Роми пребиха двама мъже в нива, помислили ги за охрана

Пострадалите са настанени в болница с фрактури на крайници и ребра
696
Роми пребиха двама мъже в нива, помислили ги за охрана
Ромите събирали царевица от нивите. Снимка: Булфото

Група от близо 20 роми от врачанското село Бутан са пребили двама мъже в землището на град Вълчедръм, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Инцидентът е станал около 19,30 часа в събота. Тогава Георги П. на 38 години, който работел за фирма "Златия агро" - Монтана и Цецко П. на 50 години от фирма "АСМ"-Монтана, били нападнати в царевична нива, докато сменяли спукана гума на автомобила на единия от тях.

Ромите ги помислили за охранители на земеделската продукция и се нахвърлили върху тях с дървени колове.

С множество счупвания на крайници и ребра двамата пострадали са настанени в болницата в Монтана. На техните автомобили - два джипа "Тойота", са нанесени значителни материални щети от ромите.

Нападателите са избягали и в момента се издирват, уточниха от полицейската дирекция в областния град.

Двамата пострадали мъже обясниха, че са отишли на полето, за да уточнят кой къде ще жъне на следващия ден и да начертаят границата между масивите на фирмите.

По същото време ромите събирали мамули, изпаднали от комбайна при жътва на други ниви с царевица на предния ден.

По случая е образувано досъдебно производство, обявиха от полицейската дирекция в Монтана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


696
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
557
1
 
3
 
! Отговори
mafia преди 11 години
само една оправия има. спират се всички GSM и телефони и се почва от селата, бой и смърт и закопаване в масови гробове. За 1 месец, няма да остане нито един.
556
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Смърт за ***!
555
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде на Протест срещу Ромляците... да направиме като в Сирия с бунтовниците... там бунтовниците са като нашите местни ***... на Протест... изкарайте Танковете... дайте на хората правото им на свободен Живот
554
0
 
8
 
! Отговори
гого преди 11 години
Аз лично съм бил свидетел, няколко *** в трамвая си говореха как мразели българите.
553
2
 
0
 
! Отговори
йел преди 11 години
Самите българи не мога да се справят с беднотията какво е останало на някой ***.всеки мисли да назначи някой незнаещ българин вместо "друг" можещ . ето това мислене водии до грабежи,побоища и други грозни деяния.българина( не всеки) обича да мрази ***,турчина,помака,евреина другия българин защото е бил незнам си какъв. омразата носи само омраза , незнам дали някога ще го осъзнаете. дотогава платете на ромите помощите,вместо работа да им дадете и вие да се възползвате
552
2
 
0
 
! Отговори
йел преди 11 години
Лошото е,че в годините унищожиха произвоството,енергетиката,обезсилиха полицията,закриха казармата и остана 1 нищо.нима роми нямало преди 20г? защо тогава нямало толкова нападение,омраза между гражданите? 1-во място я няма прехраната,гладния е способен на всичко,опитайте да гладувате 3дни и вие ще нападнете и който да е.не защитавам никого , просто 1то води до следващото.образованието няма смисъл,пълно е с висшисти-безработни.
551
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие искате ли да плащате от парите си на ***, за да могат да имат сили да Ви крадат и бият? Аз не искам. Не искам и да бият полицаите, а те да са с вързани ръце по закон. На кого и защо плащам с данъците си заплатите!!! Каква е тая ненормалщина, дето се шири навсякъде?!Северозапада опустя заради ***. Що се правите, че не знаете?... И щтрауса си заравя главата, но *** му остава отвън!
550
1
 
2
 
! Отговори
бари преди 11 години
До 644Коя армия да се изкара? Тази армия, по която ти и останалите българи плюете, че никой не ни заплашвал и затова трябвало да се закрие? Ми как изведнъж се сетихте, че ви трябва армия? Когато всичко е кротко, армията не ви е нужна. Като засмърдят нещата, почвате да хленчите: "Армията къде е да ни помогне, моля? Горят пожари, моля ви от армията, помогнете ни да ги гасим! А ние ще се свиваме като мишки в къщи и после ще ви казваме, че сте *** Ще се сещаме за вас само при нужда"
549
1
 
5
 
! Отговори
haha преди 11 години
ГЕРБ = Голямо Естествено Равнище на Безработица
548
0
 
