с тяхна помощ ни подтиска така че само ще гледаме и чакаме шок за истинските престъпници.добавям един от най-големите престъпници гоце.
191
2
 
12
 
! Отговори
Еркюл Поаро преди 12 години
Хъм ... противоречива информация.Европейска заповед за арест се изпълнява на контролно пропусквателните пунктове от външната граница на страните от Шенгенското пространство.Прочетох, че на входа на Варна изградили КПП където извършвали масови проверки и там хващали нарушители, все едно е граница!!!Същевременно, Дания изпрати митничари по границата си, което предизвика остра реакция в Европарламента. Каква ли ще бъде реакцията от нас? Остава да разделим България на отделни Княжества ...
190
7
 
29
 
! Отговори
Изводът е: преди 12 години
В къщата е имало повече от 10 души, сред които и малки деца, непълнолетни, под 15 години, било е застреляно и куче===================================================ТИПИЧНОТО *** СЕМЕЙСТВО.Като му покажеш "заповед" *** казва "ни моа дъ чита", иначе е силно отворен. Кой плаща на адвокатката? Пак ромска организация нали? И колко данъци плаща бай ***?
189
4
 
25
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 12 години
АТАКАТА Е БИЛА НА РОМСКА КЪЩА.КОЙ ЩЕ ГИ ЧАКА ДА ОТВОРЯТ? ДА НЕ СА ЛУДИ, БОЙ ПО "ЧЕСТНИТЕ" ***.А СЕ ЧУДЯ, ТОЯ БИЗНЕСМЕН КОЛКО ДАНЪЦИ Е ПЛАТИЛ?
188
5
 
16
 
! Отговори
мангалът преди 12 години
То и кучето е имало уплаквания, ама са го застреляли хахахаха.Що не са гръмнали и тая....между другото, тук говорим за ромско (***) семейство, като бай *** е бизнесмен, честен, откровен....... нали знаете, те все такива бият, невинни :))))
187
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само така! Аман от комунистическа анархия! Млко ред и държавата ще дръпне напред!
186
2
 
9
 
! Отговори
бг преди 12 години
ами да предположим жена му или той вземат заповедта и я скъсат или изядат ко ше праим тогава.най сетне да премахнем престъниците, които тероризират хората.у най сетне,няма кой да ги предупреди.вече няма да плащам автокаско.
185
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Софийският апелативен съд отмени оправдателните присъди на дупнишките бизнесмени Пламен Галев и Ангел Христов, известни като братя Галеви. Магистратите осъдиха ефективно Галев на 7 години затвор, а Христов - на 5 години.
184
4
 
2
 
! Отговори
aaa преди 12 години
kostava,kvi akcii,makcii??pak arestuvani,zadarzhani,abe to imali mqsto de da gislagat ve4e?to hubavo ama,4akai da vidim segaaa,izbori se zadavat,haaa to sigurno she e zaradi tova!kvi bili obqveni za izdirvane,neznaeh 4e ot evropa se izdirvat ku4eta prebivavashti zhiveeshti v bulgaria!to hubavo 4e pribirat banditite naistina,ama 4ak i ku4eta ,ne e li prekaleno mnogo!abe tq bulgaria e zaprili4ala na holivud!pone tova e indikacia 4e horata mogat da idvat da snimat filmi v nashata darzhavi!kiriiika!
183
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Та от това,което прочетох никъде не виждам полицейщина.Те отиват да арестуват,а не да черпят с бонбони.Относно заповедта -естествено,че няма да я дадат на жена му,освен,ако и за нея няма такава.А за това,че в къщата е имало деца, еми то навсякъде има.Те престъпните босове не са бездетни.
182
12
 
12
 
! Отговори
Кой ще плаща ?! преди 12 години
Кой ще плаща *** физкултурници ??? КОЙ ??? Защото ще се плащат обещетения като за световно !!! Ако ще са само *** фенове на Герб е добре, ама *** че и аз плащам заради това, че съм роден в територия населена с изумително просто племе !!!