Гадже заклало от ревност 18-годишната Надежда

Арестуваният мъж бил безработен, ходел да събира дърва
Обновена: 2 апр 2013 14:41 | 2 апр 2013 12:56,
130
Гадже заклало от ревност 18-годишната Надежда
На мястото на убийството все още има кървави следи. Снимка: Булфото

Надежда е името на 18-годишното момиче, което бе убито рано тази сутрин във Варна, след като бе намушкано с нож в шията.

Тя е от ромски произход, а за кървавата драма малко след инцидента е задържан мъжът, с когото починалата е живеела на семейни начала. Прякорът му е Урко, разказват съседи на двойката, която съвсем скоро се преместила да живее при бабата и дядото на момичето на ул. ”Найчо Цанов” във варненския квартал “Аспарухово”.

“Двамата не работеха. Урко ходеше да събира дърва и да ги продава. Тя беше много красива, със зелени очи, чиста и подредена”, твърдят съседи на младата двойка. По техни думи отношенията им били нормални, не се карали и нямало нищо, което да подсказва, че ще се стигне до подобна случка.

Още по темата
Родителите на Надежда били разведени. Двамата били на гурбет в различни страни и все още не знаели за трагедията.

Арестуваният мъж с прякор Урко е в ареста и вече е признал какво е извършил, като работата с него продължава, съобщиха от варненската окръжна прокуратура.

Открит е и ножът, с който е била прободена жертвата. По случая е образувано дело за умишлено убийство, а мотивите за престъплението се изясняват.

Една от версиите е, че Урко е забил нож в шията на Надежда в изблик на болезнена ревност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: убийствоВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
1
 
! Отговори
десислава преди 11 години
Искам да попитам нещо,на тези,който се пишат зс българи и се смятат за по голяма работа от другите етноси: Извинете,но,като в българия на власт е бил османското робство вие знаете ли вашите баби,дядовци и т,н не са се е*али с някой от тях! Моля ви
105
0
 
2
 
! Отговори
jana преди 11 години
abe hora zasto se radvate vsickisme ednakvi ko kato e *** ko kato e bilgarin vsicki nosim dusa na vseki edin ot vasz mojese dase sluci tuy nesto meje neska daste jivi a utre daste umreli nisto nese znae v toz svyat
104
3
 
0
 
! Отговори
rom преди 11 години
draskaite si kle4kite blgari
103
0
 
0
 
! Отговори
rom 4ovek преди 11 години
До ром е напитка ei eni4ar ti normalen li si be begai si draskai kle4kata 4e vie tovagomojete nai dobre
102
0
 
4
 
! Отговори
уРкУ-мА-Дурко преди 11 години
***
101
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак ли Бойко е виновен?
100
0
 
14
 
! Отговори
хайде да не си преди 11 години
Писнало ми е да слушам, когато се води такъв спор, някой да каже, ама то и българите са такива и да дава примери за убити от българи и прочие. Маргинали има навсякъде, има ги и при японците сигурно. То е ясно, че няма идеални етноси. Но фундаменталната разлика между *** и българи, турци, арменци и прочие етноси е, че % на маргиналност при тях е над 90, а при останалите под 10. Има цели поколения *** в гета, дето са фунционално неграмотни и цял живот се препитават в цялия спектър от престъп
99
7
 
2
 
! Отговори
бай ганьо преди 11 години
ДО ВСИЧКИ КОИТО ПИШАТ КОМЕНТАРИ.НИЕ МЪЖЕТЕ СМЕ МНОГО СЛАБ ПОЛ.ПРИ БЕЗ ИЗХОДНО ПОЛОЖЕНИЕ НЕ МОЖЕМ ДА НАМЕРИМ ИЗХОД И ЗАВЪРШВАМЕ СЪС ТРАГЕДИЯ.УБИЙСТВО САМО УБИИСТВО САМО ЗАПАЛВАНЕ СЪС БЕНЗИН.И ПОСЛЕ ДА ОБВИНЯВАМЕ НЯКОИ ЗА НАШИТЕ ПОСТЪПКИ.СРАМ МЕ ДА СЕ НАРИЧАМ БЪЛГАРИН ПРИ ТЕЗИ КОМЕНТАРИ.КОИТО ГИ ПИШИТЕ ..НАЦИСТИ НАЦИОНАЛИСТИ И ТЪЙ НАТ...ТОЗИ УРКО УТРЕ МОХЕ ДА СВЪРШИ ПОДОБНО УБИИСТВО И ИВАНЧО ОТ РЕВНОСТ.ПАК ЛИ ЩЕ ПИШИТЕ АМИ *** КАКВО ИСКАШ РОМ ПАЛЕ РОМ
98
1
 
