Пак пушилка между Нинова и Борисов, сега заради Ердоган

Лидерът на ГЕРБ имал само една уговорка с турския президент - 0% мигрантски натиск
18 мар 2017 17:08,
296
Пак пушилка между Нинова и Борисов, сега заради Ердоган
Снимка: архив Dnes.bg

Лидерите на БСП и на ГЕРБ влязоха в нова словесна схватка, този път за турския президент Реджеп Ердоган.

"Аз нося отговорността за всичко, което обещаваме. Сега трябва да защитим България. Призовавам Бойко Борисов: Кажи си за Ердоган!", обяви пред свои симпатизанти в Бургас Корнелия Нинова.

Бойко Борисов й отвърна от Търговище чрез разговор с местните жители.

"Имам само една уговорка с Ердоган – България да има 0% мигрантски натиск на границата. Стиснали сме си ръцете да пазим границата и сме го изпълнили. По време на правителството на ГЕРБ България беше заобикаляна от Балканския път", каза той, цитиран от пресцентъра на партията си.

Още по темата
Борисов допълни, че не дължи обяснение на никого, освен  на българските граждани, които трябва да знаят истината.

В Бургас пък Нинова се зарече да върне честта и достойнството на страната ни на международната сцена.

"Никога няма да се примирим с послушанието на български политици и държавници навън ", каза тя.

А Бойко Борисов и в Търговище осъди нарушаването на добрия тон от страна на Турция. Той обясни, че България е Европа и обяви за недопустимо холандците да бъдат наричани фашисти. Лидерът на ГЕРБ припомни и заплахите на Ердоган да пуска по 15 000 мигранти на ден в Европа.

"Етническият мир е особено важен за България. Трябва да живеем помежду си в разбирателство, мир и толерантност. Децата ни трябва да имат равен път на развитие”, коментира още Борисов.

По-рано и лидерът на ДОСТ Лютви Местан коментира Реджеп Ердоган и зачестилите изказвания за опасност от страна на Турция.

Той се противопостави на опитите да бъде заклеймен като враг на България. Според Местан няма турска намеса в изборите, а писмото на Доган от четвъртък е опит да прикрие желанието си за ново влизане във властта.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Театър за народа...уж така, иначе, а те си дружина! Народеееее, народе... защо вярваш на престъпници,народе!!!!????
113
13
 
11
 
! Отговори
до 133 преди 7 години
Тия няколко милиарда бяха да се рефинансире дълга поет от вашите изрооди комунистите. До сега ГЕРБ не ни е докарвал хипер инфлация и тн. Докато твоите *** от БСП я направиха нарочно, за да може техните кредитни милионери да си изплатят дълговете без пари, нищо че тогава ни докараха до просешка тояга. Важното е за *** рахат да има
112
26
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ!
111
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имам чувството, че само лудите или изкукалите пенсионери вярват на бсп, за всички други е ясно, че от комунист бесепар ще чуеш само неизпълними обещания или откровена лъжа
110
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя пък до,,Света Неделя" го докара, ами спомни си ,,ястребинчетата", Виденов викаш, ами Батце, като ни заробва с по няколко милиарда годишно, с какво е по-хубав, онзи поне намали драстично държавния дълг, и това му изяде главата разбира се !
109
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заведение. На барчето, късметчета за всеки клиент. Отваряш го и вътре пише: На 26 март гласуваш за Герб с бюлетина номер 11! Егати късмета!
108
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не Бойко бяга от дебат с г-жа Лъжа, ами самата тя не желае. Защото тъпите бесепари обещават неизпълними неща, нищо чудно че само жертвите на телефоните измами вярват на крадливите БСП
107
8
 
22
 
! Отговори
бългериа фърст преди 7 години
Ако трябва ще гласувам и за дявола, само и само режима на пожарникаря да не е отново на власт!
106
5
 
8
 
! Отговори
Хе-хе преди 7 години
Нинова и Борисов - хитрата кума лиса и глупавия вълй
105
6
 
25
 
! Отговори
погр ебален агент преди 7 години
Пожарникарят е най-страхливия политик в България! Страх го е и от една жена! Човек ще си помисли, че той не е мъж и че няма яйца, а има яичници?
104
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До вишистоА Нинова какво ще му направи на Ерддудукан стая голяма уста?
103
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естественно всеки който цъка минуси на коментар против БСП е или платен долен продажен *** или умствено изостанал. Всички знаем, че БСП е откровено анти-Българска партия
102
12
 
13
 
! Отговори
до 119 преди 7 години
този с измитанетоИскаш да върнеш БСП на власт ли? пак да се коалират с турците и да почне грабенето на България, спомни си за атентата в Света Неделя, спомни си за жан виденофф. БСП е вредна и противопоказна за България
101
19
 
14
 
! Отговори
никога преди 7 години
БСП никога повече на власт. А иначе ми е интересно, как коментари от преди 3 минути имат вече 7 минуса. Очевидно на някои хора им е платено да презареждат страничката
100
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименСамо безкрайната НАГЛОСТ на нинова и комунистите ще принудят народа да гласуват за нежелания Б Борисов. Няма ги другите.
99
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП, ще измете ГЕРБ, това ми стига...ГЛАСУВАМ !!!
98
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ!
97
27
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП е доказано най-крадливата и анти българска партия. спомнете си атентата в света неделя, спомнете си колко българи са загинали заради БСП, спомнете си 97-*** година. Доказано е, че БСП е вредна за България, в последните 70 години тези гадни червени продажници се опитват да ни заробят и изтрият като нация
96
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пепи продължавал да хубавее...баси женската логика, ей такива ,,необрусени джанки", навремето избираха и Бойко, докат' беше 'убав, а после чакай ти мъдър избор !
95
5
 
20
 
! Отговори
вишисто преди 7 години
Ердоган и Борисов си приличат. И двамата са диктатори.