Смърт от измръзване в Дупница

Бездомник е починал от студа
14 дек 2012 10:43,
44
Смърт от измръзване в Дупница
Снимка: Архив Булфото

Трупът на 56-годишен мъж е открит тази сутрин в Дупница, съобщава д-р Анелия Георгиева, директор на центъра за Спешна помощ в Кюстендил, цитирана от БТА.

Тялото на мъжа е открито на улица “Страхил Войвода” в града. Причина за настъпване на смъртта е измръзване.

Починалият е от село Самораново, Дупнишко. Човекът е бил бездомник. Тялото е открито тази сутрин от минувачи.

Трупът е закаран в Кюстендилската болница за аутопсия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
1
 
! Отговори
до русенец преди 11 години
Аз също съм от Русе, напълно те разбирам. В нашия квартал постоянно паркират астрата под едно дърво, пият кафета и чукат лафа. Така им минава деня, едни хрантутници на държавна издръжка. А иначе за пари реват?Що за наглост...
36
1
 
7
 
! Отговори
Мамантос преди 11 години
Бог да го прости човечеца!***, това са плодовете на цивилизационния ви избор. Сутеньорите от Запад ви отпускат пари за приюти за кучета, но НЕ и за ХОРА. Свикнахте да гледате на хората, ровещи в ***, и нямащи покрив над главата си, като на нещо нормално -- това бил ТЕХЕН избор! Изчадия лицемерни и гнусни!
35
1
 
1
 
! Отговори
Филип 31 преди 11 години
Бившите комунисти успяха да вземат много малко от истинският комунизъм, останалото си беше диктатура. На хората им трябва нов лидер, нещо средно между комунизъм и демокрация или нов вид. МИСЛЯ, ЧЕ СЪВРЕМенният комунизъм ще ни бъде от полза на всички ни!
34
0
 
6
 
! Отговори
Филип 31 преди 11 години
По времето на комунизмът е нямало такива неща...никой не е останал гладен нито жаден работа имаше за всдеки го..чувал съм от по възрастните, че дори и вратите не са си заключвали, толкова е било спокойно. До като не дойде демокрацията, с нея дойоха и убийствата, грабежите, изнудванияата придружени с глада, безработицата, да те е страх да си пуснеш детето да отиде на дискотека да не го убият наркоманите, това ли е демокрацияата?!...Ако някой може да ми отговори, някой ден!
33
1
 
2
 
! Отговори
До 32 преди 11 години
***, и къде в Дупница да го настанят социалните?! Приют ли има или старчески дом? Защо коментирате, като сте далеч от системата. Да не говорим, че човекът не е бездомен, а просто е злоупотребявал с алкохол. Вземал е пенсия от 320.00 лв. Стига сте плюли прочитайки заглавието.
32
5
 
0
 
! Отговори
до 29 (КОМУНИСТ) преди 11 години
тезата ти издиша, нищо че си я изкрещял с главни букви, защото:до 89 година имаше диктатура на малцинството, което правеше далавери в името на болшинството.за съжаление, същото това малцинство остана да си прави далаверите и след 89, така че капитализмът наистина ще е до гроб - с помощта на такива като тебе, и гробът ще е най-вече за болшинството
31
3
 
1
 
! Отговори
dedenze преди 11 години
Пропускат да ви кажат, че е измръзнал, защото е намерил голям фас и е излязъл на открито да го изпуши !? В джобовете му са намерени предизборни листовки на СДС, БСП, ГЕРБ и ДСБ, предполага се, че ги е използувал вместо тоалетна хартия !
30
1
 
1
 
! Отговори
бич Божии преди 11 години
политиците и ***, но 2рите ги има благодарение на 1вите... убии политик, спаси живот!
29
1
 
6
 
! Отговори
до комунист преди 11 години
Сега е диктатура на парите.За много пари някои са готови и душите да си продадат.Алчността е патологично състояние.За бездомни кучета има пари,за бездомни хора няма пари.
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Русенец До болка познато ми е! Седят, пушат и гледат нагло. От тия *** се страхувам и дано не ми се налага да им искам "помощ"!
27
1
 
