Германия – потресена от убийство и изнасилване на момиче

Жертвата е студентка, помагала в бежански център
5 дек 2016 09:22, Петя Славова
104
Германия – потресена от убийство и изнасилване на момиче
Снимка: pamelageller.com

Жестоко убийство на младо момиче потресе цяла Германия. 19-годишната Мария Ладенбургер е била изнасилена, а след това убита от 17-годишен мигрант от Афганистан, съобщава "24 часа".

Мария е била студентка, а баща й е бил високопоставен служител в Европейския съюз, разкри "Дейли експрес".

Изданието посочва, че загиналата тийнейджърка е дъщеря на д-р Клеменс Ладенбургер - адвокат, работещ на висока позиция в правния отдел на Европейската комисия.

Трагедията станала, след като жертвата се прибирала от парти в университета във Фрайбург, когато е била нападната от мигранта.

От полицията разкриват, че момичето е напуснало партито в 02:37 часа сутринта и е тръгнало да се прибира към дома си с колело – обичайна практика за германката.

В свободното си време Мария Ладенбургер е помагала в центровете за настаняване на бежанци във Фрайбург.

Няма информация дали преди това се е срещнала с убиеца. Нападателят е задържан, а разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
31
 
! Отговори
за свободните медии преди 7 години
Свободните медии са СВОБОДНИ единствено от ЗАДЪЛЖЕНИЕТО да казват ИСТИНАТА.
48
37
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е като онази "новина" с 14 годишната рускиня. Оказа се активно мероприятие на едни служби.
47
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно АРД и ЗДФ са медиите с най-голяма цензура. Когати ги хванат в лъжа или умишлено покриване на информация, шефа се появява, извинява се публично и .. продължават по същия начин. А най-гнусното е, че месечно се плаща по ~17.50 Евро, именно за да са тея телевизии "независими"!! Практически ТИ си плащаш тея баснословни суми за да те дезинформират и прокарват удобните ИМ идеи!!!
46
2
 
43
 
! Отговори
Поканен от Меркел преди 7 години
Поразрових се из нета,защото случая наистина не е особено "раздухан" из масмедиите.Случилото се определено петни пропагандата в Германия за мир и любов между "културите" и естествено се опитват да подтиснат информационния поток максимално.От ARD примерно в събота излезли със становище,че новината имала регионален характер,затова не заслужавала място в централната емисия.И после в САЩ се чудят защо "традиционните" медии имат само 6% обществено доверие.
45
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А не бяха ли такива като това момиче които приветстваха мигрантите с добре дошли? Е щом си ги приветстваха сега ще ги суровакат новогодишно. Няма да е първата няма да е последната изнасилена и убита. Защо не приемаха само Сириици които наистина се нуждаят от подкрепа а приемат афганистанци и пакистанци които нямат елементарно възпитание а за морал неможе и да се мисли. Баба им Меркелица ги насади на пачи яйца. Бог да прости момичето и дано се осъзнаят че с такива *** нямат никакво бъдеще
44
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въобще не ми е жал.Какво ли е очаквала да и се случи като ходи да слугува на избягали затворници и терористи?Ако в Еврпа имаше смъртно наказание и се прилагаше по-график такива случаи щеше да са единици.А не ежедневие.По-принцип властите ревниво крият всяко престъпление извършено от бежанците.Ама тва е щото не им дреме.В дворците няма бежанци в личните имения охраната бие и стреля,кучетата хапят.Идилия.Така,че не се направят на загрижени за некви убийци и изнасилвачи.Кумова срама?
43
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Сама в 2 през ноща?"Да не искаш да кажеш, че тя е виновна за убийството, а не убиеца?
42
26
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сама в 2 през ноща?
41
0
 
41
 
! Отговори
Толераст преди 7 години
Незабавно БХК да напише петиция до Европейския Парламент и Германското правителство за освобождаване на мигранта.
40
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Немските полу-и диоти сами са си виновни, не ги мислете, изобщо не са за жалене!
39
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много жалко за момичето! Но родителите също имат вина. Четох, че те самите събирали помощи за някакви чужденци, освен това тя е отишла да работи като доброволка, точно защото цялото и семейство се занимава със спасяване на всякакви о.тре.пки.
38
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баща й е адвокат в ЕС, т.е. допринесъл с юридическите си познания тази пап*лач да се развъжда из Европа и .. ето го резултатът! Бог да прости момичето! Бащата има върху какво да помисли.
37
0
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
сега баща и като юрист да започне едни дела срещу меркел за цялостната иполитика германците да спрат да ядат и пият защото лошо им се пише с тованищо неправене
36
0
 
42
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Тези хора просто живеят в един съвсем друг свят. Без закони и никакво зачитане на жените. Не мога да разбера как точно се очаква да се интегрират в един тотално различен от техния свят. Все едно аз да ходя да поднасям светя на жените в Афганистан. Ще ме гледат като извънземен. Жалко за момичето :(
35
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще повярвате ли че в немскоезичните сайтове новини за нея на практика не съществуват!!!Истина е, и аз сега проверих! Има само един некролог във "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг", явно публикуван от родителите. Никъде не пише, че е жертва на убийство, да не говорим от бежанец. Всичката информация е от блогове и чуждестраннни сайтове, Гугъл казва, че някои резултати са отстранени.
34
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбира се, че я подкрепят. Меркел продължава да продава танкове и тежко въоръжение на саудитите с което те избиват йеменския народ.
33
2
 
35
 
! Отговори
трезвомисллещ преди 7 години
до Крайно десенНапълно съм съгласен с теб. Само ще добавя, че почти всички европейски политици и най-вече Меркел, подкрепят ислямиската политика на Саудитска Арабия и Катар. Тоест те работят умишлено против интересите на европейските народи и европейската цивилизация.
32
0
 
59
 
! Отговори
крайно десен преди 7 години
Трябва да се разбере едно нещо, не можеш да интегрираш хора, които са дошли да ти отрежат главата, да ти вземат имуществото, а жена ти и дъщерята да им станат сексуални робини. Ако някой все още мисли, че тези ще работят и ще им изкарват пенсиите, то това е човек, който не е с всичкия си.
31
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Определено интегриран индивид. Да го пратят да си направи селфи с Мама Меркел.
30
0
 
30
 
! Отговори
либерал преди 7 години
Ти му даваш плюшено мече, а той....Нищо, другия път немско возило, къща и доживотни помощи