Двама загинаха при тежка катастрофа в Стара Загора

Край изхода на града се сблъскаха лада и мотоциклет
Обновена: 7 юни 2012 17:39 | 7 юни 2012 17:39, Красимир Ангелов
115
Двама загинаха при тежка катастрофа в Стара Загора
Мястото на тежката катастрофа. Снимка: ОДМВР-Стара Загора

Тежка катастрофа в Стара Загора отне живота на двама души, съобщават от Областната дирекция на полицията.

Около 09.20 ч. по улица “Патриарх Евтимий”, близо до бензиностанция “Лукойл”, лек автомобил ВАЗ “2104”, със софийска регистрация, управляван от 48 годишен мъж от Стара Загора, предприема “обратен завой”, в резултат на което в него се блъска движещия се зад него мотоциклет “Сузуки”, със старозагорска регистрация, управляван от 28 годишен мъж от Стара Загора.

От сблъсъкът между мотоциклета и лекия автомобил ладата се обръща по таван.

В резултат на катастрофата на място загиват водачите на автомобила и мотоциклета, а пътуващия в леката кола 56-годишен мъж е настанен в болницата в Стара Загора с множество травми. Няма опасност за живота му.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
0
 
! Отговори
бмв преди 9 години
един *** с подобен мотор блъсна и оби 7 годишно дете то присичало неправилно а тъпака карал с 170 км сигорно детето е виновно ако не беше тръгнало да пресича простака щеше да мине и даси замине на тези психопати мотористите трабва да ги задалжат дасе явяват всяка седмица на психо тест ако е на някои от ваз детето дали така ще говорите ***
94
1
 
1
 
! Отговори
К преди 11 години
Димитърпреди 3 дни***82: Незаконно е! Колко лева ти излезе книжката? Не помня точно около 300 (само за а става въпрос)Цитирай ми закона, щом казваш че е незаконно, аз съм говорил с полицаи на тази тема.
93
0
 
0
 
! Отговори
гост преди 11 години
Стига сте се препирали и псували!!!Вина имат и двамата... Мир на праха им!!!Ладата се обръща не от удара с мотора, а от сблъсъка на тялото на моториста!!! Метри преди удара след спирачки моториста буквално излита от мотора, минава през стъклото на шофьорската врата и излиза от другата... Именно той обръща колата по таван, а мотора му минава под нея, докато се завърта... ВИДЯНО!!!Стига сте спорили, а се замислете - и двете страни!!!Познавах момчето с мотора. Никога преди не е карал така!!!
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и още един път....пак по-нагоре третата снимка със статията.....хора беееееееее къде гледате,слънцето ли ви напече иде ми да взема танк и да започна да ви газя белким само вие ***,на какво ви учат докато карате тея курсове.....шофьори... гледайте.. и като гледате да виждате е казал господ......
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Идете на урок по физика....вижте точката на сблъсъка,килограмите и после седнете да смятате сила G ,измери и спирачния път и тогава да си говорим за скорост........
90
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
но и "чисто статистически" мотор не може да обърне кола , ако се движи с нормална скорост
89
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мотоциклиста е влязал с 210 км/ч в шофьорската врата на ладатаВсеки като шофьор е правил обратен завой, но всеки предприема нужните мерки за да го направи, както съм и 100% сигурен че водача на ладата е направил, но след като мотора се е движел с 210+ км/ч, няма как да се види защото изкача изведнъж, дори да си погледнал. Вината е в водача на мотора.
88
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ивчооо,мойто момче, има спирачен път,има и 2-пъти чукана спирачка на мотора,моториста е много добър,големи философи станахте,мотора е с дигитален километраж,не бях чувал до сега да се мерят километри в час по стрелка на оборотомер.....няма го вече,това е!
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
....роднини,говоря за снимката на която се виждат трупове....отвратителни сте ей....колко пари взе 50-100лв за да вдигнат покривалото........боли бе ***.......
86
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За съжаление в България културата на движение е адски ниска,не търсете вината в тоя обърнал колата.... идете на мястото и вижте кое безмозъчно същество ще тръгне да прави там обратен завой,най-вече в 9 сутринта.Относно т.н. ДОНОРСТВО - на вас май ви липсва въобще като цяло култура да се изразявате така в такъв момент...Да.Познавам момчето-моториста и мога да ви кажа,че малко от вас са толкова внимателни и опитни както в авотомобила така и на мотораи накрая:кой *** качи снимката,той има...
85
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мишок-МИШОК и ИДИОТИЗЪМ ще викаш на ония с Ладата и на себе си,не коментирай нещо за което нищо не разбираш и не знаеш.?
84
2
 
2
 
! Отговори
Мишок преди 11 години
В Стара Загора, както и във всички населени места в България ограничението е 50км/ч както за автомобили, така и за мотоциклети... ако е спазвал правилника... нямаше да има сега тема в Днес.бг! Мотористи замислете се ако ви се кара с 200 идете карайте на определените за целта места! Не погубвайте и живота на невинните заради собствения ви ИДИОТИЗЪМ!!!!
83
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
каква е тая моторетка да обърне цяла Лада
82
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"В Стара Загора цари пълен идиотизъм, от страна на всички участници в движението. " Това е цитат на 89, с който съм напълно съгласен. Не се спазват нито маркировка, пешеходни пътеки, знаци ( най-вече СТОП ), червен светофар и т.н. и т.н. Контрол никакъв. Трагедията в случая е голяма, но за жалост неможем да върнем нищо обратно. Ако се бяха спазвали правилата едвали щеше да се случи подобно нещо.
81
5
 
4
 
! Отговори
AZ преди 11 години
Ако,бяха спазени правилата за движение от заминалият си вече велик шофьор на ладата и с 500 да беше карало момчето нищо нямаше да се случи!Стоите и коментирате сякаш сте безгрешни!Всички критики са за моториста,ама къде точно щеше да се блъсне,ако не е бил тоя калпав шофьор на ладата отнел неговия си живот заради некъдарността си и този на абсолютно невинен човек!Всички ,които познаваха момчето знаят,каква загуба е неговата нелепа смърт!аз знам колко разбити сърца видях днес на погребението!RIP
80
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стара Загора е градът с най-правите улици с идеална видимост и в същото време има най-много избити именно в града. *** е най-великият шофер в цялата Вселена.
79
1
 
5
 
! Отговори
Моторист преди 11 години
Мир на праха на загиналите и съболезнования на близките.До номер 58, аз съм моторист който спазва правилата.
78
1
 
1
 
! Отговори
Димитър преди 11 години
@82: Незаконно е! Колко лева ти излезе книжката?
77
4
 
17
 
! Отговори
Иво-КГ преди 11 години
Мотора има е*си спирачките..ако е карал дори със 100км/ч ,щеше да го закове на едно масто ако е майстор карач...И дори да не бе спрял..щеше да се отъркаля малко и да беше жив сега...При тази скорост....да обърне Лада комби която тежи 1200кг,скоростта е била зверска а удара покъртителен....Правете си изводи момчета с каски.....вие сте младите донори...а ние сме ви виднаги виновни...
76
2
 
16
 
! Отговори
Иво-КГ преди 11 години
Мотористите са изключително безмозъчни същества,които сами не се пазят..а като се разпарчетоса някой от тяхната банда,търсят вината унас -тези с колите. Скоро щях да събора един ***.....по негова вина и почна да ми се кара...докато не извадих бухалката от задната седалка. Шофера на ладата е виновен ДА,но 170/80км/ч в града не мисля че сса удачна скорост.