Леля шамароса три момчета. Сега я съдят

Жената набила тийнейджърите заради племенника си
Обновена: 12 авг 2016 20:15 | 12 авг 2016 20:04,
11
Леля шамароса три момчета. Сега я съдят
Снимка: архив Reuters

25-годишна жена шамароса три момчета заради саморазправа с племенника й. Жената е привлечена като обвиняема заради побой.

Тя е с наложена мярка за неотклонение "подписка" . Обвинена е в причиняване на средна телесна повреда по хулигански подбуди.

Случката се разиграла през март в Сухиндол в стола на местното училище.

Тогава жената, леля на дете от учебното заведение, влетяла и започнала да се саморазправя с момчетата. Причината е, че същия ден племенникът й бил пострадал при училищна свада.

Лелята причинила лека телесна повреда, изразяваща се в кръвонасядания, с оток на меките тъкани на три 13-годишни момчета от града и селата Върбовка и Бяла река.

Оказало се обаче, че момчетата били наказани по грешка, тъй като нямали никакво отношение към инцидента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 3Това са деца на 13 години. Имах подобен случай с една подобна простачка. След като си позволи да посегне на сина ми я хванах за косата и я въртях докато поумнее. След това дойде "мъжо" и който лекувах с няколко ритника без упойка. Дойде полиция и полицая потвърди че щом има посегателство към малолетен реакцията на родителя е оправдана. Да му мислят ***!
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
DA BE NABILA PONE KOITO TRQBVA GYSKA
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименДа, правилно, бий да те уважават, а? Поне прочете ли, че е пердашила точно тези, които не са били виновни?После се чудиш що селяните, като се напият си налитат директно с брадви....
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
заради толерастията не можем да загреем врата на никой.Добре, че са смелите жени да въдворят ред с няколко шамарапо стара изпитана рецептаи да има мир и всички да се уважават и обичат
2
10
 
6
 
! Отговори
BarteK преди 7 години
Хайде сега родителите да я понапляскат подобаващо и всички ще са доволни!
1
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лелята причинила лека телесна повреда, но щяла да бъде съдена за средна телесна повреда...въпросът е журналиста или прокурора е прекалил с алкохола?