Борисов 3 - същата структура като Борисов 2

Вицетата в кабинета пак 4, министерствата – 17
23 апр 2017 07:30, Красимир Ангелов
189
Борисов 3 - същата структура като Борисов 2
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Бъдещият кабинет "Борисов 3" ще има същата структура като предходния кабинет с премиер Бойко Борисов. В него ще има 17 министерства и министри, както и четирима вицепремиери, колкото и в кабинета "Борисов 2", съобщи един от лидерите на Обединените патриоти Красимир Каракачанов пред Канал 3.

Още по темата
Той посочи, че в новия МС няма да има нови министерства.

По думите на лидера на ВМРО няма нищо персонално коментирано все още, като е ясно единствено името на премиера. Каракачанов обаче не отрече, че е доста вероятно с Валери Симеонов да влязат в правителството.

На въпрос колко министерства искат патриотите, лидерът на ВМРО посочи, че няма конкретни разговори за този въпрос, но уточни, че "Обединените патриоти могат и трябва да имат повече от 4 министерства".

По отношение на перспективата да стане министър на отбраната и как от НАТО биха приели националист на този пост, Каракачанов отговори, че не НАТО е гласувал на изборите и не избираме правителство на НАТО, а на Република България, която е суверенна държава.

Лидерът на ВМРО обяви, че не вижда проблем човек с неговите убеждения да бъде министър на отбраната. Според него единственият проблем в момента е, че все още не е ясно кой ще е министър на отбраната.

По думите на Каракачанов, ако бъдещият кабинет върши добре своята работа, няма причина той да не изкара пълния си 4-годишен мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
20
 
! Отговори
до върбан преди 7 години
Абе можеха сините да са обединени и да се съюзят с БСП и ДПС ,ама тия страстите 27 г преход им пречат да видят ,че комунистите ,които спират са все на власт чрез ГЕРБ. Е го *** Калин Янакиев .С какво е по -различен от Божидар Д.И той стана гербер и подкрепя мутрите .За да спрели комунизма.То е все едно Сталин да спре Ленин или нещо от тоя сорт.
56
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Топ богаташите в България!1. Тиквата- 4,2 милиарда лева!2. Васил Божков Черепа- 3 милиарда лева!3. Агент Сава- 1,1 милиарда лева!1. Агент Гоце- 1 милиард лева.3. Мавъра- 900 000 милиона лева!
55
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А някой надявал ли се е,че ще има нещо различно?Да се гласува отново доверие на предатели и некадърници е мазохизъм! Докато не се разруши статуквото...ще ни водят като стадо към заколение! Революция в главите е нужна! Не съм оптимист за бъдещето на тази държава, която скоро ще превърнат в територия.
54
0
 
27
 
! Отговори
един преход преди 7 години
За Бойко и ГЕРБ са виновни всички онези ,които през годините се превиваха от страх пред мутрите.Това са Сикаджиите и Висаджиите дето управляваха бизнеса ,впоследствие си направиха партия и като влязохме в ЕС взеха и политическата власт .Доган не може да ги изгони щото беше част от Мултигрупската история.Костов ги изгони ,но после разби СДС и така вместо мутрите да се молят за власт на сините,то сините се молят на тях .
53
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проклети да са! Анатема, анатема, анатема! Трижди проклети като Тройна коалиция!
52
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито на народеца гласувал за герб !Явно той си харесва животеца които живее! За този народ в България няма бедност кражби олигарси, няма картели пенсиите са високи здравеопазването цъфти!Кражбите от КТБ ,Белене където изчезнаха 8млд пари на този същия народец не са проблем.Така че всички които плюят срещу мутрата да млъкнат щастливия народ си го иска!
51
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ослушаха се Тръмп да не ги подгони и пак се върнаха! А Цечка я наказаха, защото ги изложи малко!
50
0
 
20
 
! Отговори
ф преди 7 години
НАТО търпи Ердоган зарад парите на бизнеса им ,че приятеля на Ердоган Красимир Каратурчанов няма да търпи .За черкеза Симеонов даже е по -лесно .Само Сидеров не щат,щото искал от САЩ някакви милирди за някакво обезщетение за бомби във ВСВ след като ние сме обявили войната.
49
0
 
24
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 7 години
Борисов 3 - същата структура като Борисов 2,но с сериозна разлика в килограмите на Хубавеца...................поне 15 отгоре!
48
2
 
22
 
! Отговори
Домакиня преди 7 години
Ами, какво да Ви кажа! Притоплен боб! Като втори брак, но единия кондом отпадна!
47
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Питат в кулоарите Сидеров: Знаете ли че вашия партньор Валери Симеонов има хотели?Сидеров: "Знам че има хотели, мотели..все пак си бизесмен."Без думи!
46
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Постоянството е гаранция за успех! до 57-и - ами така желае избирателят.
45
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
48, Брат, Агент Сава няма нищо на негово име за да го уловиш! Много е Голям!
44
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората са го казали отдавна: Нов бърдак със стари к¥рви не се прави!Та така, да са ни честити новите стари, които си направиха театъра (изборите) похарчиха няколко милиона за да успокоят хората, които щяха да се надигнат. Междувременно милиярди изчезват по сметките им...
43
5
 
30
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 7 години
ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА от сега и видяхме кабинет Борисов 1 и 2 и никаква полза за бедното стадо,само кражби и корупция и нови милиарднииии или дългове за следващите поколения.......Доживотен затвор за националните предатели и убийците на народа,а някои заслужавати бесило....БЪЛГАРИОООООО събуди се най накрая,това не са патриоти а Псевдопатриоти-фашисти които ще донесат следващата национална катастрофа на страната
42
36
 
5
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Браво!Много разумно решение. Миналият кабинет на Борисов беше изключително успешен. Затова, разумно е да се запази същата успешна структура.Браво!
41
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нов Бърдак с стари Ку*** .Нищо няма да стане.*** народ слаба държаваСкоро ще ни затрият и ще ни пишат в учебниците по историята
40
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Станишев и БСП имат огромна вина един Банкянски пуяк да го измести и намести така, че ще си изкара до памперси на столчето. При БСП се живееше по-добре, по-спокойно и доходите бяха дoбри. Но крадене и лъжи, кой колко и как, отвратиха българина. Видя му се измисленият генерал мъжкар и така си го набута, че за трети път ще гризе дръвцето! А генералът не си губеше времето, окопаваше се бързо, наслага калинки навсякъде, накраде милиарди и изборите си купува като семки. И здравей бедност и отчаяние.
39
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ахахаха на Каракачанката и на Пуделчето им плащат от Русия. Малко ме съмнява да сложат точно Каракачанката да ни отбранява.
38
1
 
25
 
! Отговори
ОПГ преди 7 години
Същата притоплена манджа!!!