Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Научете от астрологичната прогноза на Петя Гоергиева
18 юли 2022 19:04, Иванка Гъркова
1
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 18 – 24 юли. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на въпроса какво да очаквате в следващите дни.

Овен
 
Ще получите окончателни резултати от финансови сделки, започнати преди време и все още недовършени. Търсете творчески решения за казусите, които ви затрудняват. Действайте решително, но обмислено и без да бързате. Не се опитвайте да елиминирате появилите се затруднения веднага, ще се окаже излишно. Обстановката ще е динамична и част от тях за кратък период ще изчезнат от само себе си.

Телец
 
Всяка дейност, изискваща предприемчивост и нестандартно мислене ще ви достави удоволствие. Ще се справите с поредица препятствия и след преодоляването им ще видите ефекта от работата си в едно по-далечно бъдеще. Подходящо е да се заемете с дейности, засягащи индивидуалното ви развитие, обновяване на техниката и технологията, реорганизация на методите на работа. Избягвайте конфликтните ситуации, а ако случайно попаднете в такава, заемете неутрална позиция.

Близнаци
 
Вдъхновението и ентусиазмът ви по един особен начин ще се отразят на хората около вас. Обстановката ще е динамична и взимайки инициативата в свои ръце, ще можете да довършите повечето започнати и изостанали проекти, както и да получите финансов еквивалент от действието им. Колегите, партньорите, а и близките ще ви окажат съдействие при необходимост. Ще привлечете вниманието на личности, от чието одобрение зависи реализацията на замислите ви и ще спечелите доверието им.
 
Рак
 
Според вашия седмичен хороскоп, водещо събитие ще е преминаването на Венера във вашия знак. Енергетиката ви ще е стабилна и ще напреднете с по-голямата част от дейностите си. Без особени затруднения ще проведете поредица сложни делови разговори. Контактите с държавните институции ще са по-лесни от обикновено. Въздействието ви ще е осезателно, подходящо е да се възползвате от обстановката, за да презентирате постиженията и уменията си пред колкото е възможно по-широка публика. Неприятните преживявания, доколкото ги има, ще са свързани с хора от миналото. За предпочитане е да избегнете контактите с тях.
 
Още от този хороскоп четете в материала на Tialoto.bg 
Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации