Във волейбола пак не се разбраха

Федерацията вика Константинов на среща, той недоволен
Обновена: 27 сеп 2012 14:58 | 27 сеп 2012 14:29, Георги Пешев
3
Във волейбола пак не се разбраха
Данчо Лазаров не смята да си хвърля оставката. Снимка: Булфото

Опит за помиряване с опозицията направиха от волейболната федерация. Президентът на Марек Юнион Ивкони Ивайло Константинов, който се обяви за лидер на опозицията, бе поканен на среща от изпълнителния вицепрезидент на централата Станислав Николов.

На срещата присъстваха Данчо Лазаров, вицепрезидентите Петър Кънев и Иван Тодоров. След нея обаче Константинов не остана доволен и обяви, че не е получил разбиране от ръководството.

"Заявих позицията ни, както и конкретни акценти от предлаганата стратегия за развитие на волейбола, начина на управление, но за съжаление не срещнах разбиране от управляващите по голяма част от повдигнатите въпроси", заяви Константинов.

От федерацията по волейбол пък се похвалиха, че Лазаров се е срещнал с президента на Итас Диатек Трентино - Диего Мосна, по време на конгреса на международната федерация (FIVB).

На срещата присъствал и шефът на италианската федерация Карло Магри. Италианците повдигнали въпроса за Матей Казийски, който дезертира от националния отбор и според правилата на FIVB трябва да получи наказание от 2 години.

Какво са казали или дали на Лазаров италианците, не се знае, но той веднага решил, че няма да иска наказание за играча. Дори наредил да се подпише трансферният му сертификат за новия сезон.

Още волейболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Данчо ЛазаровБФВ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
? преди 11 години
Ей,защо ми изтрихте коментара бе? инжинеро ли ви плаща?
1
0
 
7
 
! Отговори
Гацо Бацов преди 11 години
Освен да го преместим дружно, друго не виждам какво може да се направи на фона на тази позитивна новина.

Спонсорирани публикации