ГЕРБ все пак ще реди кабинет

Борисов мислел да приеме мандата за съставяне на правителство
Обновена: 14 май 2013 10:52 | 14 май 2013 10:52,
669
ГЕРБ все пак ще реди кабинет
Бойко Борисов Снимка: Reuters

ГЕРБ възнамерява да приеме мандата за съставяне на правителство и да предложи на парламента нов кабинет, въпреки че той няма да получи подкрепа в пленарната зала. Това пише "Труд", като се позовава на високопоставен източник от бившата управляваща партия. 

Според изданието в кабинета на ГЕРБ със сигурност влизат бившите министри Лиляна Павлова, Томислав Дончев и Делян Добрев, а бившият зам.-финансов министър Владислав Горанов ще ръководи реденето на бюджета.

След като проектокабинетът на малцинството, съставен от ГЕРБ, падне в пленарната зала, хората на Бойко Борисов ще изчакат съставянето на правителство от БСП и неговите първи стъпки. 

Близки на лидера на ГЕРБ вече го убеждавали да изчака още 6 месеца и през зимата да разклати бъдещия програмен кабинет, за да вземе по-категорично властта на нови извънредни парламентарни избори. 

"Настроението ни в никакъв случай не е траурно", каза за "Труд" високопоставен ГЕРБ-ер, посещаващ често "щабквартирата" на партията в град Банкя - дома на Бойко Борисов. Хората от ГЕРБ се нахъсвали, че все пак са спечелили изборите и нищо не е загубено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


669
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
546
0
 
1
 
! Отговори
eйййй преди 10 години
как се е угоил Боко, услади му се кокалъти като пес напира за него, който му го вземе от ръкатана труп ще стане, даже и главниия прокурор, тоя е като бесен питбул!
545
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Близки на лидера на ГЕРБ вече го убеждавали да изчака още 6 месеца и през зимата да разклати бъдещия програмен кабинет, за да вземе"-------------Ами той нали ни клати почти 4 години?!? Изклати цялото население и не му стига, та се готви пак да клати...Време е вече да спре да клати и да го заклатят него.Има много да обяснява стига да стигне до представителите на закона и тогава те ще му върнат клатенето.....
544
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СадоМазо.Ама за кой?Познайте.
543
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Повечето българи избраха ГЕРБ. Вижте извадите кой е гласувал за БСП - пенсионерите и *** от Столипиново. Хората, които искат да работят и прогресират гласуваха за ГЕРБ и други малки десни формации.
542
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
""Близки на лидера на ГЕРБ вече го убеждавали да изчака още 6 месеца и през зимата да разклати бъдещия програмен кабинет, за да вземе по-категорично властта на нови извънредни парламентарни избори"" - отново гениална статийка в Днес.А Борисов няма да коментирам.
541
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов си мисли, че кабинет се прави като белот с майорна терца, но ще се разочарова. Но тези правила не ги пише във "Винету"!
540
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато гостува в България г-жа Меркел, си спомням погледът и като слушаше какви ги ръсеше Боко за багери и трупове. Такова недоразумение имаше в него, че аз се почувствах омерзен. Сега разбирам, че много хора са на акъла на ББ и затова се кефя как така изпадна в *** патова ситуация.
539
1
 
6
 
! Отговори
роки преди 10 години
Боко, с тоя тен направо ще се слееш с обитателите на затвора от раз! Райето и налъмите много ще ти тичат, честито!
538
2
 
3
 
! Отговори
узи преди 10 години
До Потомци на БотевЕдна нагла и престъпна Тиква се опитваше да пороби земята ни, но ние го изгонихме с камъни! Сега като го вкарат в затвора народа ще разбере, че има справедливост в тая държава!
537
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Text версияZaplatata na 1 Obiknoben Uchitei v ZARSTVO BALGARIA e bila 3 000 /tri hiladi/ ZLATNI LEVA,s koito TOI E MOZZEL VSEKI DEN da si kupi v RESTORANT 100 KEBAPCHETA po 1 Zl.Lev vsako... Zaplatite na Uchiteli,Lekari,CHinovnizzi i Izobsto v ZARSTVO BALGARIA sa bili TRI PATI /3 PATI / PO-GOLEMI ot Tezi v Kralstvo Garzzia .. Pri Zar BORIS III ZARSTVO BALGARIA be na 4-5-6 Masto po STANDART I BLAGODENSTVIE zaedno s Belgiai Hollandia..1938-40g... ZARSTVO BALGARIA e bilo na PARVO MASTO v SVETA po IZNOS na ZARNO na PODANNIK izchisleno...Na PARVO MASTO v SVETA po IZNOS na TUTUN na PODANNIK i
536
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДПС е един вид Черен Петър, доскоро *** се гнусяха от фашистите на Болен, но сега се вижда топлата връзка, която ги свързва - рублите на Вова. Да мре Запада и турците, да строим Белене, това е мантрата сега.
535
2
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
По хода на коментарите съдя, че БСП отива към коалиция с Атака, нещо много почнаха да плюят по турците червените дьонмета. Нормално, путиновите креатури ще се окопаят в глуха защита и ще си измрат в изолация.
534
1
 
7
 
! Отговори
ники преди 10 години
Кога народът Български ще прозре истината очевадна.Майка България е проядена,като гнила ябълка от еврей,турци и арменциНа всеки единръководен пост е масон или турчин.България е продадена отдавна.
533
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е начин да се печели време за да може служебния кабинет да замете каквото може.
532
1
 
12
 
! Отговори
Стига злоба преди 10 години
Каква е тая злоба българи?Не виждате ли как турците в добро и зло са единни и сплотени.Лаете се като кучета, озверели сте като животни , но никой не мисли за единение.Как ще се оправи страната като всеки тегли колата към себе си.Децата ни напуснаха родината си, а вие политиканствате, без да мислите за бъдеще, род и родина. Стига злоба.
531
1
 
7
 
! Отговори
Ели преди 10 години
Ами редно е като спечелил изборите той да направи правителство. А не "моралните" победители които на всички избори са втори и все печелят морално.
530
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
има си хас да не нареди
529
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кой е купувал избори веднага става ясно като видим кой печели в кв столипиново,пловдив,там се гласува само срещу кеш,първа партия е бсп и втора дпс
528
2
 
6
 
! Отговори
Bai Hoi преди 10 години
Shte gi redi po sledniq nachin ...rodnina milicioner rodnina milicioner.....
527
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Do vsi4ki komentira6ti komunisti - kakto i pljuete i kogoto i da pljuete, tova nqma da napalni 4iniite vi. Teparva 6te razberete kakvo dokarahte na dezata si

Спонсорирани публикации