Официално: Левски има нов нападател

Амаду Сукуна вече е футболист на "сините", потвърдиха от Верея
14 дек 2016 20:15, Веселин Коларов
7
Официално: Левски има нов нападател
Снимка: fcvereya.bg

Левски официално осигури първото си зимно попълнение. Договор със "сините" подписа нападателя Амаду Сукуна, съобщиха от старозагорския клуб.

"Днес ръководствата на ПФК Верея и ПФК Левски финализираха трансфера на нападателя Амаду Сукуна. Подробности около продължителността на контракта ще бъдат обявени от новия му клуб".

"Ръководството на ПФК Верея благодари на Амаду Сукуна за доброто представяне през есенния полусезон и му пожелава много успехи в новия му клуб", гласи съобщението на Верея.

Дебютантът в Първа лига привлече 24-годишния французин през лятото и той веднага успя да се превърне във водещ футболист на отбора. За 18 мача Сукуна вкара 4 гола и направи 2 асистенции и точно той донесе успеха с 1:0 над ЦСКА-София в началото на сезона.

Още спортни новини четете в Gol.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Левски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
8
 
! Отговори
Сп??нс преди 7 години
ДОГОВОР ДОГОВОРДОГОВОРДОГОВОР Не е толкова трудно да се използват български думи - опитайте .. А иначе този за 18 мача - 4 гола ???Трифон Иванов(лека му пръст)като защитник вкарваше повече
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дамо тоя са го учили да ползва душ или баня,че предишният миришел толкова тежко,че бг съотборниците му по едно време искали да ходят с хазмат костюми на тренирпвка.После оня почнат да се подмива веднъж месечно, и затва ония се спасявали с пешкири напоени с афтършейв,тоалетна вода и парфюм.И пак не било леко.
1
1
 
1
 
! Отговори
снайпера преди 7 години
Новият Дембеле...най вероятно!?