Откриха кофа с канабис в хладилника на семейство от Златна Панега

Задържан е и 28-годишен за производство на метаамфетамин
6 фев 2013 16:44,
8
Откриха кофа с канабис в хладилника на семейство от Златна Панега
Снимка: Архив Булфото

Полицаи откриха кофа с канабис в хладилника на семейство от село Златна Панега, съобщават от полицията в Ловеч.

След получен сигнал в Районното управление в Ябланица, че 27-годишен държи в дома си наркотични вещества, е извършено претърсване в дворно място и прилежащи постройки, жилищна сграда и избени помещение на адрес в село Златна Панега.

Под дървен навес в хладилник е намерена и иззета пластмасова кофа със суха тревиста зелена маса, която при проба с полеви тест е реагирала на канабис. Намереното количество е 78,25 грама.

В жилището е живеел мъж със своето семейство.

Служители на Районното управление на полицията в Ловеч са задържали и друг 28-годишен мъж в процес на производство на синтетични наркотици в таванско помещение в града. Извършено е претърсване и са иззети колба с кафеникави налепи по стените, стъклен капак с остатъци от бяло кристално вещество, преносим газов котлон, електронна везна и неустановени към момента химически вещества в стъклени шишета.

Върху бял хартиен плик било намерено бяло прахообразно вещество, което при полеви тест е реагирало на наркотично вещество метаамфетамин. Мъжът е привлечен в качеството си на обвиняем и е направил пълни самопризнания пред защитник.

Наложена му е мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок от 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Кашичка преди 11 години
Някой го е изчуруликал
7
0
 
4
 
! Отговори
XXL преди 11 години
МангустоХосеМариян ;) от Испанската армия ;)))
6
0
 
5
 
! Отговори
кир харман преди 11 години
Дано да е била тревата някъв жмел да не го е яд момчето...Ама като прочетох пластмасова кофа си представих че е от тея големите дето се носи вода на село обаче като прочетох 78грама и се посмях няква тъжна кофичка ще да е било...И пак някой го е изпял...Кофти хора сме ей...
5
0
 
11
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 11 години
До Виртуален ***:: В Чехия тези количества са легални при условие, че са за лична употреба - не за друго, а просто няма смисъл полицията да се занимава с глупости, при положение, че такива смешни количества са В ПЪТИ по евтини от всичките разходи на Държавата (?!) за да ги залови и осъди. Аз самият съм против дрогата но това е безумие !
4
0
 
12
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 11 години
Аргх ?! 70 грама марихуана, колба и 10 грама амфетамини. - Поредния удар срещу мафията !! Браво на ГЕРБ, БКП (БСП), СДС, Волен и оная подметка Яне Янев!!
3
1
 
2
 
! Отговори
дежурен комисар преди 11 години
Запис от разпита на задържаната : Той ми обе6тава6е , 4е Златна Панега 6те стане наистина Златна ..и за това ме принуди да освободя кофата който ползвахме за други нужди да я напълним с трева за която твърде6е , 4е е за готвене ! След това ние с Мин4о ком6ия и л,,, ре6ихме да се обадиме в полицията ! п.п затова толкова бързо я откриха !
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Златна Панега Цимент" - Една кофа и си там! :)