Застреляха бизнесмен в центъра на София

Жертвата е 40-годишен мъж, регистриран в полицията за незаконен хазарт
Обновена: 4 апр 2012 11:43 | 4 апр 2012 11:05, Красимир Ангелов
217
Застреляха бизнесмен в центъра на София
Нападението е станало на ъгъла на улиците "Будапеща" и "Кирил и Методий". Снимка: Архив Булфото

40-годишният бизнесмен Йордан Динов от Благоевград бе застрелян тази сутрин около 10 часа, съобщават от МВР.

Нападението е станало на  ъгъла на улиците "Будапеща" и "Кирил и Методий".

Сигнал за извършеното престъпление е подаден към 10.00 часа тел. 112. Пристигналият полицейски патрул е заварил мъж с огнестрелна рана в безпомощно състояние.

Състоянието на мъжа било критично и независимо от оказаната първоначална помощ на път за болницата той починал.

Благоевградчанинът се подвизавал в София без адресна регистрация. Мъжът е бил регистриран в полицията за незаконен хазарт.

В момента продължава първоначалният оглед на място. Случаят е поет от криминалисти от сектор „Престъпления против личността” и колегите им от столичното Пето районно управление.

Издирват се свидетели на стрелбата, обяви директорът на СДВР Валери Йорданов пред „Фокус“.

Той допълни, че в убития са намерени голяма сума пари – 5000 евро, 32 000 лева, както и айфон и два таблета.

Издирват се и камери в района, които ще бъдат прегледани в по-късната част на деня, за да се установи дали е заснето престъплението, каза старши комисар Валери Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: МВРубийствозастрелян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
10
 
! Отговори
До 143 преди 12 години
Мога единствено да обвинявам "Гражданина"(***) Костов, който съсипа всичко добро или лошо останало от комунистите!
109
2
 
3
 
! Отговори
До 138 преди 12 години
Хич не ме интересува от кое село си, но ти личи! А колкото до централизацията е незнам само къде се намират управляващите и кой решава тези въпроси за разпределението на бюджетите и кой отново спира кранчето на някой се провинил се кмет ако не играе по свирката на същите тези управляващи! Заври се в мишата си дупка и си трай! П.С: По темата нека почива в мир човечеца, за мъртвите само добро!
108
3
 
5
 
! Отговори
до 133 преди 12 години
Ами данъците от нашите родни места като се наливат в Сифия тук ще си живеем хитреци големи се мислите все...Станишев още го съдят дето профука 100 милиона лева да ви чисти ***.....
107
3
 
13
 
! Отговори
do 138 преди 12 години
Айде стига глупости бре селяните били виновни вие софиянците изядохте хляба на селяните като наливате всички пари при вас.Ама грешно си направихте сметката провинцията умира вие сте следващите!!!
106
2
 
7
 
! Отговори
До 133 и 134 преди 12 години
Не се знае и ти от кое село си, ама пиши се "Софиянец", и точно защото в България всичко е централизирано в тъпата София затова сме тука иначе всички я плюят защото е най-голямата *** в БГ. И да ако имам възможност се махам с 300 от тази жалка столица и ще си живея спокойно на село. Айде още по-налево!!!
105
2
 
10
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
айде спрете с вашите коментари без да знаете какъв човек . човек който има пари и не се надува като другите мафиоти и не ходи с охрана както правят някой човек добър и точен и най-вече весел занимава се с букмейкърските заложни къщи в ЦЯЛА БЪЛАГИРЯ регионален представител на planetwin365 и според мен това е поръчково убийство от конкуренцията ..лека ти пръст Данчо мойте съболезнования към семейството му и роднините.ЖИВОТЪТ Е ЕДИН - А ДНИТЕ В НЕГО СА МНОГО..СВЕТЪТ Е ЕДИН А ХОРАТА В НЕГО СА МАЛКО
104
0
 
9
 
! Отговори
летището преди 12 години
Пак почнаха - 10 часа, насред центъра на столицата! Само летището си остана спасение за българите! Кой иска още децата му да живеят и израстват в тая ***!?
103
0
 
7
 
! Отговори
Боби преди 12 години
Къде изчезнаха хвалбите от тази сутрин на Цв.Цвъ - колко умело бори престъпноста - прилага статисчески данни, които нещо не му се връзват с реалността часове по-късно. ШмеШник.
102
1
 
