След опит за арест тълпа помля патрулка в Меден рудник

Един от полицаите е с лека телесна повреда
Обновена: 11 фев 2011 14:51 | 11 фев 2011 13:09,
138
След опит за арест тълпа помля патрулка в Меден рудник
Снимка: Булфото

15-ина души се нахвърлиха върху полицаи и нанесоха лека телесна повреда на един от тях в бургаския квартал „Меден рудник“, съобщиха от полицията в града.

До инцидента се стигнало, след като униформените посетили частен дом на ул. "Ален мак" № 74А, за да изпълнят постановление за принудително довеждане на 27-годишния А. А. Той обаче отказал да излезе от дома си, като дори започнал да ругае и псува полицаите.

Малко по-късно А. А. все пак излязъл от къщата си и белезниците щракнали на ръцете му.

Това обаче не усмирило младия мъж, който опитал да окаже съпротива, отказал да влезе в полицейския автомобил и започнал да крещи за помощ.

За минути се събрала голяма група съседи – около 15 души. Те успели да откопчат задържания от служителите на реда.

При спречкването е пострадала ръката на единия полицай.

Нанесени са и щети по патрулката – тълпата изкривила задната дясна врата, счупила радио антената и чистачката на задната врата.

А. А. е отведен в полицейския арест за 24 часа. Повдигнати са му обвинения за препятстване орган на властта да изпълни задълженията си и за нанасяне на лека телесна повреда на полицай по хулигански подбуди.

Предстои да бъдат установени и хората, оказали отпор на полицейските служители и причинили материални щети по патрулката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
1
 
2
 
! Отговори
анти-червен преди 13 години
Приятели,Алексейчо, или както там ти е мюсулманското име Не казвай Хоп, моето момче, преди да прескочиш трапаВие сте големи Плагиати!!!Хитрер взриви германска радиостанция, край Полша и така започна Втората световна война- Днес има ли наивник който да не разбра защо съда, контролиран от Първанов пусна от ареста Алексей Петров бившия двоен агент на ДС, в Турското съпротивително движение, известно ни днес като ДПС? - Нима няма досатъчно доказателства, че е една от главите на Червения Октопод (червен от кръв, а не от политика)? - Как така Хамстера отново вилнее със специалните си подслушвателни техники и взривове, остава да започнат само персоналните убийства с чукове и куршуми, а кой знае защо, точно в този момент Първановата ДАНС блокира?Очевидно: - Гоце и Командира провеждат координирана акция, както някога на Кръглата маса, за компрометиране и сваляне на правителството, само че сега сме 2011 година и няма никакви изгледи да станем Турска провинция! Не че правителството е кой знае какво, но по-добро до 4-5 години не се вижда...Всички вече знаем, че всекидневната помия която ни заливат от Галерия е дело на ДС, чиято дейност все още се дирижира и финансира от Тато де тути капи - Първаноглу, известен още и с името Младия милиардер, който е бесен заради искането на ГЕРБ, да махне подчинените лично на него шпиони от посолствата.Първанов задейства креатурите на БСП - Ал.Петров -Помачето, Яне -Духалката, и друге другари, истински комунисти-терористи, та с компромати и кръв да се подготви свалянето на поредното Българско правителство, като:се отказаха от автокатастрофата на Яне и взривиха празния офис на весника си
128
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ела да ми го кажеш лично *** мръсен
127
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
koito obi6ta romite nai milotomu da umrae v racetemu
126
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
bravo na romite
125
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да се забранят партиите, толерираще ***. За бъдат забранени и организациите, които ги защитават. Ако трябва, да излезем от Европата, но да си оправим държавичката. Най-големите *** са политиците либерали.
124
0
 
5
 
! Отговори
Радикал преди 13 години
Д-р Гилотен е един от най-известните хуманисти-добре ще е да се запознаят отблизо *** с неговото изобретение!Технически ефективно- работи безотказно, минимум разходи за поддръжка и получените разфасовки могат да се насочват към зоологически градини и при по-големи количества към фабрики за производство на храни за домашни любимци...И проблемът ще намалява от ден на ден!
123
0
 
2
 
! Отговори
zhikan преди 13 години
за тия които не знасят ул. "Ален мак" е населена само с джагали,от там дори с кола да минавате трябва да е поне над 100 и да не намаляте скороста в никакъв случай!!!
122
0
 
