Кличко няма сърце и се държи като момиче!

Победата е постижима, вярва Кобрата
Обновена: 14 ное 2014 14:08 | 14 ное 2014 09:36,
139
Кличко няма сърце и се държи като момиче!
Снимка: архив Булфото

Кубрат Пулев нанесе тежък удар по мъжествеността на Владимир Кличко в навечерието на мача между двамата за шампионските пояси в тежка категория.

Още по темата
13 ное 2014 14:33
51
По думите на Кобрата украинецът е добър боксьор, но има характер на момиче, съобщава БТА.

"Кличко е добър боксьор - висок, силен, бърз е с краката. Има всичко, което е нужно, за да бъде световен шампион, но няма сърце. Той е като момиче, има характер на момиче", каза Пулев в интервю за телевизия RTL.

"Победата е напълно постижима. Имам всички качества, за да я постигна, просто трябва да го направя. Знам, че съм по-добрият боксьор. Имам достатъчно енергия и ако трябва ще издържа 20 рунда", каза още Кубрат Пулев.

Пулев и Кличко ще излязат на ринга на 15 ноември в Хамбург, а украинецът ще защитава три от световните си титли в тежка категория - на Световната боксова асоциация /СБА/, на Международната боксова федерация /ИБФ/ и на Световната боксова организация /СБО/.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
4
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Както вече всичко на този свят и този мач е шоу устройвано от евреите за големи пари. Но ако К. Пулев изненада и нокалтира Кличко, защото по точки съдиите няма да му дадат, евреите ще приемат новата реалия за правене на пари. Кличко ще им стане безразличен макар и да е евреин, важното е да не се изпускат задаващите се нови пари при нов лидер.
107
10
 
9
 
! Отговори
Tuba преди 9 години
Да гледаш лошо, да сипеш закани, и да се правиш на интересен и да не покажеш никакво уважение към световен шампион и към договорите, които самият ти си подписал, не те прави мъж. Така че, Кобра, първо се научи на обноски и уважение, после тръгвай да ставаш световен шампион. Щото всички знаем как ще свърши всичко. И най-вече тези дето най-много викат за Кобрата, след утрешния мач ще оплюват Кобрата и неговите умения (нищо,че ще им бъде първия боксов мач, който са гледали през живота си)
106
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много самонадеян човек..:)
105
1
 
3
 
! Отговори
пепелянка преди 9 години
До хати пък, откъде знаеш какви са били българите по симеоново време?!!!!!
104
3
 
7
 
! Отговори
краси преди 9 години
Реално Кличко е по-добрия в техническо отношение, доста по опитен, и тия дето приказват, че не се е бил със силни боксьори лъжат, но понякога в бокса нещата се решават за секунди. Да стискаме палци на Кубрат да победи. Няма де е лесно, но рано или късно Кличко ще трябва да падне, годинките му се увеличиха.
103
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
професионалниия бокс е сигурно най-контролирания от мафията спорт, няма как някой да стане шампион без индулгенцията на мафията, така че тия подмятания между Кличко и Пулев са за да се нахъса материала, отдавна е решено кой и в кой рунд ще спечели, така че ако са решили Пулев да е новия шампион ще победи, ако са решили да не е няма да бие
102
6
 
19
 
! Отговори
мразичервенотиквеник преди 9 години
ГЛЕДАЛ СЪМ СРЕЩАТА НА КЛИЧКО С ПОВЕТКИН , ТАМ КЛИЧКО НЕ СЕ БОКСИРА А ИГРАЕ БОРБА , ПРИ ВСЯКА АТАКА НА ПОВЕТКИН, КЛИЧКО ПО НА Й КОВАРНИЯ НАЧИН МУ НАВЕЖДАШЕ ГЛАВАТА И ВЛИЗАШЕ В КЛИНЧ , НЕ ЗНАМ АМА В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ПРО БОКСА МИ ПРИЛИЧА НА БОРБА. ТОЧНО ЗАРАДИ ТЕЗИ КОВАРНИ НОМЕРА НА КЛИЧКО , МИ СЕ ИСКА НАШЕТО МОМЧЕ ДА МУ ПОДУЕ КАПАЦУНАТА ОТ БОЙ , ТАКИВА "БОКСЬОРИ" ЗАСЛУЖАВАТ САМО ТОВА ТОВА , ДАВАЙ КОБРА СТИЛКАМ ТИ ПАЛЦИ!!!
101
1
 
