Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"

Зад Румен Радев прозира Орешарски, отсече кандидатът на ГЕРБ
8 ное 2016 08:52,
294
Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

"Най-естественото нещо бе да отида при Реформаторите, за да покажем кои са силите, които изповядват европейските ценности. Днес ще се видя и с Трайчо Трайков. Ще имам среща и с Обединените земеделци", заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева.

Още по темата

"Изоставаме заради популизма. Едно говорене, което може да си позволи само човек, който знае, че няма да бъде президент", настоя тя.

"От щаба ме критикуваха, че съм се затворила само в компетенциите на държавния глава, но няма как да е друго. Защото няма как да обещая, че пенсията ще стане 300 лева", заяви още Цачева. Вторият упрек на щаба към нея бил, че води прекалено толерантна кампания, за разлика от останалите.

"Ако е загуба, когато говориш истината, значи сме загубили. Имаше много манипулации. Идваха възрастни хора, които говореха, че ще ги глобят, ще ни спрат пенсиите. Лидерът Нинова говореше, че ще има манипулации, а защо сега не дойде и да каже, че всичко бе перфектно", каза още Цецка Цачева пред Нова тв.

"Имам информация, че още на първи тур има преливане на гласове към Румен Радев от хората, които застават зад Пламен Орешарски. Но той не трябва да забравя, че БСП тръгна с Орешарски и го изостави. И сега е в друга партия", каза още тя.

"Зад Румен Радев прозира и Пламен Орешарски. Никакво съмнение нямам, че двете политически сили стоят заедно и играят в една плоскост", допълни Цачева.

"Изборът на 13-и е на ценностти. Нищо друго. За да се оправят пенсиите, трябва да има икономика тук. Нищо друго", допълни тя.

"Заради активните хора влязох в изборите. Исках състезание, получи се битка. Ще я водя заради тях", отсече шефката на НС.

"В неговата риторика има думи за преразглеждане на членството на НАТО, на ЕС. Ако каузата на живота ти е да модернизираш армията, защо се пенсионираш точно като стартира?", попита Цацева.

"Аз съм човек, който помни прехода. Няма друг лидер, освен Бойко Борисов, който да носи така отговорността към държавата. След като хората не ни признават, нека си изберат отново Орешарски и да се върнем към разбитата банкова система, към спрените еврофондове", заключи Цецка Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
1
 
26
 
! Отговори
ДО ЦАЧЕВА преди 7 години
НЯМА НАМАЛЯВАНЕ НА ДДС .НЯМА ЦАЧЕВА ПРЕЗИДЕНТ .
131
1
 
26
 
! Отговори
ДО ЦАЧЕВА преди 7 години
НЯМА СКОК НА ДЕТСКИТЕ .НЯМА ЦАЧЕВА ПРЕЗИДЕНТ .
130
1
 
28
 
! Отговори
ДО ЦАЧЕВА преди 7 години
НЯМА СКОК НА ЗАПЛАТИТЕ.НЯМА ЦАЧЕВА ПРЕЗИДЕНТ.
129
1
 
33
 
! Отговори
3 преди 7 години
ПАРЛАМЕНТА С МНОГО НИСЪК РЕЙТИНГ.А ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА НА ПАРЛАМЕНТА ЦАЧЕВА ИСКА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ ?НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С 240 ***,ИСКА ПРЕЗИДЕНТ ЗА СТАВА ?
128
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато ви говорят какво са построили,погледнете репортажа по Нова тв.тази сутрин,от който се вижда как само няколко дни преди изборите са асфалтирали тротоарите на ул."Козлодуй" в София,а сега вече ги разбиват и слагат плочки.Цялата работа им е такава на "строителите" на съвременна България.
127
0
 
34
 
! Отговори
ааа преди 7 години
Стига сте плашили хората с БСП и ДПС, този номер се изтърка.Признайте ,че сгрешихте със Цецка Даговска.Всички хора които искат свобода и спокойствие да гласуват за Радев
126
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецке, ако мобилизирате турците и ромите и с гласовете на Марешки които ви обеща можете да преборите генерала, а това за скок на пенсии и активни хора е бошлаф, действайте с турците и ромите и се договаряйте с Марешки, може министерство да му обещаете или каквото там си поиска, човека си ги направи над 10%, заслужил си е.
125
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая от колко години е в политиката, от 2009 ли я гледаме? Щото Радев е само от 2 месеца, преди това никой не знаеше за него.
124
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все ми е тая , кой ще е президент , но искам Бойко да се маха затова Румен Радев
123
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РАДЕВ е НАТОВЕЦ и ЕВРОАТЛАНТИК, А ВСИЧКИ СО-РО-СОИ-ДНИ СТРУКТУРИ, НПО-та, ПАРТИИ /герб, рб, пф, атака.../, МЕДИИ /бнт, бтв, нова.../ СА СЕ ОБЕДИНИЛИ ПРОТИВ НЕГО. МНОГО СТРАННО .... ще гласувам за РАДЕВ.
122
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов от как го помня за нищо отговорност не е поел. Все някой му е виновен
121
0
 
