С коран и картофки - почивката на главорезите

Свирепите джихадисти се снимаха как си почиват
19 мар 2015 21:05,
39

Снимка: Youtube

Ислямска държава разпространи кадри на своите бойци по време на почивка от изнасилванията, убийствата и бойните действия.

На снимките, публикувани от официалната пропаганда на ислямистите, се вижда как бойците четат Корана, излезли са за на пикник сред природата, яздят кон. На един от кадрите дори се вижда как си пържат картофки. Клипът е заснет някъде из северните планински райони на Ирак. Мъжете са усмихнати и щастливи.

Снимките са много споделяни в социалните мрежи от поддръжниците на Ислямска държава.

Някои от кадрите показват как мъжете се изкачват по стръмни скали, а на върха гордо позират с показалец във въздуха (символът на джихадистите). На друга снимка се вижда силно недохранен кон.

На много от кадрите централно място заемат знамената на Ислямска държава или автоматите на "почиващите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
0
 
! Отговори
читател преди 9 години
Прилича ми на политинформация след работа.Всъщност няма разлика между комунизъм и ислямизъм.Но първият е много по-мащабен, жертвите се броят с милиони.
18
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо от това което се вижда на снимката не тяхно производство - нито автомати, дрехи, часовници, хартията на корана, картофите.Това са 100% ***, които имат наглостта да ползват напредъка на цивилизацията за да наложат мракобесие за използване на същите.Пленници да не се вземат.
17
3
 
16
 
! Отговори
тт преди 9 години
Хайде стига с този шопски диалект, който почнаха и медиите да налагат! Дума "картофки" няма. Казват се картофи, а не картофки. Умалителното на картофи е картофчета. Думата е от мъжки род и е доста неграмотно да се ползва умалително от женски. Зная, че грамотността в последните години не е на голяма висота, но и медиите допринасят за това. А маймуните за които се пише в статията не заслужават, никакво внимание. Това са ***, които не заслужават да живеят...
16
0
 
4
 
! Отговори
istinata преди 9 години
Zemnia rai.zatvorete granicite i taka da si jiveiat.davidim do koga.bez lekarstva samo s alah i ovche meso
15
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другари разобличители на всички конспирации,тези креатури на американците защо са въоръжени с калашници?Обама ли им ги купи от мола?
14
0
 
24
 
! Отговори
кръстоносец преди 9 години
направих си труда да прочета курана та да видя за какво иде реч. ам чи то стария завет с притурки бре!:)почти няма разлика. та се питам тия джихадисти какви неверници ги гонят когато Бог е един и същ за всички и колко *** трябва да са за да не се сетят че Бог е един и само думите са различни според езика.
13
3
 
9
 
! Отговори
Поп Грую преди 9 години
Ако шибекът Обонго ги удари ще се случат няколко случки:1.Петролът ще хвръкне.2.Вовка Путин ще напълни хазната със злато догоре.3.Чаршафосаните арабски дружки на Обонго ще се разсърдят и може да имат трудности с доставките на петрол. За капак Вовка може да се включи и "случайно" да удари някой петролопровод, кладенци и пристанища.4.Юропата също може да се включи, но дупенцето й е с протрити ***, че зер, трябва да се пълнят пеликанските гуши на хохлите и на византийците.
12
1
 
4
 
! Отговори
Поп Грую преди 9 години
Ако тези *** бяха Пастафарианци, вместо с картофи щяха да си пият бирицата с кивтета и кибапчита, вместо автомати щяха да държат шишета и шишове! Проблемът не е в религията, проблемът е в Правилната религия, която е Единствената Пресвета и Препечена Пастафарианска Религия! Вовеки веков да ядат само американски хамбургери и загорял таратор! Да им вкисне зелето, дано!
11
0
 
8
 
! Отговори
Ali Kemal преди 9 години
I ste se molia da e Putin pone chisteneto shte e do krak i kachestveno
10
1
 
19
 
! Отговори
Вяра преди 9 години
Разбира се, че са щастливи, батко ви Обанго се грижи да са нахранени и въоръжени :) Да живее овчелюдието!
9
0
 
13
 
! Отговори
ALi Kemal преди 9 години
Niakoi triabva da gi istrie ot zemiata tezi fanatici ybiici na deca. Sram za Isliamskia sviat
8
6
 
2
 
! Отговори
бг преди 9 години
Аллах е Алах,бога на Луната.
7
0
 
10
 
! Отговори
Гай Баньо преди 9 години
До юнакаМи няма той и Барак Обама кара на коран и картофки горкия сиромах.
6
1
 
17
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
Снимките приличат все едно че са правени през 1850 г. А бе, изостанала работа. Те през края на 19 век четниците по-добре са се обличали и хранили.
5
0
 
9
 
! Отговори
аз преди 9 години
горкият кон. да им се връща дано! Господ Бог-Отец е наричан и Елохим в старият завет което е същото като алах. а тия джихадисти са ненормални! елементарни неща незнаят тръгнали да четат. а какво четат и те незнаят. незнаят защото всичко което правят е на икономическа основа и няма нищо общо с каквато и да било религия. в себе си те са атеисти обърнати изцяло към материалното.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе и ракийка пийват и суджуци нагъват, ама като няма камери и фотоапарати.
3
0
 
6
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
САЩ казаха, че няма да ги бомбардират, защото свършили девиците в рая и не искали да убиват всичко детско у джихадистите.Представете си мъката на един такъв дето от малък е трепал и са му обещавали 40 девици и накрая го чака ..Хора излязаха американците, не искат да бомбардират и имат своето оправдание за това.
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз като мюсюлманин, искам Аллах да ги накара да спрат да опетняват исляма. Дано се покаят и платят греховете си за угодното им тълкуване на Корана и злоупотребяване с религията. Това не е ислям, това е шериат (начин за тълкуване на Корана - грешно тълкуване).Истинските мюсюлмани не са такива. Лошото е, че навъдиха много като, а ние истинските мюсюлмани страдаме от грешно създадения ни имидж. днес дори дадох пари за протезиране на една християнка, защото в исляма така е прието да се дава.
1
0
 
16
 
! Отговори
юнака преди 9 години
няма ли някой самолет да им пусне някоя бомба и да отидат по бързата процедура в рая.

Спонсорирани публикации