Германия – потресена от убийство и изнасилване на момиче

Жертвата е студентка, помагала в бежански център
5 дек 2016 09:22, Петя Славова
104
Германия – потресена от убийство и изнасилване на момиче
Снимка: pamelageller.com

Жестоко убийство на младо момиче потресе цяла Германия. 19-годишната Мария Ладенбургер е била изнасилена, а след това убита от 17-годишен мигрант от Афганистан, съобщава "24 часа".

Мария е била студентка, а баща й е бил високопоставен служител в Европейския съюз, разкри "Дейли експрес".

Изданието посочва, че загиналата тийнейджърка е дъщеря на д-р Клеменс Ладенбургер - адвокат, работещ на висока позиция в правния отдел на Европейската комисия.

Трагедията станала, след като жертвата се прибирала от парти в университета във Фрайбург, когато е била нападната от мигранта.

От полицията разкриват, че момичето е напуснало партито в 02:37 часа сутринта и е тръгнало да се прибира към дома си с колело – обичайна практика за германката.

В свободното си време Мария Ладенбургер е помагала в центровете за настаняване на бежанци във Фрайбург.

Няма информация дали преди това се е срещнала с убиеца. Нападателят е задържан, а разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
14
 
5
 
! Отговори
Българин от Германия преди 7 години
Може би афганистанците се отплащат за това, че германски, европейски и американски войници са окупирали тяхната страна, 00никой не ги е канил там.
68
1
 
47
 
! Отговори
Партизанката преди 7 години
Бог да го прости, хубавото младо момиче. Но аз питам: каква работа имат всички тия жени и момичета, та се врат при ония изверги?! Защо мъжете изобщо ги допускат при тях! Ония са млади, прави, със скъпи джиасеми, нима местните не виждат, че това не са бежанци и нямат нужда от показна помощ?! Европейците са се превърнали в малоумно стадо, което с удоволствие приема да бъде колено и насилвано, и то от едни маймуни и животни, терористи и бандити. На ви капитализъм, либерализъм, демокрация! Пфу!
67
1
 
38
 
! Отговори
Партизанката преди 7 години
Това беше американо - ционистки заговор! Вкараха цялата *** в Европа, за да я унищожат! Европейците, вместо да се съпротивляват, се оставиха като агнета! Защо?! Защо не рипнат срещу еврейския си господар в Америка, защо не покажат малко гордост!... Само Путин ли има топки, не мога да рабера! За това вина имат европейските мъже - вместо да скочат с оръжия, те оставят жените им да бъдат изнасилвани от маймуните на ИДИЛ(щото "бежанците" са такива)! В Русия такова нещо не би се случило никога!
66
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази смърт да се впише в сметката на дъртата Меркел.
65
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КРАСИМИР КЪНЕВ ДА ОСИГУРИ НЕЗАБАВНО ЗАЩИТА!Щото може някой да го кастрира в суматохата.
64
6
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
първите три изречения посочват три вероятни източника и противоречащи си изказвания за местоработата на "високопоставения". сега, или това е неква глупост в стил "баба каза" , или копипаастерите им не стига акъло да си подредят думичките. да работиш в европейския съюз не е ли като да работиш в ОНД? тва месторабота ли е или кво ... и за тва сума кликове, че и хонорар... по добре да ви пратят да цепите дърва на некой пенсионер.
63
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес медиите ни манипулират. Разни хора им плащат за да ни лъжат
62
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 56 Имаш глупаво и грешно мислене. Българската страна е била окупирана 500 години от турци, от гърци, руснаци. Това означава ли че където отидат българите трябва да хвърлят камъни, да чупят, да убиват, изнасилват ? Къде ти е акъла на теб ? На тези хора това им е природата. Това е в кръвта им, агресивни с буйна кръв и празна глава.
61
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някъде прочетох, че на погребението й родителите събирали пари в подкрепа на мигрантите- нямам думи... -----Къде ги четете тези "новини" бре???На руски ли?
60
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Активно мероприятие е тази "новина". Не го ли разбрахте вече?
59
5
 
1
 
! Отговори
Хъм.... преди 7 години
До сега вече 30 мин. търся нещо за случая по немските сайтове, но информацията е съвсем различна! Няма обвиняем нито дори заподозрян!
58
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи ако е германец може, ако е афганче не може!!! Оня ден чисто бял финландец свети маслото на трима. Що ни ривахти,а???
57
2
 
1
 
! Отговори
До 53 анонимен преди 7 години
И аз им плащам 17.50 еир месечно без да ги гледам.Съгласен съм,че тук цензурата е велика !!!!!!
56
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някъде прочетох, че на погребението й родителите събирали пари в подкрепа на мигрантите- нямам думи... Европа я очаква бавна и изключително мъчителна смърт, ако не се вземем в ръце...
55
2
 
37
 
! Отговори
Един преди 7 години
Родителите да благодарят на Баба Меркел. На следващите избори пак за нея да гласуват.
54
4
 
14
 
! Отговори
Иван преди 7 години
потресените аутисти от запада.България-тези цветните правят проблеми не плащат за нищо и не искат да работятЗапада:бълагрите са *** животни и расисти.България-тези радикални ислямисти са опасни за всички хора.Запада:българите са *** животни.и така нататък което иде да рече и още 10 000 такива да разчекнат на мен ми е све едно и си викам дано
53
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единствената причина тази новина да излезе в тази й форма, е че бащата е високопоставен служител в ЕС. Ако беше обикновен водопороводчик, никога нямаше и да се чуе че момичет е убито от афганистанец. Ще я изкарат наркоманка или *** и толкова.
52
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименДа, представи си! В 21 век, в Европа най-нормалното нещо е да можеш да се разхождаш където поискаш и когато поискаш. Беше време, когато у нас в малките населени места дори не заключваха вечер вратите. Като деца ходихме самостоятелно на училище, а сега сутрин и вечер край училищата е стълпотворение от изнервени родители. Днес, благодарение на далновидни "политици" се връщаме към веселите времена на средновековието, когато хората са се криели зад крепостни стени и са залоствали вратите
51
1
 
8
 
! Отговори
Край преди 7 години
От първите е - не от последните.
50
39
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А всъщност въпросният зъл, лош, некъпан, озверял, нелегален мигрант, "ислямист"... е плод на системно съсипване на държавата му и народа му, от добрите християни, които вероятно търсят майкa си в Афганистан, да го окупират.И Великобритания е окупирала тази страна... после Русия, после САЩ. И после... "ама те тръгнаха насам". Ами логично е, че ще тръгнат, ама кой да мисли.