Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"

Зад Румен Радев прозира Орешарски, отсече кандидатът на ГЕРБ
8 ное 2016 08:52,
294
Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

"Най-естественото нещо бе да отида при Реформаторите, за да покажем кои са силите, които изповядват европейските ценности. Днес ще се видя и с Трайчо Трайков. Ще имам среща и с Обединените земеделци", заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева.

Още по темата

"Изоставаме заради популизма. Едно говорене, което може да си позволи само човек, който знае, че няма да бъде президент", настоя тя.

"От щаба ме критикуваха, че съм се затворила само в компетенциите на държавния глава, но няма как да е друго. Защото няма как да обещая, че пенсията ще стане 300 лева", заяви още Цачева. Вторият упрек на щаба към нея бил, че води прекалено толерантна кампания, за разлика от останалите.

"Ако е загуба, когато говориш истината, значи сме загубили. Имаше много манипулации. Идваха възрастни хора, които говореха, че ще ги глобят, ще ни спрат пенсиите. Лидерът Нинова говореше, че ще има манипулации, а защо сега не дойде и да каже, че всичко бе перфектно", каза още Цецка Цачева пред Нова тв.

"Имам информация, че още на първи тур има преливане на гласове към Румен Радев от хората, които застават зад Пламен Орешарски. Но той не трябва да забравя, че БСП тръгна с Орешарски и го изостави. И сега е в друга партия", каза още тя.

"Зад Румен Радев прозира и Пламен Орешарски. Никакво съмнение нямам, че двете политически сили стоят заедно и играят в една плоскост", допълни Цачева.

"Изборът на 13-и е на ценностти. Нищо друго. За да се оправят пенсиите, трябва да има икономика тук. Нищо друго", допълни тя.

"Заради активните хора влязох в изборите. Исках състезание, получи се битка. Ще я водя заради тях", отсече шефката на НС.

"В неговата риторика има думи за преразглеждане на членството на НАТО, на ЕС. Ако каузата на живота ти е да модернизираш армията, защо се пенсионираш точно като стартира?", попита Цацева.

"Аз съм човек, който помни прехода. Няма друг лидер, освен Бойко Борисов, който да носи така отговорността към държавата. След като хората не ни признават, нека си изберат отново Орешарски и да се върнем към разбитата банкова система, към спрените еврофондове", заключи Цецка Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отвратителна, нагла и проста! За тия пенсионерите не са хора , чакат да умират и после да им взимат парите ,като големи заплати и бонуси!
151
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЛАСУВАШ ЗА ЦЕЦА - ПОЛУЧАВАШ ДОСТ И ЕРДОГАН
150
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Логичноа като мислиш логично,защо не гласува за Калфин?а?сега си сърбайте попарата..каракачанов тоя оня..абе стига сте гласували по емоция,мислете бе хора,идете в европа-вижте умни хора,интелигентни,и се върнете,и търсете измежду кандидатите такива хора,а не измислени политици,от всички само Калфин бе политик,само той.
149
10
 
4
 
! Отговори
безпартиен преди 7 години
Синът ми работи в чужда фирма.По времето на Орешарски колегите му гледали CNN и една година след това трябвало да идват в командировка в България.Те отказали защото помнели как тогава полицията млатеше протестиращите и си мислели,че безредиците още не са свършили.Дори попитали дали е безопасно да излязат вечерта да вечерят в ресторант!Ето с какво е известен пред света Орешарски.От коалицията БСП/ДПС се бе възмутила дори Дина Станишева като призна,че само ДПС управлява и гласът на БСП не се чува.
148
1
 
14
 
! Отговори
човек преди 7 години
Принципната госпожа ,която от "идеализъм" е станала комунистка ,когато е поумняла е станала герберистка. Не всички идеалисти тогава ставаха комунисти.Само някои и то с определена цел. Кога тя е била десидент и как тогава не е одобрявала онази власт ,не се знае.Но сега със злоба храчи и грачи като активистка на онази партия , от която е произлязла. Това ли е чест? Не ,алчността заслепява ,но глупостта е неизлечима. Горката тя! Плевен не е далеч, но в общината ще има ли място за нея?
147
0
 
21
 
! Отговори
66031 преди 7 години
нова кандидатура за президент разединител! Тоя път ще ни делят на пенсионери и активни "хора". Мамата им на такива!
146
3
 
8
 
! Отговори
162 преди 7 години
Лошото е друго. Бойко е голям хотрец. Той напуска сега за да бъде избран по-късно. Защото всеки иска дясно правителство, а дясното пространство е окупирано от ГЕРБ. Проблема е, че в България няма дясна алтернатива на ГЕРБ, които от своя страна са недостойни. Националистите са ***, реформаторите са съставени от провалили се в миналото партии. И накрая всеки, ще си рече"ами няма кой друг, пак ще гласувам за ГЕРБ, защото иначе комунистите(БСП) пак ще дойдат на власт.
145
27
 