35
 
! Отговори
твърд гербаджия преди 7 години
Г-жо Цачева, винаги съм гласувал за ГЕРБ, но няма да гласувам за Вас.Вие не трябва да бъдете президент, Вие нямате позиция, Вие ще бъдете послушна и изпълнителна!Не искам такъв президент!Бойко иска да хвърли оставка, Вие сте само повод!
120
3
 
10
 
! Отговори
БЕЗ ПРЕЗИДЕНТ преди 7 години
ДЪРЖАВИ БЕЗ ПРЕЗИДЕНТ :БЕЛГИЯ,НОВА ЗЕЛАНДИЯ,АНГЛИЯ,КАТАР,АНДОРА,АНТИГУА,БАРБУДА И ДРУГИ.ЗА КАКВО НИ Е ПРЕЗИДЕНТ.ИЗЛИЗА НИ СОЛЕНО 150 000 000 ЛЕВА.СТРУВА ЛИ СИ ????????????
119
0
 
25
 
! Отговори
ДО ЦАЧЕВА преди 7 години
НЯМА СКОК НА ПЕНСИИТЕ .НЯМА ЦАЧЕВА ПРЕЗИДЕНТ.
118
0
 
31
 
! Отговори
Образован преди 7 години
Уважаеми гербери...., стига сте ни плашили.Ако Бочко подаде оставка ще стане това, ще стане онова.Все от лошо по-лошо. Ами ако утре вземе и без разрешение от висшите началници се гътне, какво ще стане? Държавата ще се разпадне ли? И с вас и без вас България ще има.Я четете правилно западните анализатори.
117
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман бе. Ако човек има различно мнение, убеждения и т.н. То той се явява ретрограден, комунист, човек ползващ езика на омразата и т.н По презункция виновен. С какво това мнение е по различно от ртова преди 1989? Същото ама от другата страна. Преди но управляваше Москва и това е грешно, сега е Бруксел или по скоро Берлин и това е правилно. Кога ще ни управлява София. Това ли е демокрацията и свободата, просто друг да ми казва как трябва да мисля правилно
116
0
 
28
 
! Отговори
77 преди 7 години
Е ЩОМ КАТО БОЙКО Е РЕШИЛ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА РАДЕВ..ГЕРБ СТИГА СТЕ ПЛАЧКАЛИ ЗА ФОНДОВЕ , ВСИЧКИ ПАРИ ОТИДОХА ПРИ ВАШИТЕ ФИРМИ..СЛЕД НОВИЯ ЗАКОН ЗА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ОТ АПРИЛ 2016г. ПОРЪЧКИТЕ СА ТРИ ПЪТИ ПО- МАЛКО . ВСИЧКО ВЕЧЕ СТАВА С ДОГОВАРЯНЕ....ЗАТОВА И 20% НА ВТОРИЯ ТУР ЩЕ СА ВИ МНОГО
115
21
 
2
 
! Отговори
Да ама не преди 7 години
Като че ли Цачева е по-малкото зло... Щото Радев ако вземе да върне комунизма, бая ще го закъсаме... Цеца поне пак няколко години ще краде държавата и после ще се повтори те така....
114
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безлична женица,с елементарна култура, без никакъв чужд език ,с помощта на партията майка направила кариера, която освен клишета и служене на Слънцето друго не знае и не може! Тя ли ще бъде начело на държавата??? За да може ББ да й дърпа конците и България да продължава да бъде слуга на всички господари и да затъваме все повече! И сега изведнъж се сетиха за "народа", за бъдещето, за "справедливостта"! Хората се събудиха обаче!
113
0
 
17
 
! Отговори
Цеко преди 7 години
До К. НиноваАрена Армеец беше замислена при станишев и беше по-голяма , ама боко врътна далавера и уж спести , ама намали залата