Настаниха в психиатрия мъж след взлом в чужди жилища

Той бил с нож и под влияние на марихуана и амфетамини
18 мар 2013 21:20,
6
Настаниха  в психиатрия мъж след взлом в чужди жилища
Снимка: архив, БулФото

27-годишен мъж е настанен за срок от 30 дни за изследване в психиатрично заведение по внесено искане от прокуратурата. Това съобщиха от пресцентъра на Районен съд - Варна.

На 17 март младежът е бил привлечен като обвиняем за проникване през нощта с нож в чужди жилища, както и за унищожаване на 16 броя стъклопакети от алуминиева дограма на апартаменти в жилищна кооперация на ул. „Гоце Делчев” във Варна.

Според вещото лице и данните от съдебно-психиатричната експертиза, поведението на мъжа се отличава със значителна агресия, а деянието е извършено под влияние на психотропни вещества - комбинация от марихуана и амфетамини.

Предвид възможността мъжът да страда от психично разстройство, съдът прие, че е необходимо той да бъде настанен за изследване при стационарни условия в психиатрично отделение към болница „Св.Марина”.

Настаняването е за срок от 30 дни, като времетраенето на престоя в психиатричното заведение се зачита като задържане под стража. Определението на Районния съд подлежи на обжалване или протест в тридневен срок пред Варненския окръжен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: психиатрия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Александр Макаронски преди 11 години
Ауу комар, айде моля ти се! Следващия път като се лекуваш с марихуана и се качиш на кола си по-опасен от Йоско, кележ такъв. Аз пък не желая коментари от все неразбрани младежи с 5 сантиметрови флешове по ***.
5
1
 
2
 
! Отговори
Монопол преди 11 години
И ето отново прекрасна възможност на ши*аните управляващи да се изсекнат върху марихуаната... още тошката ви *** мамката ама боко ви довърши... Не желая коментари относно марихуаната, защото те ще са на псевдо хора, и да казваш на природното лекарство вредител, си е не глупост ми направо богохулство... Отворете си ши*аните очи и вижте на запад каква е политиката, м що да ги отваряте, най добре си ви е само напред с капаци и да не гледате много много....
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако протестира - начи е нормален и да си го съдят.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това ще е новост някаква --преди ги вкарваха в затвора.
2
0
 
5
 
! Отговори
? преди 11 години
този сам не знае за къде е - за болницата, за лудницата, за комуната или за затвора
1
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Той че е за лудница, за лудница е, ама къде ще ги складират всичките.И това не са вродени заболявания май, много станаха придобитите и отключилите се, значи никой не си е давал сметка за това през демократичните" години. Това говори за безотговорност и непрофесионализъм.