По сандали и с автомат - срещу режима на Асад!

Млади мъже се обучават за борба срещу силите на режима в Сирия
Обновена: 21 сеп 2012 17:33 | 21 сеп 2012 14:00, Екип на Dnes.bg
80

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
2
 
! Отговори
Йорданов-Ямбол преди 11 години
Явно не си запознат(а),но може да ти кажа защо,ако настояваш.
43
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АКО ХИТЛЕР Е БИЛ ОТ РОТШИЛДОВИ ТОГАВА ЗАЩО Е ИЗБИВАЛ ЕВРЕИ
42
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спрете машинациите на религиозна основа! На никой не му пука вече за религиозните догми, освен на тези, които искат да властват и водят войни. Хората се убедиха, че войните носят само нещастия и сълзи, искаме мир и благоденствие!
41
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези "революционери" имат 15 дни (!!!) РЕЛИГИОЗНО обучение, последвано от 15 дни военно такова. Интересно ми е какво включва това религиозно обучение, за какво им е нужно и срещу кого е насочено?
40
1
 
30
 
! Отговори
АНТИ преди 11 години
РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ФУНДАМЕНТАЛИСТИТЕ ЩЕ ИЗПРАЩАТ ДЕЦА. ТО НИКОЙ МЮСЮЛМАНИН С МОЗЪК НЯМА ДА РИСКУВА ХУБАВИЯ СИ ЖИВОТ ДО ТОЗИ МОМЕНТ И ДА ГО ЗАМЕНИ С ДЖИХАТ. МНОГО СА ОГРАНИЧЕНИ НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ. ЗАЩО НЕ ПОКАЖАТ ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ЖЕНИТЕ В "ДЕМОКРАТИЧНИТЕ" САУДИТСКА АРАБИЯ И КАТАР? ТО Е ЯСНО, ЧЕ НА ЗАПАД СЕ РАЖДАТ ВЕЧЕ САМО ЗОМБИТА, НО НЕ БЪРКАЙТЕ И БЪЛГАРИТЕ С ТАКИВА. ВСЕ ОЩЕ ИМА ГРАМОТНИ И МИСЛЕЩИ ХОРА У НАС!
39
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кви деца бе хора убивате ме със вашата сълзливост.Тва,че са кльощави не значи ,че нямат 18 и повече години.Един двама имаха бради.Кви деца са това?Може тук таме из масовката някой да е на 17+,но какво от това?В онези страни отдавна минава за зрял човек.Щом се женят на по 12-13 години.... Единственото притеснително нещо е ,че такива уж организации дето се борят за свобода много бързо се преобразуват обучаващи атентатори самоубийци такива.А това е нещо ужасно.
38
0
 
9
 
! Отговори
пак аз преди 11 години
Вместо да слагате тук откровени лъжи и манипулации, и да пишете за войни, отбележете че днес, 21 септември е денят, обявен от ООН за Международен ден на мира. Един ден мир дава възможност на всички да съгласуват и насочат своите усилия към мир и развитие.
37
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хахаха, откровенна и долна американска манипулация... Този същия запис го имаше за Ирак преди година :) Направете си сметка, как постоянно ни лъжат...
36
2
 
9
 
! Отговори
ъх преди 11 години
Слепи ли сме, че не виждаме на колко години са тези момчета? Жалко, жалко, но армията ще трябва да им нацепи фанатизираните кратуни.
35
2
 
21
 
! Отговори
ВИЖТЕ ГИ преди 11 години
След Хитлер, американците и техните *** изпращат деца да бъдат убивани е...бати "демократите"
34
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре де дал си минус има ли воина или конфликт в които САЩ да нямат участие ???Се задколисни интриги ,терористи,бунтовници ,свободи незнаино какво ,а накрая половината население си избило братята ,а тея им обират ресурсите и се радват.
33
1
 
22
 
! Отговори
me преди 11 години
Ужас, това са деца! Не знам от къде е видеоматериала, но телевизията която го е заснела или е самоубийствено *** или се опитва да критикува войната много хитро. Но така или иначе, фактът че тези деца вместо да са на училище ще бъдат изпратени да стрелят по войници и да бъдат убити от тях и след това ще бъдат заснети от западните телевизии и гордо причислени към цивилните жертви е напълно отвратителен.
32
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само като гледам как платените наемници на запада обучават деца да загиват ,за да си дестабилизират държавата и ми се плачи ,абе вие сте зрял сайт ,аз да ви рпатя ли клип в които се вижда как умрелите се изправят на краката си ,да побликувате него!САЩ - задколисния убиец на невини и деца ,вива ла СНН олигофренизма !
31
0
 
40
 
! Отговори
До сали аскера преди 11 години
Ква свобода бе, Целия сирийски народ брани свободата си от американските фашисти и техните ***! Че сред бандитите дето все още не са изтребени, 99% са чужди наемници - ако сирийците не искаха Асад, досега сто пъти да си е заминал - известно ли ти е, че до пристигане на правителствените войски, Алепу го отбраняваха полицейски части и МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ - и затуй бандюгите успяха да завземат само два квартала-не ви се урежда въпроса, свършено е вече с вас ***...
30
1
 
12
 
! Отговори
@34 преди 11 години
*** ли, не след дълго ще им стане национален герой. Нека да понаберам малко "плодовете" на демонокрацията.
29
32
 
3
 
! Отговори
Адам Смит преди 11 години
Руското *** Асад съвсем скоро ще последва Муамар Кадафи - изнасилен с арматурно желязо и оставен да умре като псе.
28
2
 
21
 
! Отговори
Расате преди 11 години
Това ми заприлича на хитлерюнген от втората световна война-децата са най лесни за манипулация.
27
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Далечната цел на т.нар. международна общност (разбирай страните под чифутска окупация) е не да се помогне на определена фракция в дадената страна. Целта им е да се посеят семената на раздора, които да доведат до години на граждански войни, накрая разделение на населението на два лагера. Разделяй и владей. После каквото и да стане, едната фракцията, която дойде на власт неминуемо ще се принуди да иска помощ от тях, тоест стават васали на ***.
26
0
 
33
 
! Отговори
ТЕТКА МАРА преди 11 години
ТОЗИ сайт е американски, принадлежи на корпорацията "Sisco Grouth Fund", и затова не е чудно, че разпрострастранява пропагандни материали с антисирийско съдържание. Целта е да се манипулира българския читател в съответствие с интересите на САЩ.Въпросът е, законно ли е чужда държава да прави политическа пропаганда в свой интерес в една суверенна страна?В България, изглежда, може.България днес не е суверенна държава, Даже не е и колониална.Тя е заробена.
25
0
 
20
 
! Отговори
Мдааа преди 11 години
това са американосирийски еничарчета,готови,да е...т майката на собсвената си държава!!!

Спонсорирани публикации