57-годишна блъсна 5-годишно момиченце

Детето не е пострадало сериозно
6 авг 2013 13:01,
3
57-годишна блъсна 5-годишно момиченце
Детето не сериозно пострадало. Снимка: архив Булфото

57-годишна блъсна с автомобила си 5-годишно момиченце в бургаското село Дебелт и избяга, съобщиха от полицията в Бургас.

Инцидентът е станал на 5 август в 19.00 часа, когато в с. Дебелт, на ул. „Вихрен”, „Пежо 405”, с бургаска регистрация, управляван от 57-годишната З.А. от с. Дебелт, блъска дете на 5 години. Детето не е получило сериозни наранявания.

Причина за ПТП е, че водачката на лекия автомобил, приближавайки към място на пътя, където играят деца, не е намалила скоростта си. Така допуска ПТП с едно от момиченцата, пресичащото неправилно пътното платно. След допускане на катастрофата З.А. напуснала местопроизшествието и е открита около 23.00 ч. на същата дата. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
бесен преди 10 години
Само ми е интересно как са доказали че жената не е намалила достатъчно??? И какво значи "достатъчно"? С 3 км/час ли да кара, защото някой е оставил дете във възраст, която не му позволява да анализира опасностите на околната среда без надзор? Нали се сещате че и с 20 да караш, онова ако реши да скочи последния момент пред колата, няма какво да се направи?
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Статистиката казва друго - МЛАДИ идоти правят повече СМЪРТНИ случаи.
1
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Едно време на 55 са ги пенсионирали!Имало е защо-изперкват старчоците!Нямат рефлекси!Не виждат!И само не ми пишете,че това е вид дискриминация!Не е!Истина е!А с тази работа до 60 и нагоре......лоша работа-изкуфяла!