Гринго изнудвал бизнесмена, за да връща борчове на Софка?

Фолкпевицата имала 400 бона заеми, не може да ги връща
27 сеп 2017 11:23, Александър Попов
45
Гринго изнудвал бизнесмена, за да връща борчове на Софка?
Снимка: Facebook

Гаджето на Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, е изнудвал бизнесмена от Айтос, за да спаси от фалит фолкпевицата, твърди версия на "България днес".

Софка натрупала борчове за над 400 бона, показват документи в Търговския регистър. Макар и почти ежедневно да има участия, а хонорарите й да са сериозни, тя вече няколко години така и не може да си върне заемите.

Кредиторите са предприели стъпки за събиране на дължимата сума принудително, съдия-изпълнител е запорирал две фирми на певицата.

Още по темата

От съобщенията става ясно, че към чалгаджийката има поне две претенции. Едната е от банка, на която певицата дължи 302 907 лева кредит, главница, лихви и глоби за забавяне и допълнителни 46 бона такси по дело и разноски към съдия-изпълнителя.

Отделно от това Софи не е върнала навреме и други 30 бона на фирма за бързи кредити. Заедно с адвокатските хонорари, съдебни такси и наказателни лихви към сумата се натрупват и други почти 30 хиляди лева, показват запорните съобщения, цитирани от изданието.

Според юристи съвсем скоро предстои запор и на апартамента в София и къщата в Етрополе, притежавана от певицата. Според запознати процедурата по продажбата на жилището с площ 187 квадрата е възможно да започне до седмици.

Според изданието, Гринго започнал трескаво да търси пари, за да се разплати с кредиторите. В опит да се измъкнат от кризата Софка и Гринго решават да организират концерт в "Арена Армеец". Надеждите им са, че приходите от билети и спонсори ще стигнат, за да се върнат заемите. Повод е 20-годишнината на сцената на Софка. Концертът обаче е чак през декември, а гаранция, че пари ще се изкарат няма.

Така се стигнало до положението Гринго и неговият приятел Стефан Сливков да изнудят айтоския бизнесмен Асен Атанасов. Според прокуратурата, Давидов е рекетирал бизнесмена за 50 000 лева, но след сигнал в полицията двамата бяха арестувани в Айтос.

Самият Гринго заяви в съда, че е станала "обърквация", но районните съдии в Айтос го оставиха в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те така ще е,като цялата *** рода +разни Гринговци са и на главата,ще затъва.
25
0
 
4
 
! Отговори
БУМ преди 6 години
Да влизат и двамата в политиката, там и без туй е пълна чалга, пък и рекета е напълно законен...
24
5
 
20
 
! Отговори
Кирина преди 6 години
Да застава на магистралата, и след няколко месеца борча го е забравила кво ми се мотае още със тоя гринго.
23
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
шведи,баце..в кръвта си им е!
22
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И по света има звезди, които обявяват фалит.Не е нещо, което се случва само тук.Друг въпрос е, че...това си е класическа циггааннсскаа работа, по балкански.
21
0
 
18
 
! Отговори
Прибирайте ги и преди 6 години
двамата- няма полза от ИЗНУДВАЧИ, ХОРА БЕЗМОЗЪЧНИ, вземащи пари и неможещи да ги връщат; и този ИЗНУДВАЧ "ГРИНГО" има лице да ПСУВА?? Псува, защотот не му дали пари?-- напомнят ми на ШВЕДСКИ НОМЕРА.. ама са такива...Далеч от тях и да бъдат затворени.Те ще продължат с НОМЕРА<,ДАЛАВЕРИ.Да започнат да РАБОТЯТ работа с МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА, колкото-толкова.Да не се "изживяват" като БОГАТИ шведи.
20
0
 
27
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
трябва ли на някой да му дреме за неволите на ромовите...или да им отворим линия за смс-и
19
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България от музика се изкарват малко пари а нашите музиканити искат да живеят, като световноизвестните.Няма как да стане.
18
0
 
41
 
! Отговори
ОБЪРКВАЦИЯ преди 6 години
Грозна и жалка картинка! Една самозабравила се жена и един влюбен ***! Да арестуват нея, тя е за затвора. Пяла, пяла, банките обрала и накрая се оляла. Софке, жалка картинка си! С тези доход , които вероятно изкарваш от хонорари, при едно правилно разпределение и харчене на парите нямаше и лев заем да имаш. Каква ти полза от гласа и таланта....Хубава работа, ама.......
17
0
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
тази глуп====чка не вижда ли че тези безделници около нея се вьртят докатои изядат и изпият парите и сега кои ще плаща борчовете вари го печи гоглуп===кьт си е глу===пак
16
0
 
25
 
! Отговори
:))) преди 6 години
Мен пък ме "мъчи" една мисъл,успя ли Софка от тези заеми поне да купи златно колеле на Лоренцо...беше му обещала.
15
1
 
40
 
! Отговори
запомнете преди 6 години
След време и Софка ще пищи за пенсия...
14
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
веднъж се чудих как може известните актьори все да имат проблем с парите като говорим за хонорари за филм/година които цял живот няма да изкарам сумарно.Ама ей ти пример, да взима 2-3 бона на участие и да има просрочени кредити си е майсторска работа.
13
1
 
48
 
! Отговори
ха ха преди 6 години
Хайде всички будали "фенове" на Софка у "Арена Армеец",да и платят борчовете от над 400 бона,които Софка и рода са изяли и изпили...
12
1
 
22
 
! Отговори
dmx преди 6 години
Абе, верно е станала обърквация. Не знам кой би възразил...
11
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хахахаха"Станала е обърквация"Грешка, грешка, обърках вратата. Голяма грешка. Грешка грешка, обърках жената. Голяма грешка.
10
1
 
34
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 6 години
Не съм завистлив, но сватба в Лондон........и какво ли още не искаше Софито ! Какво се оказа БАЛОН, въздух под налягане! Големи парадои, голяма любов, а излезе едно голямо нищо. А можеше по-скромно да се обичат, ама то като падне пердето, започваш да се мислиш за холивудска звезда. Да са живи и здрави, да си връщат дълговете, щом са яли пили и са се веселили!
9
3
 
40
 
! Отговори
ЕЛИ преди 6 години
И тази ми била вип и звезда.Сбъркана работа в сбърканата ни държава.
8
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от апартамент 187 квадрата в килия 1.87 квадрата! Това се казва геометрична регресия в житейското битие на римлянина!
7
2
 
37
 
! Отговори
anon преди 6 години
Сигурен съм, че са отишли за коли, къщи и пиене и ядене. За разкошен живот, който &#1117; се "полага"