18
 
! Отговори
мъка, мъкааааа преди 9 години
Цялата постановка, реплики, закани, напъните да се внесе нотка на достоверност около този мач, обиждат жестоко всеки що-годе интелигентен човек. Самото шоу е крайно долнопробно и пошло, от него просто втриса. Е, дано Пулев да спечели. Българският спорт стигна до там, че да се радваме, ако пуснат някой да поиграе поне едно полувреме или се класира в 10-ката за нещо си, но ме свива под лъжичката, когато някой започне да сравнява постиженията му до тези на великите спортни колоси на България.
100
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички мишки тук,който плюват по кобрата да се замислят какво те са направили за България.Не се става шампион с чоплене на семки пред телевизора.Името на Кубрат е известно във всяка една държава и се свързва с България а вашето къде е ?
99
3
 
28
 
! Отговори
оптимист преди 9 години
Много *** народ.Вместо да се радваме че българин ще се бие срещу световен шампион.Повечето тук в форума надали са направили и 1 процент от усилията на Пулев за някава реализация.Обаче много сме умни и коментираме.Не можете ли един път поне да не злобеете че не сте постигнали нещо същественно в своя живот.Който и да победи живота продължава. Но с такъв народ като нашия България затова е на това дереже.
98
16
 
6
 
! Отговори
Турчин преди 9 години
Владимир Кличко срещу Кубрат Пулев ,, ще вземат милиони долари В Биг Брадар видяхме на мъжете ВИПОВЕ мъничките пишлета значи : всички българи са с такива мънички пишлета ,, ето откаде са им КОМПЛЕКСИТЕ НА ТЪПИТЕ БЪЛГАРИ
97
28
 
16
 
! Отговори
Чичин преди 9 години
Ако Кличко му го вкара в дупарата на нашият ром ще има да вика-оооох,оооох , все едно му вадят зъб.
96
7
 
34
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Кобра ти си нашия човек. Утре вечер пречукай това мекотело Кличко и покажи на народа кой е шампиона. :) България се гордее с теб момче.. мачкай наред! А за мишо*ците във форума които са против теб с негативните си коментари може да дух*ат супата!
95
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Mnogo me kefi BALGARINA" vsichko balgarsko I rodno pluia, mrazia I othvarliam". I da pande I da pobedi PULEV-BIL SE E ZA BALGARIA. Edin sportist bil grozen, drug bil tap, treti bil gei.... Bravo balgarino, A VSICHKI VIE KOITO GO PLUETE KOGA STE BILI KLICHKO CHE NESHTO NE SE SESHTAM.
94
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми ок! Ама ако Кличко вземе, че победи Кобрата, какво става? Тогава ще излезе, че българската ни "звезда" и "надежда" е била пребита от... момиче."Когато си слаб, престори се на силен. Когато си силен, престори се на слаб." - Сун Дзъ.
93
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Кубрат Кличков 109Накрая някой да каже нещо разумно.Тук иначе се "цепят" диви селски чалгари.Поздрави!
92
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кобра, не влизай в неговите полемики, щот и оня американеца само говори и прави циркове. По-добре е след мача, и то пак с нужното уважение да у натриеш носа, след като си го направил и буквално. Мачкай!
91
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега красивият и снажен украинец ще напердаши този астралопитек.
90
1
 
11
 
! Отговори
Кубрат Кличков преди 9 години
Докато България е обхваната от еуфория за предстоящия мач за световната титла при тежките професионалисти между хегемона Владимир Кличко и нашия Кубрат Пулев, един човек остава леко скептичен около цялата шумотевица. Това е легендарният ни бивш боксьор Петър Стоименов, който може да се похвали с четири победи на аматьорския ринг над бъдещия трикратен шампион при свръхтежките професионалисти Ленъкс Люис. "Не съм оптимист. Най-интересно ми е дали мачът ще се играе или ще бъде един театър, в който и Кобрата участва. Пулев много добре знае какво ще му се случи. Той също е част от шоуто. За мен
89
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
7 230 000 долара ,, 20 % за Пулев Да подкрепим Кличко и да му благодарим , че избра България ... Дано да бъдат вкарани в икономикат..... НЕ ЗА НАРКОТИЦИ...

Спонсорирани публикации