Революционно! Учени откриха лекарство против рак

Руски медици уверяват, че ще е готов до 3 - 4 години
3 мар 2017 22:15, Петя Славова
135
Революционно! Учени откриха лекарство против рак
Снимка: архив, Reuters

Руски учени завършват доклиничните изпитания на лекарствен препарат, който според тях ще може да се бори със злокачествени тумори дори в последните стадии, съобщи ТАСС.

Опитите с мишки и плъхове са дали отлични резултати дори при късни стадии на лечението, разказа Андрей Симбирцев, заместник-директор на държавния научно-изследователски институт за особено чисти препарати към Федералната медико-биологична агенция.

Затова учените са убедени, че препаратът, наречен "белтък на топлия шок", има необходимата за лечение на рака биологическа активност.

За създаването на препарата са допринесли космически експерименти на Международната космическа станция. Така за шест месеца са получени свръхчисти кристали, които са анализирани в Русия и Япония.

Странични ефекти от новия апарат не са установени. Той не проявява токсичност. За завършване на доклиничните изследвания е необходима още една година

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още по темата: ученилекарство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
6
 
3
 
! Отговори
ДДД преди 7 години
Като им знам ладите много се съмнявам да са открили лекарство каквото и да е.Да кажат за оръжие *** дойди
91
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Универсално лекарство срещу всякакъв вид рак звучи като универсална отверка за болтове, гайки, винтове, гвоздеи и дори запушени канали. Но пък знаем за руснаците и техните открития.. Едното такова беше лекарство срещу СПИН ама руският вариант на СПИН... Другото беше за Ебола .. само дето го 'откриха' месеци след като СЗЗ обяви ебола за унищожена.
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До УМЕНАбе не си много умен.
89
2
 
7
 
! Отговори
УМЕН преди 7 години
Веднага се появиха форумни капацитети, професори по онкологични заболявания, които да ни поясняват колко видове рак имало, само и само защото не могат да преживеят факта че лекарството е изобретено от руснаци. Споко кърлежи, вас и дедо Сорросс ще ви лекуват с американския несъществуващ като се разболеете. Вие от ватнниците, мурзиллките и ушанкиите не взимате нищо, нали.
88
0
 
10
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 7 години
непонятно бавно се развива медицината...въпреки милиардите долари инвестиции в научно-изследователски дейности, от 20-30 години не се намери лек нито на рака, нито на диабета, нито на кардиоваскулярните заболявания...технологичните гиганти вместо да харчат всяка година милиарди за развитието на нови смартфони и ненужни джаджи, да се концентрират върху здравеопазването, че след 100 години няма да има кой да им купува стоките...
87
0
 
1
 
! Отговори
... преди 7 години
До АнонименДобре, ходи моли бог да ти помогне, когато го закъсаш със здравето, а ние глупаците и невежите неверници, ще опитваме с наука и медицина.
86
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А лекарство против безумие и безбожие кога ще се открие , че светът загива точно от тези болести на човечеството - духовните !!! Няма и време за "будалкане" ! А всички останали болести са следствие от духовните болести , с които защо ли , никой не взема необходимите мерки !!! Нито лек има за всички телесни и ментални болести , нито средства !!! Ако не излекуваме духовните болести , другите ще се умножават до идването на този , който ни създаде !!! МОЛЕТЕ БОГ , ЗАЩОТО ЗАГИВАМЕ БЕЗ НЕГО !!! АМИН !
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много пъти се е говорело досега,но лекарствата така и не се появяват на пазара,сигурно мощни фармацевтични фирми купуват лиценза и ги спират от производство,не зная,но се надявам да е истина и да стигне до хората
84
6
 
15
 
! Отговори
до "Така е!&quo преди 7 години
Половината световна култура и наука са руски.Толстой, Достоевски, Чехов...Чайковски, Прокофиев, Рахманинов...Павлов, Бехтерев, Циолковски...А, ти каква мутация си, не знам.
83
24
 
5
 
! Отговори
Така е преди 7 години
До aaa 103 Менделеевата таблица без съмнение е велико откритие. Но я седни на нея и си *** на село.Аз говоря за открития които се ползвад ежедневно в бита на хората. Разбираш ли за какво пиша или трябва да ти изрездам , а за това трябва цял ден. Запада , САЩ и Япония са държавете дето тласкан човешкото развитие.Русия е спирачката.
82
2
 
3
 
! Отговори
aaa преди 7 години
До Така е Ще ти пиша само Менделеевата таблица
81
27
 
7
 
! Отговори
Така е преди 7 години
До сега Русия не е дала нищо на цивилизацията , освем оръжия за унищожение. Ако това е вярно , ги приветствам. Работата е там ,че да сега има поне 100 лекарства против рак и нито едно не действа. Желая им успех.
80
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 98Аз вярвам само на Путин. Цялата ми стая е с негови портрети и икони.Те имат доказано лечебни свойства.Затова никога не съм боледувал и не ходя на доктор.
79
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До скептик.Хубаво му го каза на този либе....раст. Но му кажи и другата истина. Ние българите трябва да управляваме света,защото сме най-големите биячи,пиячи и е*ачи. И евреите,масоните,рептилите и Шорош ни завиждат за това и ни правят мръсно.
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 96 - а на чичо Доктор, верваш ли? ходи да те погледне!
77
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До светнатВ Русия никога не е имало, няма и няма да има болни хора.Такива има само в гейевропата.
76
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До скептик Грешиш. Аз гледам и вярвам само на ОРТ и донякъде на Алфа.
75
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 85 - сигурно, но откраднаха от американците атомната бомба. там /у руссия/ количествените натрупвания не водат до качествени изменения!
74
1
 
3
 
! Отговори
скептик до 81 преди 7 години
"Тайни", са за медийните зомб.ита на т.нар. "медии" на т.нар. "международна общност".Иначе, Юл Браун (Илия Вълков), например, е произвел няколкостотин коли изминаващи по няколкостотин мили с един галон вода. И не са само българите са информирани и наясно, а и всички умни хора по света. Но на тебе понеже най-"достоверната" ти информация са коментарите в българските сайтове, затова си си направил такива заключения.Но важното е да продължаваш да си все толкова доволен от себе си - колко си отворе
73
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То всяка година има подобна новина. И пак лекарство няма. Дано да са направили напредък, но публикуването на такива статии е направо жестокост спрямо хората, които страдат от това.