Ердоган със зов: Раждайте по 5 деца, бъдещето на Европа сте!

Това щяло да е най-добрият отговор на несправедливостите срещу тях
17 мар 2017 19:00,
263
Ердоган със зов: Раждайте по 5 деца, бъдещето на Европа сте!
Снимка: БТА

Докато напрежението между Турция и Европа расте, след като Германия и Холандия отказаха на турски министри да проведат кампании във връзка с предстоящия референдум, в южната ни съседка кампанията върви с пълна пара.

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган нееднократно е сравнявал днешна Германия с ерата на нацистите заради видяната от него "дискриминация" срещу турците в страната. Коментарите му предизвикват гняв и критики не само в Германия, но и в Европа.

Още по темата

На митинг в град Ескишехир Ердоган отново се обърна към съгражданите си не само в Турция, но и в Европа да гласуват на референдума на 16 април, който ще разшири правомощията му.

"Обръщам се към моите граждани, към моите братя и сестри в Европа. Образовайте децата си в най-добрите училища, уверете се, че семейството ви живее в най-добрите квартали, карайте най-добрите коли, живейте в най-хубавите къщи", каза Ердоган, предаде AFP.

"Раждате пет деца, не три. Вие сте бъдещето на Европа", призова Ердоган.

"Това е най-добрият отговор на несправедливостите срещу вас", добави той.

Ердоган, баща на четири деца, преди време призова жените в Турция да раждат поне три деца, за да увеличат населението на Турция. Коментарите му бяха силно критикувани от активисти за правата на жените.

2,5 млн. турски граждани живеят в Европа и имат право да гласуват на предстоящия референдум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
2
 
! Отговори
турчина преди 7 години
Съвремения филм е така. Старите епизоди анимации с продължителност 25 мин. са друго. Дядо смърф е с червени ботушки и шапка и ежедневието им наподобявало комунистически строй. Той е лидера а всички останали го слушат. В Турция пък забраниха Прасчо, после спряха The Muppets заради Мис Пиги.Сега спират риалитата. Гледам само ТRТ BELGESEL HD 1080p. с документални на дискавъри. Не е кодиран по сателита. Риалити не гледам.
83
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2,5 млн. турски граждани живеят в Европа и имат право да гласуват на предстоящия референдум.E.......................MNOGO STE NAMALILI ZIFRATA SAMO V GERMANIA IMA KAM 6000000 TURSKI GRAJDANI S NEMSKI PASPORTI IMA TURSKI KONIAZITURSKI KURDI TURSKI ARABI AMI FRANZIAHOLANDIA BELGIADANIA SWEZIA
82
10
 
5
 
! Отговори
Sinn преди 7 години
Erdogan e uspeshen maistor. Ima si jena, ima si deca, ima si dobar millet, dobra ikonomika, dobri dohodi, dobri sasedi, dobri gosti turisti, vsichko mu e originalno i cenno.
81
5
 
7
 
! Отговори
Евлия Челеби преди 7 години
Айде, тука пак голям смях. Казармите се връщат, Туркие ке трепем. Хахах другари, рано сте се отпочнали. Турция да се предаде, топки и хора нямат да свалите байраците само. Не ни бъркайте с бедуински държави, моля само. Айде, и не прекалявайте с ракията :)
80
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя новия султан съвсем влезе във собствения си филм..реза.ците не са нито миналото, нито бъдещето на Европа, каквито и напъни да правят. ..Започва да става комично!!
79
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОСТ победа
78
1
 
1
 
! Отговори
турчина преди 7 години
Анимацията. Смърфовете. Онези сините с червените ботушки и шапки.
77
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мангу се готви за война следващите 15 години. Това вече е очевидно! Въпроса е дали ,ще го оставят да ги доживее.
76
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пресконференция на председателя на ДОСТ г-н Лютви Местан: Българските граждани трябва да узнаят истината за Доган и неговия "патриотизъм"!Утре 18.03.2017 г. от 11 часа в Пресклуб БТА!(София, бул. "Цариградско шосе" 49)
75
3
 
15
 
! Отговори
Аллах преди 7 години
Повече деца ,повече мюсюлмански войници срещу Европа.Такива лидери като него желаят религиозна война за да завладеят Европа.Ние накъде ?
74
3
 
4
 
! Отговори
Aллах преди 7 години
Поцече дена ,повече мюсюлмански войници срещу Европа.Такива лидери като него желаят религиозна война за да завладеят Европа.Ние накъде ?
73
5
 
3
 
! Отговори
турчина преди 7 години
Не става дума за "любовни риалити предавания" а за предавания с измислени караници в името на по високия рейтинг. Днес се карат и псуват. Утре се сдобряват. Нещо като Биг Брадър. Забраниха и Биг Брадър. В Демократичен САЩ пък забраниха анимацията "Смърфовете" защото проповядвал комунизъм. Нали са с червени дрешки и всички слушат възрастния смърф.
72
1
 
21
 
! Отговори
Гост преди 7 години
Всички държави в ЕС да въведат образователен ценз за помощите за отглеждане на деца. Трябва да се прекрати размножаването на неграмотност и бедност. Който е беден, неграмотен, безработен или не говори езика на приемащата страна, да има ограничение за помощ до 1 дете. Който допринася реално за обществото като лоялен гражданин и се образова, работи и интегрира - до 2 деца. А който има и по-високи доходи - 3 или 4. Децата, възпитавани в омраза, да се отнемат от родителите и отглеждат от държавата.
71
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жан Жак Русо е казал,че една държава трябва да се простира до там,до където лидерите и можат да осигурят сигурност и закрила на нейните граждани.
70
21
 
4
 
! Отговори
Torta преди 7 години
Bravo Erdogan!
69
7
 
6
 
! Отговори
турчина преди 7 години
Произвеждат не само айрян а през 2013 градските автобуси във Франция бяха турско производство. OtoSA.
68
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ме прощава Господ,те и сирийките раждат по 5-10 деца,но с такъв лидер,къде са сега тези деца?
67
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До турчинаот теб иска само да създаваш поданици, кадъните ти да ги раждат по пет-шест, а пък фрау Меркел ще ги храни и облича.
66
0
 
4
 
! Отговори
До 72 преди 7 години
По калпак мозък,не вирей само далавери брей!
65
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ванга е казала Турция ке падне."По скоро 2043 г ли беше 48г ли беше Европа ке падне...хи хи хиПровери по добре думите на баба Ванга.