20
 
! Отговори
Русенец преди 11 години
Ситуация от преди точно 4 дни. Човек, бездомник, по едно сако, паднал на улицата.Студ, не се трае. Не мирише на алкохол, парализирана му е лявата част на тялото. На 10 метра, полицейска кола. Отивам - "Има човек в безпомощно състояние". Отговора "Обадете се на 112 , ние имаме работа, и ушевия продължава да си пуши спокойно в колата. Думи нямам !
26
1
 
9
 
! Отговори
отдалеко преди 11 години
Всички бездомници да заминават незабавно за София-България.Там ще ги приберат на топло в заведенията за временно настаняване.Ако останат в провинцията ще измрат.Тук няма нито социални служби, нито настаняване. Има държавни лапачи, които нищо не ги интересува. Само чакат заплатите и бонусите.
25
4
 
13
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 11 години
До 27Виж какви невероятни глупости си написал. Сега ще ти го сервирам смелено, за да можеш да го преглътнеш. По времето на комунизма нямаше как да има такъв случай, защото нямаше как да има бездомник. Този човек със сигурност щеше да има дом, защото щеше да има доходи. А щеше да има доходи, защото щеше да има работа. А защо щеше да има работа ли: Защото няма директор който да откаже да го назначи на работа.E, ако някой директор откажеше да го назначи на работа...е тогава вече този директор, директно отлиташе за Белене.
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До КОМУНИСТ Проблрмът е,че сме проста,бедна и айдушка и държава.В световен мащаб социалната роля на държавата все повече отпада,та какво да кажем за нашто криво село? Трябва едно мегаразвито и съзнателно общество ,като скандинавците,за да има грижа за всички хора и социална справедливост. Това тук никога няма да стане. Какъвто народът-такива управниците-такава държавата!
23
3
 
11
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 11 години
НЕГРАМОТНИЦИ,ПРОЧЕТЕТЕ,ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИКОМУНИЗМЪТ Е ДИКТАТУРА НА МНОЗИНСТВОТО НАД МАЛЦИНСТВОТО.МНОЗИНСТВОТО,КОЕТО СИ ИЗКАРВАШЕ ПРЕХРАНАТА С ПОТ НА 4ЕЛОТО НАД МАЛЦИНСТВОТО,КОЕТО ИСКА6Е ДА ЖИВЕЕ ОТ ДАЛАВЕРИ.ТАКА БЕ6Е ДО 89ГОД.НО В БГ ХОРАТА,КОИТО ТЪРСЯТ НА ХЛЯБА МЕКОТО,СА БАЯ И СИ МИСЛЕХА,4Е ПРИ КАПИТАЛИЗМА 6ТЕ ЯДАТ БЕЗ ДА РАБОТЯТ.НО СКОРО РАЗБРАХА,4Е ДОБРЕ 6ТЕ СА САМО РЕСТИТУТИТЕ,МУТРИТЕ И БА6 КОМУНИСТИТЕ.ТАКА ВИ СЕ ПАДА 6ТОМ ВИ СТИГАХА 45ГОДИНИ,ЕТО ВИ СЕГА КАПИТАЛИЗЪМ ДО ГРОБ.
22
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А дано повече *** измре от студ тази зима че този опростачен електорат на Тиквата да по намалее.
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Човека се е отървал от мъките , ние да му мислим
20
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен То пък при бсп всичко беше цветя и рози
19
5
 
11
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 11 години
Ако такова БЕЗОБРАЗИЕ се беше случило по времето на управлението на ВЕЛИКАТА БЪЛГАРСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ, някои хора щяха да получат незабавна командировка в Белене!
18
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
лека му пръст на клетника. Държаво, събуди се, има социални грижи и кви ли не чиновници, дето си стоят на топличко и си гледат само заплатката, направете нещичко за тези клетници, поне през зимата!