16
 
! Отговори
До всички хейтъри преди 12 години
Вземете се запознайте малко с биографията на убитият и какво управлява преди да правите *** коментари, и никой от вас не се досеща че това може да е поръчково убийство, просто защото е голям конкурент на най-големият букмейкър "Еврофутбол", от други коментари разбирам че букмейкърските пунктове на Динев давали по-добри коефициенти от тези на "Еврофутбол", айде сега си плюите наволя, но не очернявайте човечеца и без това не може да го съдите вече!
101
3
 
3
 
! Отговори
иво преди 12 години
Да се чуди човек!!!Да ги отвличат или разстрелват????
100
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Рири, не е така бе човек!Помисли си тези дето са го утрепали, те колко пари имат в джоба си, помисли си този дето ги е пратил, колко им е платил, за да не вземат 32 000 лева и 5 000 евро...?
99
4
 
6
 
! Отговори
рири преди 12 години
дошло му времето да го трепат......то обикновения човек не носи в себе си 5000евро и 32000лева и да ходи с тях на работа всеки ден .Каквото си търсил, такова си намерил.
98
6
 
8
 
! Отговори
До 124 преди 12 години
Ти леко кой обиждаш на провинциалист, защото всички "софиянци" сте толкова заблудени и ниско интелигентни , че представа си нямате къде се намирате и браво че сме ние от провинцията да ви оправим бакиите. Айде У лево и си разправяй хумореските на някой друг!
97
11
 
11
 
! Отговори
1234567 преди 12 години
Аз пък съм доволна, че още един престъпник е получил заслуженото си наказание и няма да бъде на свобода за да лъже, *** и тормози децата ни. По-добре ще бъде да убиват по 3-4 такива всеки ден, вкл. магистрати и политици, защото следствие, прокуратура, Н.С. и съд задружно работят в тяхна полза и ако случайно осъдят някой кокошкар-той живее в затвора от нашите данъци и съди България в Страсбург, защото му били "нарушени" правата при задържане или е недоволен от храната и условията в затвора....
96
0
 
9
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
аз нямам незаконен бизнес и не се страхувам... е понякога когато пиша срещу корумпираните ни държавници жена ми вика..кога ли ще те пречукат че казваш истината, а истината боли!държавата ни се управлява от мафиоти!Бсп...Герб...ндсв..агака ...рзс...СДС..все едни и същи играчи от ДСогледайте се от най-малките селца до областните градове кои са местните велможи...и какво като ги знаем и какво като ни мачкат...ето ги миньорите на захариев типичен пример на робска психика..повредени сме генно
95
1
 
5
 
! Отговори
до 119 преди 12 години
леко леко...не ми се слушат лакеите на поредния ***...избери си нов кумир, тоя "немУже"
94
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тате известен гинеколог,близък до кмета Паскалев,синчето-връзкарче-дребно тарикатче,опитало се е да надскочи нивото си и да се намърда при големите батковци...да,ама там се СТРЕЛЯ!
93
4
 
5
 
! Отговори
До 121 преди 12 години
Е как стигна до тези заключения ти от къде си та говориш за целия Благоевград! Първо човека беше намерил начин да си печели добри пари от хазарт от чужди сайтове, това че нашите управляващи не са се усетили на време си е техен проблем, и аз да бях на негово място щях по същия начин да постъпя на тая държава нищо не искам да и плащам!
92
18
 
5
 
! Отговори
До 109 преди 12 години
Ей, софийски комплексиран ***, ти познавал ли си го за да говориш тъпотии. За разлика от теб аз го познавам и той е от много добро семейство, баща му е най-добрият акушеро-гинеколог в Благоевград и човека го натопиха преди няколко години че правил незаконни залози, но всичко беше скалъпена история. А това че са го убили може би се дължи на факта че се е забъркал с някой неподходящ или просто е неудобен на някой. Така че можеш да си затвориш тъпия плювалник и да не говориш глупости за човека.
91
2
 
11
 
! Отговори
бг преди 12 години
Ееее, ми то нали няма престъпност...вилнее башибозук в Плевенско,стрелят си се по улиците,шофират джигити,няма присъди,бонуси...,навсякъде джипчета и палати,50% в сиво..-да не е и повече,контрабанда яко,разбиват се жилища и коли навсякъде и по всяко време,пари нема....децата гледат и се учат...бе стабилна държава сме...оляха се,ама яко а народа подивя и оскотя от немотия...огледайте се по улиците/не софииските/...мрачни хора,бедни,страхливи...и мрем...и това е...до кога?..да се събудим а?.....