Борисов 3 - същата структура като Борисов 2

Вицетата в кабинета пак 4, министерствата – 17
23 апр 2017 07:30, Красимир Ангелов
189
Борисов 3 - същата структура като Борисов 2
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Бъдещият кабинет "Борисов 3" ще има същата структура като предходния кабинет с премиер Бойко Борисов. В него ще има 17 министерства и министри, както и четирима вицепремиери, колкото и в кабинета "Борисов 2", съобщи един от лидерите на Обединените патриоти Красимир Каракачанов пред Канал 3.

Още по темата
Той посочи, че в новия МС няма да има нови министерства.

По думите на лидера на ВМРО няма нищо персонално коментирано все още, като е ясно единствено името на премиера. Каракачанов обаче не отрече, че е доста вероятно с Валери Симеонов да влязат в правителството.

На въпрос колко министерства искат патриотите, лидерът на ВМРО посочи, че няма конкретни разговори за този въпрос, но уточни, че "Обединените патриоти могат и трябва да имат повече от 4 министерства".

По отношение на перспективата да стане министър на отбраната и как от НАТО биха приели националист на този пост, Каракачанов отговори, че не НАТО е гласувал на изборите и не избираме правителство на НАТО, а на Република България, която е суверенна държава.

Лидерът на ВМРО обяви, че не вижда проблем човек с неговите убеждения да бъде министър на отбраната. Според него единственият проблем в момента е, че все още не е ясно кой ще е министър на отбраната.

По думите на Каракачанов, ако бъдещият кабинет върши добре своята работа, няма причина той да не изкара пълния си 4-годишен мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алооо, Слави Трифонов, нали си Голям? Що не направиш разследване и за Тиквата и банковите му сметки за Ахмед Доган и неговите банкови сметки и имотите му? ? Нали си голямата работа? Тръгнал с въшкаря Валерчо да се перчи. Вярно и той си е милионер,но спрямо Тиквата и Доган си е просяк.
36
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата гнусотия е, че Шкембе воеводата и Винкела излъгаха хората. Как сладко ги говореше дебелият и запуснат Каракачанов, колко патриотизъм имаше и какъв е резултата? И полегна веднага на Бснкянският Бабаит, нежно му зашепна, че е с него и винаги ще го поддържа. Но да ме го забравя с някое министерско местенце. На Винкела му лъсна гъзето, живеел с 1200 лева, приплака ми се. За Белокосия Атакист е ясно, мълчи и каквото му се отпусне. Нито един от тях не удари пи масата да покаже, че мислят за бъл
35
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
42 Къде е разликата между Бай Тошо и Тиквата? И двамата са комунисти, но...единият нямаше един лев спестен в банка, а другия вече прави 5-я си ЛИЧЕН МИЛИАРД на гърба на народа!
34
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шкембе войвода излъга хората- оставка
33
1
 
39
 
! Отговори
До 38 преди 7 години
Браво, как се сети!!! Точно това иска Тъпунгера да ни накара, да блеем като Овци и му ръкопляскаме като пие жизнените сокове на нацията. Този ръб прогони 2 МИЛИОНА и още ще напускат. Купува миганите защото те гласуват за 50 лева. Храни ги и им дава детски като по антибългарско никога не е правено. Покажете ми един премиер от бившите соц.страни в ЕС толкова неук и необразован, с такова бандитско минало? В коя нормална държава няма да е в затвора отдавна? А ЕС си мълчи, знае за всичко но е удобен.
32
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кво ще направи като начало БиБитко от Банкя като се качи "достойно" за трети път като водач на най-бедната държава в ЕС, ще отиде да надуе вувузелата на Ердоган. Не, че му дреме за България, страхува се за себе си. Защото на откаченият Ердоган не може да се вярва!Държавата му е много разделена, очаква се гражданска война. Наш Бочко трепери защото знае, държавата ни е на колене заради неговата безгранична тъпотия и лакомия, поради липсата на патриотичен дух.Наведен пред ЕС и САЩ, и пред Ердоган
31
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сетих се за великият филм Белязаният, където великият Ал Пачино играещ го кубинец престъпник и бягащ от комунистическа Куба казва на американско гранично ченге:" Ти бил ли си комунист? Да ти казват какво да правиш, как да мислиш, как да чувстваш? Искаш ли да бъдеш като овца? Като всички останали? Бееее, Бееее".Та ние сме едни овце щом ги търпим тия на снимката! Това исках да кажа!
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ВасилевВече отговориха бе Василев. Ама ти като чукчата си писател а не читател.
29
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Армия няма образование няма здравеопазването го няма **аа.си държавата. 8 години...
28
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има и по-добра структура на управление - пряка демокрация на площада.
27
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Газта ни се увеличи с 30% и ние спим! Е, к'во да кажа друго освен- ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ СЪДБАТА И УПРАВНИЦИТЕ!
26
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
25 Очаквам тия месеци да се целунат по бузите на някоя среща Ердоган с Тиквата отново!
25
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Великият вожд Ташунка Витко
24
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Погледнете на снимката кои са, Каратиста, Цървула и Главчо. Наши сме ги гледали и слушали с години. Кажете ми, с какво тези илитерати са допринесли да кажем, браво, мислят за България? Едно нещо което са направили за да се почувстваме горди българи, усетили сме мисленето на държавници. Селчовци и дребни хитреци които са зае впили във властта и вече накупили всичко, държ.съруктури и медии. Наглостта им е безгранична! Ще има Народен съд, рано или късно. *** се отърваха но тези няма!
23
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЪЩАТА СТРУКТУРА, СЪЩИТЕ ХОРА, СЪЩАТА ПОЛИТИКА, СЪЩИТЕ КРАЖБИ, СЪЩАТАЯ БЕДНОСТ!ЗА КАКВО БЯХА ТЕЗИ ИЗБОРИ?а, да, за да гласубат същите овце.
22
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко приличат на Ердоган и прислугата му.Те така ходят -накуп по 7-8 човека.
21
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В София средната заплата е 1000 млева, но в провинцията е 600- 700. Тази шайка мафиоти ако си мисли, че 200 -300 хиляди българи в тази държава които живеят добре ще ги спасят от хорския гняв...тук не познаха! На народа един ден ще му кипне и ще стане като 10-ти януари 97-***.
20
1
 
24
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
За да не ги убива златния пръст гербавите трябва обилно да го намажат и няма как структурата да е по различна въпроса е до къде им е апетита на патрЕотите.
19
1
 
38
 
! Отговори
Aнонимен преди 7 години
Същата структура със същите хамелиони друго неможе да се очаква. Манипулиран вот, манипулирани медии това ни чака. Далавери корупция картинката е до болка позната. Мафията си има Държава това е истината. Да пратим измамниците където им е мястото! 04.05.2017г.
18
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е затова няма да изкарат и половин мандат,защото народа ги вижда колко са некадърни и докато не се съкрати държавната администрация с 50 %и докато не им се отнемат безбройните глезотии просто пари няма да има за народа.И не им вярвайте ,че заплатите на народа зависят от икономиката а тяхните заплати не зависят от нищо,увеличават си ги,непрекъснато си гласуват всякакви глезотии и естествено,че бюджета не е бездънна яма,и естествено,че средната заплата ще се вдига защото точно тия наши ялови полит

Спонсорирани публикации