4
 
! Отговори
луд диди преди 13 години
Ама какъв този полицайски произвол,как може такова нещо да посягат на мирните граждани .Това е дебелоочие ,да се извинят веднага полицаите на *** и даже да им дадат некой лев .А и щях да забравя ,Цветанов нема ли да подава оставка вече .
121
0
 
11
 
! Отговори
Немъ текава дръжавъ преди 13 години
Статията така е написана, че веднага става ясно какъв задържаният - ***. Тук полицаите трябва имат правомощия подобни на колегите с в САЩ - да стрелят на месо и на другият ден да са отнво на работа!
120
0
 
12
 
! Отговори
лошо ни се пише ! преди 13 години
В България трябва да се заградят с електрическа ограда местата на които да живеят само ***, Да се изчистят градовете и селата от тази опасна *** и само с разрешение за работа да имат право да излизат от гетата. Да се оправят сами !В противен случай лошо ни се пише
119
0
 
12
 
! Отговори
777 преди 13 години
Докато има толерантност към тая *** - така ще е .А в бъдеще запомнете че ще става много по зле
118
1
 
1
 
! Отговори
osman преди 13 години
ey tez *** trqbva dagi napravqt na sapun inache nqma spasenieza tqh trqbvat po strogi zakoni ili neshto drugov nashto selo gı ıma no ım troshım glavıte ot vreme na vreme ınache pochvat da kradat ot duma ne razbırat samo boı po glavata
117
1
 
17
 
! Отговори
.). преди 13 години
Последния път когато чух за полицаи и *** на едно място , *** пребиха до смърт млад българин , докато полицаите са гледали , а предпоследния път ги имаше снимани как бягат от група *** с тръби , докато рушат частната собственост на български дънакопладци. Много правилно са постъпили манговците , щом самите полицаи не уважават униформата , защо трябва *** да ги уважават ? След като бягат от тях защо да не ги гонят и да не ги бият ?
116
3
 
0
 
! Отговори
ne 4akaite Cwetanov преди 13 години
De e Cwetanow da iz4ete SRSetata na patrulkata kakwi dumi sa izpolzvali onezi 15 BG grajdanina po adres na 4engetata koeto s ednakva sila vaji i za nego i celoto MVR.Ceco pro4eti w parlamenta kak vi psuvat i posle zemete shmaizerite i gi daite na *** ta osven da vi psuvat i da vi nanasiat svryh tejki telesni povredi. Umsvenno ste si povredeni ama i telsno ste vi otiva.sho ne im ebahte mamkata na tezi idiotei, be mom4eta policai.
115
1
 
26
 
! Отговори
Просто знам! преди 13 години
Не съм фен на Щатите, но за някои неща им свалям шапка. Там такова нещо не може да се случи! Веднага ще се задействат калибрите .357Mag, .8+ и 9 мм. На месо! Отгоре ше надвисне хеликоптер и ще се чуе воят на сирените на няколко коли...
114
0
 
25
 
! Отговори
krasimirvm преди 13 години
Ако ние народът не се вземем ръце не страхливите полицаи ами и Господ няма да ни помогне , впрочем великият Анщаин го е казал Виновни са не тези които правят злини а тези които които стоят настрани , гледат , и нищо не правят по въпроса . И друго аз например навремето ги гонех с брадвата и те досега ми имат уважението , та за *** само , бои, *** и ниска стрижба това ги оправя , и последното Калашника .
113
2
 
27
 
! Отговори
Нужен е строг закон преди 13 години
В САЩ,ако нападнеш полицай,той има право да те застреля на място! Същият закон трябва да се въведе и у нас, особено на територията на *** махали. Сега задължително "нападателите" трябва не само да получат ефективни присъди,но и да платят от джоба си щетите,нанесени на колата,болничните на пострадалия полицай, плюс още една много солена глоба за обида на държавата, защото в конкретния случай полицаите са олицетворявали държавата и всички нас. *** са осъществили агресия срещу България!
112
1
 
28
 
! Отговори
Вазелин преди 13 години
Ето това е резултата купуването на *** гласове по избори.*** вече се чувстват много важни,и за тях законите не са в сила.
111
2
 
6
 
! Отговори
quarteback преди 13 години
Бургаски веeчери,бургаски нощии ......
110
0
 
32
 
! Отговори
Венелин преди 13 години
Цецко, направи се сега на мъж! Вкарай *** дето бият полицаи в ареста!