Германия – потресена от убийство и изнасилване на момиче

Жертвата е студентка, помагала в бежански център
5 дек 2016 09:22, Петя Славова
104
Германия – потресена от убийство и изнасилване на момиче
Снимка: pamelageller.com

Жестоко убийство на младо момиче потресе цяла Германия. 19-годишната Мария Ладенбургер е била изнасилена, а след това убита от 17-годишен мигрант от Афганистан, съобщава "24 часа".

Мария е била студентка, а баща й е бил високопоставен служител в Европейския съюз, разкри "Дейли експрес".

Изданието посочва, че загиналата тийнейджърка е дъщеря на д-р Клеменс Ладенбургер - адвокат, работещ на висока позиция в правния отдел на Европейската комисия.

Трагедията станала, след като жертвата се прибирала от парти в университета във Фрайбург, когато е била нападната от мигранта.

От полицията разкриват, че момичето е напуснало партито в 02:37 часа сутринта и е тръгнало да се прибира към дома си с колело – обичайна практика за германката.

В свободното си време Мария Ладенбургер е помагала в центровете за настаняване на бежанци във Фрайбург.

Няма информация дали преди това се е срещнала с убиеца. Нападателят е задържан, а разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
47
 
! Отговори
крайно десен преди 7 години
Трезвомислещ, не сте прав. Тези войни на терора са щедро спонсорирани от Саудитска Арабия и Катар, за да размажат Европа и унищожат християнската цивилизация. Парите в електронните им карти не падат от небето и не са безвъзмездни!
28
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам за какви два месеца говорите новината е от 3 декември.
27
0
 
50
 
! Отговори
трезвомислещ преди 7 години
Ами това се получава, когато по изкуствен начин накараш 2 култури, напълно различни една от друга да съжителстват в една и съща държава. Няма как да стане, да вземеш хора които живеят още в пещери и да ги поставиш изведнъж в едни от най-развитите държави в света и да очакваш че тези *** ще се приобщят. Това е все едно да вземеш една ***, да я сложиш в най-модерния Мерцедес и да очакваш че *** ще се превърне изведнъж в човек. Според мен Европа трябва да бъде само за европейците.
26
1
 
46
 
! Отговори
крайно десен преди 7 години
В момента в Германия тече филтрация и всички опасни гости се връщат в държавите през които са влезли в ЕС. Скоро тук ще са напълно окомплектованите бойни батальони на Ал Нусра и муджахидите. И това заради алчноста на един политик!!!
25
0
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е стара новината, на 2-ри Декември е арестуван, а убийството е извършено през средата на Октомври - удавил е жертвата в реката след изнасилването. Заловили са го чрез ДНК тест, подозират го в убийството на още едно момиче, нападнато и убито докато бягало.От седем месеца е в Германия, горкият бежанец. Нямам думи за тази идиотска миграционна политика и как стана така, че вместо сирийци, бягащи от войната, Европа се пълни с малки *** от Афганистан и Пакистан...
24
1
 
58
 
! Отговори
Нееее! преди 7 години
Най-сетне трагедията на обикновения европеец да докосне някой от богопомазаните либерали новопросветители. Жалко за живота на заблуденото момиче :(
23
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Красиво момиче, много жалко! И как се чувства сега баща й? Или е смятал, че само на простолюдието може да се случват такива неща? Германците нещо не са добре Цяла Европа пищи от незаконните емигранти, само Меркел не разбира към какъв апокалипсис води стария континент.
22
2
 
46
 
! Отговори
крайно десен преди 7 години
Излизат информации, че европейските държави правят щит в Сърбия срещу навлеците от изтока. Йотова пък изнесе документ, че Борисов е взел някакви меркелови милиони, за да ни превърне в ислямистки зверилник. Поради тази причина си бил хвърлил и оставката, за да преметне топката на отговорността на президента Плевнелиев, който задължително ще ни вкара автогол. Мислете върху това!
21
0
 
52
 
! Отговори
ot 12 преди 7 години
Сега написах името на момичето в гугъл (в Германия съм). Ще повярвате ли че в немскоезичните сайтове новини за нея на практика не съществуват!!! Изключения правят само малки регионални всетници, и нещо като некролози. На практика излизат само новини от .uk уеб-пространството :((
20
1
 
27
 
! Отговори
бобо преди 7 години
Ми то момчето не е знаело,че така не трябва.Освен това е непълнолетен.Моля за снизхождение.
19
0
 
28
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
До 24 АнонименБез значение е от колко време е "новината"! За този и подобни случай небива да е нещо минало и заминало! необходимо е постоянно да се повтаря - говори, пише за това, щот това не касае частен случай, лична драма, а нещо много по дълбоко! пп. след като почетох статията се подсетих за една случка на която бях свидетел, как малко по-тъмни мигранти /може така да се назоват/възпитаваха дъщеря им /7-8 год./да бъде мнителна, недоверчива, да не вярва на никого и нищо в училище, да ...
18
8
 
28
 
! Отговори
ККК преди 7 години
Аз не обвинявам ислама, защото на входа и изхода седят не араби, а евреи. И Ердуган и Меркел са евреи, само, че тя е ашкеназка, а той чист еврейн. Арабите са само тяхно оръжие за да унищожат Европа заради Холокоста. Да, това е мъст и нищо друго!
17
1
 
72
 
! Отговори
Вълнаро преди 7 години
Това е само началото, миролюбивата религия настъпва. Ислямът експандира, глупавата стара Европа спи, всичко отива на м.айната си... Да се натирят всички обратно е въпрос на оцеляване на всички ценности на цивилизацията. Тези живеят в друга епоха, и им харесва. Вън!
16
4
 
39
 
! Отговори
Камбата Цветанова преди 7 години
Как се промъкна тази стара новина? Миналата седмица иракчанин нападна полицай с нож в Берлин и той го застреля. Нищо не се чу за това.
15
1
 
86
 
! Отговори
ККК преди 7 години
Наша оперна певица бе нападната сексуално в Австрия, а австрийски политици са я убеждавали да си мълчи, за да не разпалва омраза към престъпниците. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ!!!
14
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая новина е вече на 2 месеца , абе вие след 2 месеца ли четете
13
1
 
62
 
! Отговори
ККК преди 7 години
В Германия има стотици подобни убийства, но по заповед на еврейката Меркел, полицията ги обявява за злополуки. Не разбирам, това как са го пропуснали.
12
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поокопитха се малко от малко и сега се почва. живеем със семейството ми в Германия и мен много ме е страх за дъщеря ми, на която и се налага да пътува към 1/2 час към училище.Лошото е, че се следи онлайн кой каво казва и може да гризнеш дървото ако много си отвяряш устата срещу "системата". Новинарските сайтове са решили проблема по салински - няма конентари - няма проблеми, но фейса или туитър е яко под контрол
11
0
 
54
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
В свободното си време Мария Ладенбургер е помагала в центровете за настаняване на бежанци във Фрайбург. -----------------------Как сама се е навряла в ръцете на друго-цивилизованите! А бащицата усърдно работел по проекта за приемане на мигрантите "бежанци"! При едните действат вълчите правила, а при другите тез на шилетата! Как са сега колегите на бащата, м?
10
1
 
60
 
! Отговори
eses преди 7 години
Този е бил в амок, но все пак е поканен и желан гост. Меркел няма деца и няма да усети нищо. Просто една статистика. За Меркел всяко говорене е излишно, а само наказание от пет букви, независимо как, дали с куршум или с въже. В ЕС всичко е от категорията "педералисимо", т.е. без нормални семейства и деца.