Горяща мрежа имало преди стрелбата по полицая

Раненият е в стабилно състояние
Обновена: 25 дек 2015 20:42 | 25 дек 2015 19:08, Петя Славова
33
Горяща мрежа имало преди стрелбата по полицая
Снимка: Булфото
Горяща мрежа на пътното платно на кръстовището на ул. „Самоковско шосе” и Околовръстен път са забелязали пътните полицаи от СДВР, съобщават от МВР.
Още по темата
 
Горящата мрежа се е намирала между личните автомобили на полицаите. Там са били поставени и две туби с петролен продукт и газова бутилка.
 
 Единият от униформените е забелязал, че на пътното платно в посока към кв. Горубляне спира автомобил със запалени фарове. Когато полицаят се насочва към него, от там са произведени шест или седем изстрела, които раняват полицая в дясното ходило.
 
Служителят на СДВР е транспортиран от „Спешна помощ” до Военномедицинска академия. Процесуално-следствените действия продължават и към момента. В Софийска градска прокуратура (СГП) е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител .
 
Инцидентът стана около 21 часа на 24 декември, когато е прострелян полицейски служител. Сигналът е постъпил в СДВР. Раненият е в стабилно състояние във ВМА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сп??нс,професоре,хабер нямаш :) Този тип полиция на издръжка на общината е "Общинска полиция", Полицая в случая е от "Национална полиция". Оборудването и въоръжението е еднакво и зависи от МВР.В случая е морално и физически остаряло (оръжието,защото оборудване на практика няма). Относно ръста на полицаите ,познавам такива по 170,които работят перфектно и такива по 2 метра,дето за нищо не стават:)))
24
3
 
4
 
! Отговори
Сп??нс преди 8 години
в Испания този тип полиция , като българската е на най-ниското стъпало и почти нямат привилегии--- разхождат се с патрулката и са на подчинение към кметството -което се грижи за издръжката им .После идва Националната полиция -(каквито си представят ,че са нашите герои)- много добре оборудвани и на подчинение към министерството , покриват много по-строги физически изисквания всички са около 1,80м ,няма шкембета и мазни хартиики от банички из патрулките .....
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стрелба и Палене на Гуми при Корупционна мрежа би звучало по Реалистично
22
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отдавна не бях чел толкова зле написана статия. Само първите две изречения са достатъчни. Статията няма абсолщтно никаква логическа последователност. Още една ***-а драскакча.
21
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голема работа станало че са опукали ченге. Обикновенните хора постоянно са ограбвани и убивани без право на въоражена защита докато въоръжените ченгета цинично в очите ти казват че добе те били ограбили и нищо немогли да направат щот било малоценно. Не ме е жал.
20
3
 
13
 
! Отговори
Меч преди 8 години
2. Някакъв паяк е уплел мрежа между патрулките, докато те спят.Това ми хареса
19
3
 
28
 
! Отговори
Шерлок Холмс преди 8 години
Ето това е станало:1. Полицаите са си спяли тихо и кротко в патрулките.2. Някакъв паяк е уплел мрежа между патрулките, докато те спят.3. Полицаите са се събудили в края на смяната.. Под афект са запалили мрежата и са открили огън по паяка. Не са го уцелили но са надупчили гумите.4. Старшия е замерил паяка с макаровия, както е със свален предпазител.5. НЕ го е уцелил, паяка е избягал, но пистолета се е топнал на земята и е гръмнал старшя в ходилото.
18
3
 
16
 
! Отговори
Мечтател преди 8 години
Това е само мечтано развитие на събитията. Де да ги знам какво си носят в кобурите, ама като ги гледам над колана бая боеприпаси имат. Чак им пречат да се затичкат леко. А недай си боже да трябва да се хвърлят по спешност на земята... После ще пише за дископатии, хернии, навяхвания и прочее фатални повреди
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Протестна мрежа е била.
16
1
 
5
 
! Отговори
23:10 преди 8 години
До Неа до МечтателИмат
15
1
 
5
 
! Отговори
Неа до Мечтател преди 8 години
Катаджиите имат ли пистолети ?
14
2
 
31
 
! Отговори
Мечтател преди 8 години
Още при първите изстрели полицаят извадил пистолета и благодарение на подготовката и тренировките успял да простреля гумите на колата. Само 30 секунди след това във въздуха бил вдигнат полицейски хеликоптер и били организирани заграждения. На бул. Вазов колата била прихваната и след кратко преследване стрелците били анихилирани и елиминирани тотално. THE END
13
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква е тази "горяща мрежа" бе?Да не е мрежата на *** или пък рибарска мрежа.Аааааа, това е мрежата на Теленор. Запалила се е.
12
2
 
29
 
! Отговори
Петя Славова преди 8 години
Виждам, че има масово недоумение, затова пояснявам - мрежата е била на паяк.
11
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахаха, абе номер 7, това да не ти е по американските филми? У нас цялото МВР е на хранилка при мутрите, никой няма да смее да гъкне.
10
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей тази горяща мрежа ме хвърли в недоумение. Като що за мрежа е била- мрежа за бира, социална мрежа, електропреносна мрежа, рибарска мрежа, мрежа за комари, престъпна мрежа, гъста мрежа от леваци. И по БНТ новините го гледах ама и от там не разбрах, даже и от формните умници по ясно не стана
9
5
 
11
 
! Отговори
Ш Т и Б в Г З преди 8 години
Вярвам на журналистите, вярвам и на полицаите.Видях и вярвам.
8
0
 
22
 
! Отговори
19:55 преди 8 години
Туба с петрол :D
7
1
 
29
 
! Отговори
Ш Т и Б преди 8 години
Това си е чист тероризъм.
6
3
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега полицаите от цялото министерство,ако не са със заешки сърца трябва да направят живота мутри,дребни и едри престъпничета на КОМПОТ!Сега е времето да докажете господа полицаи,че 20-те заплати и ранното пенсиониране не са привелегии,а ваше заслужено право!