Арестуваха двама за отглеждане на марихуана в Казанлък

Мъжете са криминално проявени
10 юли 2023 23:30, Красимир Ангелов
11
Арестуваха двама за отглеждане на марихуана в Казанлък

Криминалисти от Районното управление в Казанлък установиха голямо количество насаждения от канабис и подготвено помещение за отглеждане на растенията в землището на града, съобщават от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

За срок до 24 часа са задържани двама мъже на 30 и 34 години. Мъжете са криминално проявени.

При проверка на местността са установени 60 растения от рода на конопа, за които се полагат грижи, като 35 от тях са с височина около метър и половина. Растенията са отглеждани в близост до имот на 34-годишния.

Там е намерено обособеното помещение, чийто вход е бил замаскиран, посочват още от Дирекцията. Общото тегло на листната маса е около 30 килограма.

В Районното управление в Казанлък е образувано досъдебно производство, работата по случая продължава под надзора на Районната прокуратура в Стара Загора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Купувайте картофи от Франция, лук от Полша, домати от Турция, ябълки от Гърция и после се чудите, защо бабките на село садят канабис.
5
1
 
1
 
! Отговори
kush преди 9 месеца
Няя нужда да одиш до Джамейка, ф*кин ганджа имаме си я туук ! Инхеейл , ексхееейл ! Яко дръп дръп ! Дипсет , дипсет , дипсееет ! "Защото за да ме пуснат,искат нещо да глътнат.Викам им ЕЙ,МОМЧЕТА ИМАМ ХТРА КАЧЕСТРО 1 ЩЕ СТИГНЕ ЗА ВСИЧКИ,а тези 2те са за после,да ги дръпнете самички!"
4
4
 
3
 
! Отговори
Бойпо преди 9 месеца
Канчетата ! От наркотиците по-лошо няма !
3
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
на запад е легално, тук ДС мафията си измисля закони да репресира и краде
2
4
 
2
 
! Отговори
Отбелязваме 121 г. преди 9 месеца
от рождението на академик Жак Натан (1902 - 1974) - бележит български икономист, стопански историк, учен и политик. Академик Жак Натан е роден в еврейско семейство в София. Професор е по политическа икономия във ВИИ "Карл Маркс" и СУ ,,Св. Климент Охридски". Висш функционер е на Българската комунистическа партия (1919 - 1974). В негова памет е кръстена улица в кв. Студентски град, улица "Академик Жак Натан". Поклон!
1
2
 
16
 
! Отговори
Тийн преди 9 месеца
И къде е, къде е сега тревата. Полицията пак е прибрала всичката за себе си. А трябва конфискуваната трева да се разпределя сред народа, а не всичката да я прибират полицаите!