Полицаи на полиграф заради студентка, жалвала се от тормоз

По случая се води вътрешна проверка, каза шефът на СДВР
Обновена: 21 окт 2014 16:45 | 21 окт 2014 16:43, Камелия Цветанова
126
Полицаи на полиграф заради студентка, жалвала се от тормоз
Снимка: Булфото, архив

Полицаите, които са присъствали по време на обиска на 20-годишната студентка Борислава Латинова, която се оплака от упражнено насилие, ще бъдат подложени на детектор на лъжата. Това съобщи директорът на СДВР Младен Маринов.

Още по темата
Латинова заяви чрез медиите, че е била унижена от полицейска служителка от Четвърто районно управление, докато е била проверявана.

Инцидентът се е случил четвъртък вечерта, след като в центъра на столицата колата, в която е пътувала, е била спряна от полицейски патрул за проверка като част от операцията заради убийството до 19-о училище в София, където бе застрелян 38-годишният бизнесмен Николай Найденов.

По случая с оплакването се води вътрешна проверка и отделно прокуратурата извършва друга проверка за престъпление, обясни Маринов.

Той обаче отказа да отговори дали на момичето е бил издаден протокол за обиска, като единствено посочи, че това е обект на проверката.

От СДВР съобщиха още, че починалият в Осмо районно полицейско управление арестант е бил сам в килията си, когато му е прилошало.

Мъжът е таксиметров шофьор и заедно със свой колега е превозвал сирийци, когато са били арестувани. Той е бил настанен в килия с няколко сирийски граждани, които са били изведени малко преди да почине.

Сигнал, че мъжът се намира в "неестествено състояние" е бил подаден към 9.30 часа, обясниха от СДВР. 

Младен Маринов посочи, че сирийците и таксиметровите шофьори са били задържани по подозрения за участие в трафик на хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Освен това тази "полицайка", най-вероятно има много лоша лична хигиена. Съветвам колегите й, да не се сношават с нея, без презерватив(въпреки, че според мен са го правили вече, най-вероятно е момичето за забавление на районното и затова си избива комплексите).
51
4
 
5
 
! Отговори
sport преди 9 години
А и "във всяко стадо има ***" и тук няма изключения. Като знам какви "експерименти" има в тази структура... не ми се мисли, но не мога да кажа, че всички са такива, напротив има и много свестни и съвестни хора.
50
1
 
13
 
! Отговори
sport преди 9 години
До АнонименНе защитавам нито една страна в случая. Искам само да попитам, ако някой твой близък попадне в подобна ситуация, няма ли да искаш ти, или въпросния твой близък да се даде максимална гласност на проблема? Проблемът ни е, че винаги имаме готов отговор по даден въпрос без дори да сме изследвали фактите. Едно е сигурно - там където има дим, има и огън. А дали мълчанието от страна на МВР + "уж скалъпената история" = действителен произвол? Това е добра отправна точка.
49
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на тая на лицето и пише -лъжкиня ! толкова престараване и такава олелия ,такива сълзи ...всичко това говори за зле скопосън и набързо замислен сценарий -аматьорски изпълнен!!
48
2
 
25
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Навсякъде по света хората имат респект към тази институция,но и полицаите имат респект към човешките ни права!Тази полицайка е лицето на закона!Виновни или не,хората в колата,по този начин ли е трябвало да се отнасят към момичето?Тримата мъже събличани ли са и бъркали ли са им някъде на голо?Това утре може да се случи с всеки от нас или децата ни,ако продължаваме да мълчим и си мислим че ще ни отмине.Ако не бяха виновни от РПУ-то,до сега да са ни зарили от преса и ТВ,с оправдания.
47
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И ако данните от полиграфа сочат противното на това което госпойцата приказва,КО праим тогава?? Данни които между другото са и невалидни като доказателства пред съда !? Но понеже няма доказателства никакви по случая и въпроса е нейната и на приятелите и дума срещу тази на полицаите -сега тях ще ги изтормозят с глупости ,а въпросната " жертва" обиколи всички сутрешни и вечерни блокове (при МиленчУ) и опищя орталъка -разбрах че пуснала жалба и до президентството ?! и до гл.прокурор
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Полицая, като биологична единица, също има семейство, жена, деца......не би било приятно нещо да се случи с тях , нали?!!! ....просто казвам...
45
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А студентката ,която преиграва като лош актьор -дали и тя ще ходи на полиграф ??Колкото някой е бил онова *** на чичо чичовото ,толкова и на тази някой и е бъркал по дупките !! Полицаите всекидневно се занимават с *** та едва ли имат мерак и да бърникат вътре в тях!!
44
10
 
3
 
! Отговори
до 35 от ss преди 9 години
виж интер на госпожицата по тв7 от вчера, днес по бтв каза друго, а извинявай като е с фамилия като на президета дай да прай всичко ! другия път като мине на жълто дано да блъсне датето ти и да го пуснат за да не изглежда поръчково
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво искаш да кажеш? Не умеят да разговарят с гражданите по техните въпроси?Когато са в нужда не им откликват на очакванията?Това момиче,ако подаде жалба няма ли да стане по-лошо за нея и семейството и?
42
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименБе дай ги тия снимки бе, че то само с приказки....
41
1
 
3
 
! Отговори
до 34 преди 9 години
съгласен съм с теб,но и да си носим отговорноста. не може да изискваме куките да спазвът закона а ние не! прочети новините само от днес и ще установиш че сме нация от тарикати, все искъщи и нищо не даващи няма как да стане
40
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не полиция, а организирана престъпна група. Не можем да ловим нарко-барони и високопоставени крадци, затова бъркаме в гащите на студенти и ученици. Срам за полицейската професия по света.
39
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те не само, че са я съблякли, но и са я снимали, и били изтекли снимките по фейсбук. Тия са си за затвора.
38
9
 
8
 
! Отговори
Пурко преди 9 години
Пострадалата твърди , че са я снимали гола по време на обиска от преминаващи хора. Аз пък чакам снимки и видео- според твърденията на същата. Някой да е мярнал нещо в нет-а?
37
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е как няма, като всички асоциални типове ги направихте полицаи! Хора с нагласа на престъпници, трябва да залавят престъпници!
36
0
 
2
 
! Отговори
бг преди 9 години
До НЕ МЪЛЧЕТЕблагодаря!
35
1
 
20
 
! Отговори
me преди 9 години
Ама какво смесват двете новини, какво общо има момичето, на което са бъркали по дупките на публично място (нещо, което се нарича публично унижение и за което въпросните полицаи подлежат на съд!) с починалият шофьор? Освен може би че веднага след изборите, хората започнаха отново да измират мистериозно (но напълно случайно) в ръцете на полицаите, а за това което са направили на момичето, просто не ми се говори. Пожелавам на всички участвали полицаи, да им направят същото по същия начин.Нещастници
34
5
 
4
 
! Отговори
m преди 9 години
na studetkata 6te mine li i tq na detektora na lajata
33
3
 
9
 
! Отговори
pigs преди 9 години
Свинете нещо се помислиха за безсмъртни, ама дали е така...