14
 
! Отговори
Мей-мей преди 11 години
Докато продължава поощряването на безконтролното размножаване така ще е.Всички видове помощи до второ дете и право за гласуване с диплом за средно образование и след 10 год.проблемите драстично ще намалеят.
97
0
 
6
 
! Отговори
до 114 преди 11 години
А ти си от онези 1% крайно ***..Филипе, Филипе - няма да се оправиш никога моето момче..:))))И недей да кълнеш, че клетвите са като бумеранг...
96
0
 
5
 
! Отговори
:))) преди 11 години
Аз ако имам жълто около устата твоята има лош дъх! Освен това съм работила през лятната ваканция и знам как се изкарват пари, а ти чичак селски обърни внимание на коментар 86!!! Хайде сега ***-клоун, който често ме трие и сега да го направи. Действай, *** !..........Кво знаеш бе..:))Работила два месеца през живота си и вече знаела..аххаха като почнеш сама да се издържаш, сама да се справяш, да плащаш данъци, когато разбереш колко е труден живота, тогава друга песен ще запееш..:)))
95
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тя се е казвала Надежда, но за нея надежда е нямало... Това е много тъжно.
94
13
 
2
 
! Отговори
Филип 31 преди 11 години
99% от тук са ***, като торба ***! Дори днес има две статии с български ***, убийци, да не сте слепи, прочетохтели ги? Ами ако не сте ги прочетете, какви изртоди можете да бъдете зааради пари всети на заем. Повръща ми се от българките ви ненормлани изказвания, вие сте *** Бог да ви докосни!
93
4
 
5
 
! Отговори
емир преди 11 години
Вайййй една електорална единица по-малко, и то точно преди избори. Язък....
92
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СКАПАНИТЕ МЕДИИ ПАК НИ ЗАНИМАВАТ СЪС ***, ДАЖЕ И ПРЯКОРА МУ Е УРКО
91
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
KATO VIDIAH ZAGLAVIETO I RAZBRAH, CHE BOIKO E VINOVEN ZA TAZI TRAGEDIA- DAJE I KOGATO NE UPRAVLIAVA.
90
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
стига сте отразявали тия *** бе,на никой не му пука за тях
89
6
 
7
 
! Отговори
alis преди 11 години
По принцип не пиша коментари , от време на време чета само но тук някой от тях са доста крайни . България е малка страна и няма много етноси , който е имал възможност да пътува в други държви в ЕВРОПА и не само ,е видял че бели червени , черни ,и т.н.живеят добре и си имат уважение! ,Разбира се че във всяко' стадо има ***' .Житейските проблеми си ги има навсякъде и никой не е застрахован че утре няма да изпадне в беда !!!
88
2
 
7
 
! Отговори
мария преди 11 години
хората в една държава са каквито са , според държавата законите и " културата " тука няма значение народноста..То е като семейството в каквото семейство израстнеш такъв си и ти без значение че примерно си се родил някъв друг по народност....каквито са навиците ,тона и традициийте в едно семейство такъв си и ти когато си отгледан там.....така че не бъдете толкова повърхностни със коментарите си защото сте смешни и жалки
87
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако,за всички в България законите бяха еднакви,сега тези коментари нямаше да ги има.Това нямаше да бъде новина!До кога ще ни е кеф, да четем,че някой ***,убил друг такъв?Ами оставете ги да се трепя.Колкото по- малко,толкова-по малко!

Спонсорирани публикации