Пияна рускиня вилня в асеновградски магазин, псува и души клиенти и касиерки

Била стресирана и изнервена от войната
Обновена: 17 дек 2023 14:41 | 17 дек 2023 14:41, Петър Бойчев
252
Пияна рускиня вилня в асеновградски магазин, псува и души клиенти и касиерки
Снимка: БГНЕС

Пияна рускиня вилня в асеновградски супермаркет. Тя псувала клиентите и служители, хванала за врата касиерка и се опитала да я души.

Нарушителката е 66-годишна, но от 49 г. живее в България. Тя не е признала вина пред магистратите. Обяснила, че се чувства зле от "лъжите, които се тиражират всеки ден за войната и от факта, че половината й близки живеят в Украйна и са заплашени от смърт ежедневно". От стреса била нестабилна и емоционално натоварена, затова ежедневно употребявала диазепам, примесен с алкохол. Тя получи наказание 100 лв. глоба по Указа за борба с дребното хулиганство от Районния съд.

Около 10 ч. на 11 декември жената посетила близкия до дома ѝ магазин. Била с махмурлук и си купила бутилка водка. Час и половина по-късно се върнала в силно нетрезво състояние, залитала и едва стояла на краката си. Започнала да се разправя с всички в супермаркета.

От персонала познавали жената, тъй като често се случвало да идва пияна в магазина. Този път обаче не успели да се справят с нея по дипломатичен път и две касиерки пробвали да я изведат навън. Рускинята посегнала и хванала едната за гушата, а на другата хвърлила 5 лв. в лицето. На мястото пристигнала полиция и я откарали в Районното управление.

При определяне на наказанието магистратите са отчели, че нарушителката е болна и се лекува. Приели са, че живее с постоянен стрес заради враждебността, която среща заради националността си. "Пенсията ѝ е ниска и тя не може да се премести да живее на територията на държава, в която условията на социума са доста по-цивилизовани и добронамерени спрямо Русия, поради което и утолява емоционалните си проблеми с алкохол, който нарушава задръжките и изкарва наяве проблемите, натрупани от проблемните хора и държавата, в която пребивава", посочва още Районният съд в Асеновград. Заради ниските й доходи й е наложена минималната глоба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
2
 
8
 
! Отговори
puTkin Xyuло преди 4 месеца
Малий, толко много невеж руZки троляк, страх да го хване човек! Бре, тъпаришчи, прочетете некоя книга или оригинален документ, да вденете по-ясно що е то руZкий асвабадитель. После пишете тея дитирамби стил Х конгрес на БКП!
191
5
 
4
 
! Отговори
До 189 и други преди 4 месеца
Ехх.., а тия дето искат да отцепват Донецка област, и те ли са украинци, понеже са родени в Украйна ? И нали любимият ви вожд Путин сам каза, че с украинците са един народ, вие да не би да му противоречите сега !
190
4
 
7
 
! Отговори
Ами преди 4 месеца
Да вземе да си отиде в Русия, там може да се почувства по-добре !
189
3
 
4
 
! Отговори
Аха преди 4 месеца
Типично за тези две враждуващи нации....има и друго , което обичат освен алкохола....!
188
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Стига сте ни занимавали с простите УКРАЙ**НКИ
187
4
 
11
 
! Отговори
НА РУСИЯ С ЛЮБОВ преди 4 месеца
да чакаме ли специална военна операция като в Украайна загдето не сме уважили пияната руска таваришутка.
186
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Руснаците вилнеят още от 1878 г у нас точно като Войната в Украйна .
185
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
УКРАИНКА Е ! Те са тук за да практикуват най древната професия! Смър***дат на гнило
184
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
РУСКИНЯ ИЛИ УКРАИНКА ! ТАМ Е ПЪЛНО С ТАКИВА КАТО НА ВСЯКЪДЕ !!!!!!!!! И НЯМАТ СРАМ ОТ НИЩО!
183
10
 
11
 
! Отговори
Обективен преди 4 месеца
Щом е рускиня,веднага се казва. А за дрогирания американец ,който влезе с колата с *** газ на заден ход в магазин и рани трима души - пълно мълчание - " чужденец със статут на временно пребиваващ" ....и медийна тишина....
182
3
 
25
 
! Отговори
Знаем ги рускините преди 4 месеца
Едно време много българи си доведоха жени от Коми,и от тогава излезе лафа ,,Ръгай Тони,мъжът ми е в Коми".Та тия всичките рускини които дойдоха във България,изпотрошиха всички краставици около тях,и винаги бяха пияни.Една такава,мъжът и като си дойде от Коми,стана тракторист в ТКЗС-то на село,тая като ги подпука наред из селото ...малеййййй още се носят легиндите за нея.Ииии вечно пияна разбира се.
181
4
 
22
 
! Отговори
абе преди 4 месеца
можеше да напишете само рускиня , другото е ясно :)
180
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Копейките веднага я изкараха украинка, направо сте жалки ***, никой здровомислещ вече не ви се връзва, станахте за посмешище
179
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Руснаците са си големи пиянки, нищо ново под слънцето, а рускините дори превъзхождат мъжете по пиене
178
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е тя родена в Украйна, как ви дойде на акъла да изпляскате в заглавието "пияна РУСКИНЯ"... май за "пияна украинка" ще дърпат уши и го давате на сигурно
177
12
 
20
 
! Отговори
Ха ха преди 4 месеца
Жената е етническа украинка но говори руски , както и всички други украинци - бежанци настанени в България или други страни в Европа . Малко са тия дето се опитват да говорят "украински" ама бързо се отказват щото никой нищо не им разбира и много им се смеят.
176
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това да не ти е в къщата.
175
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако не и се седи тука, винаги може да си се прибере. По-добре и за нея и за нас.
174
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Като бях малка ни плашиха с пияните рускини в малкото градче на баба и дядо. Тия жени през вечер, посред нощ се връщаха от запой и квичаха по улиците. Случвало се е да ги намират припаднали по пейките пред къщите, така са си от край време. Вземи си рускиня да ти подпали къщата
173
4
 
17
 
! Отговори
Значи преди 4 месеца
17 години в ссср и 49 в бг? И кое и е руското?