Роми пребиха двама мъже в нива, помислили ги за охрана

Пострадалите са настанени в болница с фрактури на крайници и ребра
696
Роми пребиха двама мъже в нива, помислили ги за охрана
Ромите събирали царевица от нивите. Снимка: Булфото

Група от близо 20 роми от врачанското село Бутан са пребили двама мъже в землището на град Вълчедръм, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Инцидентът е станал около 19,30 часа в събота. Тогава Георги П. на 38 години, който работел за фирма "Златия агро" - Монтана и Цецко П. на 50 години от фирма "АСМ"-Монтана, били нападнати в царевична нива, докато сменяли спукана гума на автомобила на единия от тях.

Ромите ги помислили за охранители на земеделската продукция и се нахвърлили върху тях с дървени колове.

С множество счупвания на крайници и ребра двамата пострадали са настанени в болницата в Монтана. На техните автомобили - два джипа "Тойота", са нанесени значителни материални щети от ромите.

Нападателите са избягали и в момента се издирват, уточниха от полицейската дирекция в областния град.

Двамата пострадали мъже обясниха, че са отишли на полето, за да уточнят кой къде ще жъне на следващия ден и да начертаят границата между масивите на фирмите.

По същото време ромите събирали мамули, изпаднали от комбайна при жътва на други ниви с царевица на предния ден.

По случая е образувано досъдебно производство, обявиха от полицейската дирекция в Монтана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


696
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
497
1
 
38
 
! Отговори
mandrake преди 11 години
Има една приказка,че видиш ли гаден,долен *** ,дори и на снимка,трябва да му счупиш простата кратуна
496
3
 
37
 
! Отговори
Няма Значение преди 11 години
Тея *** вече наистина си ни бият без да ги интересува, много затъваме като държава е колкото и да ти се иска как да останеш да живееш в твоята родина ?
495
1
 
42
 
! Отговори
Атака преди 11 години
Тия събирали мамули останали при жътвата от другия ден - знам аз как събират - крадат. А и това е частна собственост, от де на де ще събират!
494
3
 
4
 
! Отговори
........... преди 11 години
Cheta razni mneniq tuk i se chudq, iskate integraciwq za ***, iskate da uvilichite pomoshtite im??? Zashto???? Za da mogat da rajdat poveche deca, neznam dali ste na qsno no te gledat na decata kato na sredstvo za poluchavane na poveche i poveche pomoshti. Iskate da im uvelichote detskite, a na bylgarskite semeistva zashto ne gi uvelichat?
493
1
 
54
 
! Отговори
ЧИЧО ПИЧО преди 11 години
ЗА500 000 ГЛАСА НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СИ СВАЛИХА ГАЩИТЕ НА *** И ГИ НАПРАВИХА ЕДИН МИЛИОН - НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ ТОК ВОДА КРАДАТ УБИВАТ ГЕНЕТИКАТА Н ТЕЗИ *** МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ САМО СЪС СНАЙПЕР
492
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ало Ломбуров да ти го НАЛУМБЯ отзад!Къв си ти да кажеш какви да са законите бе ***???Евродепутат ли си или пък някакъв експерт по парламентарно право???А не си бил такъв ами си билнякакъв селски *** на 5 ракии......Я си е..би майката и ***!
491
4
 
33
 
! Отговори
Gb преди 11 години
Преките и косвени разходи са над 10 милиарда лева на година за издръжката тези ***. Това включва загубите от неплащане на данъци и осигуровки, всички видове помощи, болничното им лечение, разнасянето на болести, щетите от безбройните кражби (на всичко що видят) и покриването им, разходи за следствия и дела, престоя им в затвора, гледането на изоставените им деца, неплащането на ток и вода, програмите за интеграция, делата в Страсбург и т.н. Ето защо сме бедни...
490
6
 
3
 
! Отговори
Бай мангал преди 11 години
Луиза муя ми облиза
489
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
591Утре най-много да ми пръднеш на К..ура,***!
488
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на ***!!!Така се прави!!!Кражба и БОЙ!Нали гласувахте бе абдали ,нека сега Цецо-лъжецо да ви спасява!
487
0
 
28
 
! Отговори
крайно време преди 11 години
крайно време е да се противопоставим на общини и държава като откажем да наричаме тази *** роми-това са *** ,проверете как е на италиански,английски ха ха-как ви звучи в превод джипси кинг-ромски крале,знаете ли какво значи счупени крайници ,че тези българи може да умрат ,а мутрата да си прави магистрали и метро-царство му небесно
486
3
 
17
 
! Отговори
х преди 11 години
законите трябва към всички да се прилагат с равна строгост според престъплението без разлика на религия и етнос,българина да не се обожествява или да се обявява за мъченик.
485
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До София-Луизова хахаха лелче ти си голяма шегаджиика
484
1
 
7
 
! Отговори
бибитко преди 11 години
хахаха,двама българи по-малко,абе ей язе ви напраих 76 км магистла 3то качество и метро,дето е като катакомба ,вий ми ривете,арееееееее,другия мандат-ЧУДЕСА,хем ша ви кадем ,хем ша ви...е...м,и хем ша ми ръкопляскате!
483
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПИШЕ СЕ ***/***, а не роми,*** безмозъчни!
482
0
 
17
 
! Отговори
Ани преди 11 години
Подозирам,че така нареклата се Луиза е поограмотила се ***/***/която/който/си мечтае за още по-яко източване на държавата за пълнене на бездънните джобове на нейния неграмотен и мързелив етнос
481
0
 
17
 
! Отговори
Антикумонист преди 11 години
Не трябва да толерираме престъпното отношение на ***.Да покажем на европа че не сме толерантни и да не се разплаят страстите от среърница,косовска митровица или сараево
480
0
 
17
 
! Отговори
до 575 преди 11 години
ти май не живееш в бг ми се струва :) за *** в момента отиват поне 50% от данъците и осигуровките. Ако искаш може да се измисли допълнителен данък поне още 50% да отиват за тях, какво мислиш ?! Даже всеки четвъртък ще водя двама от тях на кино, а всеки втори уикенд ще им преотстъпвам колата си за кратки почивки ... даже ще им се пускам поне 3 пъти в месеца, ей така щот са гладни боси мързеливи ***
479
0
 
20
 
! Отговори
Aнонимен преди 11 години
Народе,докога ще търпим????
478
0
 
25
 
! Отговори
Антикумонист преди 11 години
Време е веднаж за винаги да решим въпроса с *** престъпност