Шофьор на камион инсценира грабеж за 15 хиляди лева

Той прерязал дланта си, за да изглежда по-достоверно
15 мар 2013 16:48,
12
Шофьор на камион инсценира грабеж за 15 хиляди лева
Снимка: архив, Impact Press Group

40-годишен шофьор на камион инсценира грабеж във Варна, съобщиха от полицията. Около 13:20 часа вчера е получено съобщение от собственик на фирма във Варна, че около 12:45 ч. от шофьора на фирмен камион е извършен грабеж на сумата от около 15 000 лева. Водачът обяснил на собственика, че при извършването на грабежа едно от лицата му е нанесло порезна рана в областта на дясната длан.

  40-годишният шофьор разказал, че около 12:15 ч. заредил гориво на бензиностанция в гр. Девня, след което потеглил в посока гр. Варна, по стария път София - Варна. На около 500 метра преди разклона за кв. „Повеляново” край Девня, бил застигнат от лек автомобил марка БМВ – черен на цвят. Водачът на автомобила засякъл камиона, като по този начин го принудил да излезе от платното за движение и да спре вдясно.

От автомобила излезли две лица с маски на главите, като единият от нападателите с бейзболна бухалка счупил страничното стъкло на камиона и посегнал да вземе чантичка, оставена на таблото пред шофьора. Водачът на камиона се опитал да задържи чантичката, при което нападателят му нанесъл порезна рана в областта на дясната длан и му взел двата мобилни телефона.

Без да говорят, двамата нападатели се качили в БМВ-то и потеглили в посока гр. Варна. Шофьорът потеглил с камиона и се опитал да ги следва, но около „Побити камъни” ги изгубил от поглед и затова се е прибрал в базата на фирмата.

При проведените незабавни оперативно-издирвателни действия, в които са включени служители на РУП – Девня, служители на ОД на МВР – Варна и РУП – Аксаково, се установило, че се касае на инсценировка на грабеж от страна на шофьора на камиона– Г. Г. на 40 години.

Установено е, че той сам е счупил стъклото на камиона, прерязал е дланта си с нож, който бил в кабината на камиона, изхвърлил ножа в гората, а в близост укрил и парите. Пред полицейските служители лицето посочило къде са укритите вещи. Те са намерени и иззети по установения ред. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: камионкражба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
ivelina преди 11 години
До Анонимен aa wee eeii aii molqtii see vnimaii kak govorihss
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
mnnooyy vnimaiite kak govv za 4i4oo mii
9
1
 
7
 
! Отговори
i преди 11 години
mislq che nikoi ne trqbva da s1di nqkoi dryg za greshkite mu, zashtoto vsichki sme greshni no mislq che vseki edin mu e minalo prez uma da go napravi v tak1v sluchai...
8
7
 
0
 
! Отговори
Human преди 11 години
... филмите му са дошли в повечко на шофьорчето. Иначе, хората които работят в тази професия знаят колко е наблагодарна и опасна е. Ето ви пример, шофьорите на камиони ги изнудват за пари ВСЕКИ БОЖИ ДЕН корумпирани полицаи, служители на ДАИ, АПИ и за капак, собственият им работодател също ги реже от заплатата, редовното оправдание е преразход на гориво. За кандидат шофьорите, по обявите ви се обещава 1000 и повече, но реално се взема чисто не повече от 400.
7
1
 
8
 
! Отговори
ivelina преди 11 години
aa we aii mlkk vsi4kii wee kriza ee vnimavaiite kak govoritee shtot nzz
6
10
 
3
 
! Отговори
c преди 11 години
Доганова работа,изсцинировки изсцинировки.Айде Бойко и Цветанов по бързо се връщайте на работа че мафията започва да надига глава.Изгладняха душманите неса научени на работа.Станишев и Доган ги научиха да краднат и сега няма край.Пък и съдебната система е една.Само Бойко се осмили дъги подгони тия мафиоти,затова паак той щее.Иначе несе прават милиони.То ако е лесно тракторът ще отиде в чужбина на работа.Бойко и Цветанов повечко обръщайте внимание на феновете си.
5
6
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
работата по случая продължава??? бре хора..вие ни разказахте историята по учебник..останалото са подробности какво продължение да очакваме?майтапчии... неспокосана история от страна на шофьора..завидял човечеца на чорбаджията..кога е виждал толкова пари..та решил да го преметне..а..*** нещо не се получило уви..
4
6
 
19
 
! Отговори
zhikan преди 11 години
хубаво,взел си парите,15000,не е лошо,но защо си признаваш бе!хем искаш да ***,хем пък не държиш инкяр!!!
3
7
 
18
 
! Отговори
teni преди 11 години
На тоя пич, филма "Под прикритие" му е дошъл в повече.
2
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да си бе6е заврял ножа на друго място ипосле да каже , 4еса го обрали и изнасилили !По достоверно 6те6е да е !
1
7
 
32
 
! Отговори
onzi преди 11 години
***....