5
 
! Отговори
ф-1 преди 11 години
Къде са Бойко и Цецо,защо не направят нещо с което да защитят българите, а само се лезят по телевизиите, режат лентички наляво и на дясно а после лапат по банкети.*** са привилегировани, защото всички по списък гласуват за ГЕРБ-това е истината!
547
0
 
6
 
! Отговори
Циг-н да си. До 656 преди 11 години
Съгласен съм стеб, че нямат респект от закона, но друга ми е мисълта.Ако *** има проблем с българин или дадена институция- всички се вдигат и се защитават.При нас май не е така, всеки се е свил в собствената си черупка и си наляга парцалите и се радва, че той не е на мястото на пострадалия, и по добре да не надига много глава, че току виж може да го шамаросат или излезе неудобен. Не съм расист, но вече започва да ми писва...
546
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До *** да си в БгКакво задружни - Просто знаят че за тях няма власт.Точно това се опитват журналистите при различни поводи да им го обяснят на министрите когато отговарят за *** престъпност - че Северозападна България е рай за кражбите от ***
545
0
 
11
 
! Отговори
aaa преди 11 години
"По същото време ромите събирали мамули, изпаднали от комбайна при жътва на други ниви с царевица на предния ден." НЕ СА СЪБИРАЛИ НИЩО ПРОСТО НАГЛИТЕ *** СА КРАДЯЛИ !!! Те и тухли си берат нали ? и намират еии така по пътя метални шахти... ама така е когато милиционерите ни са п**ки в уж милиционерска държава... Боко *** е виновен ! и подлогата му ЦвЦв
544
0
 
15
 
! Отговори
Циганин да си в Бг преди 11 години
Кой е простият, *** или българите?????Ток не плащат, вода не плащат, данъци не плащат, бият, крадат и изнасилват без да им пука...От наша страна: плащаме им тока, водата, помощите и гледаме да сме толерантни, че те видиш ли, били малцинство и трябва да им помагаме да се интегрират...Евала на Саркози- изрина цялата *** от Франция. Не е трудно човек да загрее, че от подобен контингент не може да се очаква нищо хубаво. *** са задружни и това ги прави силни, за разлика от нас.
543
0
 
13
 
! Отговори
@!!!! преди 11 години
До 653Напълно те подкрепям! Има някой явно който все още не са разбрали, че в България казарми и армия няма вече 10 години, а тези който може да се вдигнат запас са на възраст. Мои приятел преди време каза: "струва ми се, че в България има само *** и гейове" май май ще излезе прав. Къде са ни истинските мъже?
542
1
 
20
 
! Отговори
до 645 преди 11 години
Да изкараме армията,коя армия ,приятел? Бременните войнички,дето чакат да им мине майчинството ,контингентите,които са в чужбина,коя армия? Най-добре е да се изкара 70000 армия от полицаи и да ги осмирят,ама те са ербап само с българите,а ядат бой от ***.Плащаме напразно пари на силовите министерства,оставени сме на милостта на *** и уличните ***
541
1
 
14
 
! Отговори
@!!!! преди 11 години
Като си помисля от една седмица колко новини за побой, убийства, грабежи и т.н. прочетох и чух ми се изправят косите, а никой нищо не прави. Дори да вземем саморазправящи мерки срещу *** нас ще ни осъдят, а тях че крадат, изнасилват, бият нищо не им правят. Българи и България ще бъде затрита след няма 2 години според мен, ако никой не вземе мерки. Дори и война да има, *** ще ни избият като кучета. Подготвят си армията отдавна, а нашите управляващи им до помагат!!!
540
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Те са като скакалците - или да се пресече масовата раждаемост, защото в момента ние плащаме за безконтролното им размножаване или радикална защита.
539
2
 
18
 
! Отговори
Е га ти държавата преди 11 години
Сега ми хрумна, че с толкова много недоволни от управлението, бихме могли да създадем нова организация, защитаваща правата на обикновените граждани на тази държава. Очаквам сериозни предложения на email: marielavip***abv.bg Ще се включа с удоволствие, време е да се предприеме нещо от всички, които по един или друг начин се чувстват дискриминирани в собствината си родина!
538
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СЛЕД 20 ГОДИНИ НИЕ ЩЕ СМЕ МАЛЦИНСТВО :( ТОЗИ *** ТРЯБВА ДА СЕ КАСТРИРА И УБИВА ИЛИ НАЙ МАЛКОТО ДА СЕ ВПРЕГНЕ ДА РАБОТИ