Рапър №1 на Македонния с първи концерт у нас

Слаткаристика ще пее в столицата на 21 март
10 фев 2014 12:21, Александър Попов
3
Рапър №1 на Македонния с първи концерт у нас
Снимка: Sofia Live Club

Най-популярният македонски хип-хоп изпълнител - Слаткаристика, идва за първия си самостоятелен концерт у нас. Той ще бъде на 21 март в Sofia Live Club.

Зад името Слаткаристика стои Марко Маринковик, който се занимава с музика от 12-годишен. Провокиран от бедния начин на живот и бунтовническия си дух, още на 14 години Марко сформира хип-хоп групата "Единствена Опција", а години по-късно създава и македонския хип-хоп клан "Токсикологија".

През май 2009 година реализира първия си самостоятелен албум - "Слаткаристика Будало", който е разпродаден само за 48 часа и прави истинска хип-хоп революция в Македония. През 2012-та македонската звезда издава своя втори солов албум "Новиот албум", който става най-продаваният през годината.

Родните фенове ще чуят на 21 март неговите хитове "Олабави ме", "Шопинг", "ФМ" и "Да полетам", така и съвсем нови песни, които ще бъдат включени в следващия му трети солов албум.

Билетите за Слаткаристика са на предварителна цена 15 лева, а в деня на концерта - 20. Те могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: концертСлаткаристика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Много нежни тез рапъри бе... Тоя на Криско мяза.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма държава Македония, навсякъде се изписва БЮРМ. Може и да сме сгрешили и признали, но няма в света такава страна. Моля,имайте уважение към страната ни, журналисти, и не пригласяйте на бюрмаджиите, че Македония е само тяхна
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако не пее на диалект... бихо утишъл !