Wikileaks с разкрития за налагането на ГМО на Европа

Писма на американския посланик в Париж хвърлят светлина върху въпроса
Обновена: 28 дек 2010 19:21 | 28 дек 2010 19:21,
246
Wikileaks с разкрития за налагането на ГМО на Европа
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Публикувани в Wikileaks американски дипломатически писма говорят за конспирация на САЩ за налагането на генномодифицирани организми (ГМО) на европейските държави, пише naturalnews.com.

Документите разкриват думите на американския посланик във Франция Крейг Стейпълтън, който изразява гнева си от идеята Франция да гласува екологичен закон, който би затруднил експанзията на ГМО:

„Европа се движи назад, не напред по този въпрос, а Франция играе водеща роля, заедно с Австрия, Италия и дори Комисията (Европейската)... Ако поемем по линията на репресивни мерки ще дадем да се разбере, че настоящият път реално ще навреди на интересите на ЕС и може да засили европейските гласове в защита на биотехнологиите.“

Стайпълтън казва и нещо друго, което заслужава внимание.

„Екипът ни в Париж препоръчва да калибрираме списък с цел отмъщение, който ще причини известно страдание в целия ЕС, дотолкова, доколкото това е колективна отговорност, но който се фокусира отчасти върху най-сериозните виновници. Списъкът трябва да е умерен и да бъде устойчив за дълго време, защото не можем да очакваме бърза победа.“

На базата на тези писма naturalnews.com прави извода, че конспирацията за налагане на интересите на компаниите производителки на генномодифицирани организми е факт. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още по темата: ГМОWikiLeaks
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
23
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
Още нещо-въпросът не е само,че ние знаем нещо,или че ЕС знае.Въпросът е какво ще направим,какви действия ще предприемат всички европейски страни срещу САЩ?Каква полза,ако само знаем нещо и не предприемаме никакво противодействие срещу този хранителен геноцид?
20
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така е, не случайно целта е затъпяване на масите....Следва и трудно да се организират..Дори самата идея за това им е трудоемка..
19
0
 
23
 
! Отговори
зъби преди 13 години
Аре сега нашите дупетати да тичат да правят метани на Уорлик.
18
1
 
15
 
! Отговори
GXx преди 13 години
Tezi dokumenti ot Wikileaks ne uchidvat nikogo... zashto li? Na politicite nikoi ne im vqrva i vseki im znae igrite, no zashto li nikoi ne reagira? Moje bi zashtoto manipulirat i taka narechenite "svobodni" medii?!?
17
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е то нали затова тръгнаха дела с/у собств. на уикилийк. неудобен им е и вскакви простотии натвориха за него. балканизация в политиката
16
1
 
27
 
! Отговори
нло преди 13 години
НЕ Е САМО ТОВА А И КЪСЕТЪЧНИТЕ БОМБИ С НЕОБОГАТЕН УРАН В ЮГОСЛАВИЯ-СЪРБИЯ.ТЕ СЕ РАЗЛАГАТ БАВНО В ПРИРОДАТА И НАЙ ВЕЧЕ В ПОЧВАТА.НЕКА БОРИСОВ КАЖЕ НА КОГО Е АГЕНТ-ЦРУ А ЗА ПЪРВАНОВ ЗНАЕМ -КГБ.
15
0
 
39
 
! Отговори
Alex Jones преди 13 години
Казах ви на тези хора(разбирайте свръх елита) не им пука за обикновения човек като мен и вас.Те даже умишлено пускат отрови,създават вируси за да се отърват от колкото се може повече хора и колкото повече хора си отворят съзнанието и умовете по скоро..толкова по добре!!!!!ЗАЕДНО СМЕ ПО СИЛНИ ОТ ТЯХ НО НЕ ВИЖДАМ ЕДИНСТВО САМО ВИЖДАМ ХОРА КАРАЩИ СЕ ПО ФОРУМИТЕ В БЪЛГАРИЯ :( По света гората започна да им светва и са задружни срещу тази конспирация защото тя засяга и наранява всички нас !!!
14
0
 
31
 
! Отговори
младен преди 13 години
Абе аз отдавна се чудя дали благотворителната(хранителна) помощ, изпращана при бедствия и катаклизми в страни от третият свят и не само там, не е един от първите тестове на нови ГМО храни....
13
0
 
33
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
Време е САЩ да залязат,както всяка империя.Изобщо в 21-ви век няма място за велики сили.Всички държави трябва да бъдат в относително изравнени икономически и военни сили,за да има баланс и на някой да не му хрумва да се разиграва коня безнаказано.
12
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо американците са най дебелите и най тъпите хора на света! Задайте си този въпрос! Защото просто ядат тотални ***,бъкани с ГМО, създадени в лаборатории, домат с гени на скорпион ИМА!!Не е бъзик, картоф с ген на прасе!!!!! Сигурен съм, че богатите не ядат ГМО в САЩ! Или защо вс американски звезди живеят в Европа?! Джони Деп във Франция, Тина Търнар в Швейцария!
11
0
 
49
 
! Отговори
софиянец преди 13 години
гадове мръсни!!! СССР не бяха цвете ама тия *** и тях ще надминат!
10
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
САЩ си играят с огъня като се закачат с целия свят и започнаха да си вярват, че са непобедими, но грешат и ще изгорят като фас на течение... стига тия *** в парламента да спрат да си дават д...тата наляво и надясно за пари...
9
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
фашисти! убиват хиляди хора с *** си, само заради парите, отделно водят войни по целия свят пак за пари
8
0
 
29
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
То си се знае и без да се доказва.Ако досега не се е доказало,това е било,че не е имало кой да издаде тайната.
7
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това трябва да е новина номер едно на Европа! Америка иска да ядем отрови, произведени от техните заводи!!!!!!!!!!!!
6
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Или сме европейци или сме 51 вия щат на негъро-еврейската държава САЩ, избирайте!
5
2
 
61
 
! Отговори
Ян преди 13 години
Добро утро!Конспирацията отдавна съществува, а това, че вие чак сега я осъзнавате, показва коефициента на интелигентност.Махнете си розовите очила и се огледайте. Със сигурност, това което ще видите, няма да ви хареса.... но е факт!
4
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Долу Американските капиталисти, алчни за пари
3
65
 
6
 
! Отговори
US преди 13 години
Че то ГМО не е вредно и никога не е било. САЩ го налагат заради доброто на света.
2
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най после се доказва, че Сащ налагат ГМО в Европа!!!!!!!!