2
 
! Отговори
Логично преди 7 години
Гласуваш за Радев-получаваш Орешарски !ДПС и БСП идват на власт.Ако искате Ахмед Доган от сараите да разпределя порциите изберете Радев.А те са го преценили идеално-тих,мълчалив,дисциплиниран и свикнал да изпълнява заповеди перфектно!И Марешки и Каракачанов показаха ,че са самостоятелни хора,личности вземащи решенията си сами.Радев не е такъв.Той е дисциплиниран и без собствено мислене!С отвращение ще гласувам за Цачева само защото не искам за президент Ахмед Доган!
144
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Верно е жалка горката. Готова е да каже всичко за да спечели...Тъжно и жалко. Къде останаха честта и достойнството бе хора. Гербери, като потъвате, направете го с достойнство! Ето затова, ше гласувам за Радев, въпреки, че никак не харесвам БСП и комунистите. Ляв, но достоен е милиарди пъти по-добре от десен, но жалък!
143
0
 
25
 
! Отговори
ЗАЩО ? преди 7 години
Защо в България има отлив на електорат , от ГЕРБ ?ЗАЩОТО НЕ НАПРАВИХА НИТО ЕДНА РЕФОРМА В ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ , И НАЙ-ВЕЧЕ В НАЙ-ВАЖНАТА ,......СЪД. СИСТЕМА .В България цари беззаконие , няма държавност , няма и държава .........БЛЕДА И ИЗМЪЧЕНА РАЯ,ГОТОВА ДА ТЕ ИЗЯДЕНАРОД ИЗЛЪГАН ОТ НЕЩАСТНА И КРАДЛИВА СГАННАПРАВИХА ПОДРОБЕН ПЛАН ЗА ДЪЪЪЛГА КРИЗА,НАРОДА ДА НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛИЗАЗА ДВАДЕСЕТ И ШЕСТ ГОДИНИ НАРОДА ИЗТРЕЩЯ ,ДОБРОТО СЕ СМЕНИ СЪС ЗЛОТО ДЪХЪТ НИ НЯМА НИЩО ОБЩО ....И Т.Н.
142
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е като няма да станат пенсиите 300 КАКВО ИСКАШ?СТИГА С ТАЯ МИЗЕРИЯ,ЧЕ ВЕЧЕ ХОРА НЕ СЕ ЧУВСТВАМЕ,ЗАПЛАТИТЕ ВИ ПО 5 БОНА,А НАШИТЕ ПО 400 ЛЕВА,АЙДЕЕ МАХАЙТЕ СЕ
141
14
 
1
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
До Анонимен 139,проблемът с Радев е, че зад него бяха Гоцко и БСП, сега само БСП, а кандидатурата му се появи след посещението им в Рассия, къде гостуваха на партията на Вовата.
140
1
 
3
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
До БИВШ АТАКИСТ,Защо си вече бивш?
139
0
 
18
 
! Отговори
винаги ГЕРБ преди 7 години
До сега винаги съм гласувал за ГЕРБ, но когато тръгнах към урните и и видях плаката - ръката ми пожела да глаува за това нещо. Пуснах вот за Каракачанов, но сега ще е за Радев или ще пропусна - още не знам. Не може това нещо да ни представлява.
138
0
 
22
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Цецке, цецке, къде се наби между шамарите, толкова си жалка, че няма накъде
137
0
 
27
 
! Отговори
косев преди 7 години
Цецке - стига си говорила глупости - а отговори на следните въпроси1. Образование - хаос2. Съдебна система - бърдак - най-бедната държава с огромен персонал - минимум 30 % - вънка3. Олигарси и монополи - ами те са около теб4. Колко данъци вдигнахте - а какво дадохте на хората. Всеки наврял се в политиката е богаташ както и ти !!!! Къде работи съпруга ти и кой го назначи4. Цени на винетки, билети и още какво ли не .Иначе - колко сме велики !!!!!!!!!!!!!!!!
136
1
 
24
 
! Отговори
баце преди 7 години
зад ЦЕЦКА стоят ЕРДОГАН и МЕСТАН
135
1
 
27
 
! Отговори
troll преди 7 години
Къде е оставката?не ми впрягайте цялата ви говорилня, а ония страхливец, борисов, пак се покри като плъх.
134
1
 
27
 
! Отговори
ДО ЦАЧЕВА преди 7 години
НЯМА ПОЛИТИЦИ В ЗАТВОРА.НЯМА ЦАЧЕВА ПРЕЗИДЕНТ.
133
1
 
26
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Понеделник ...Понеделник ... Ще строшим оковите на узурпатора ББ