Борисов: Строи се, прави се, ако има нещо го дооправяме!

Премиерът посети Ямбол в традиционните съботни инспекции
Обновена: 13 фев 2021 12:24 | 13 фев 2021 12:11, Петя Славова
321
Борисов: Строи се, прави се, ако има нещо го дооправяме!
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов продължава с традиционните си съботни инспекции. Този път той посети пречиствателна станция в Ямбол в компанията на финансовия министър Кирил Ананиев и зам. министъра на регионалното развитие и благоустройство. На място бяха посрещнати от кмета Валентин Ревански.

Борисов попита каква е ситуацията в града, а кметът го увери, че водата е пречистена и е в норми. Стана ясно , че най-добрите пречиствателни станции, които са в Европа, ги има и у нас.

Готов е проекта за кръговото на околовръстното в града, обяви Нанков и обеща, че ще бъде сменена и канализацията на града.

Борисов допълни, че много са се повишили доходите от заплати и пенсии, а Ананиев обясни, че над 6,6 милиарда лева повече има сега спрямо 2017 година. Тази сума е инвестирало правителството за доходи и пенсии в рамките на настоящия мандат.

Финансовият министър допълни, че през четирите години от 2017 до 2021 г. до пенсионерите са достигнали 52 млрд. лв., като номиналното увеличение за периода е 3,366 млрд. лв. което е ръст от 37,23 %. За мандата до заетите в бюджетната сфера, включително  учителите, полицаите и лекарите са достигнали над 33 млрд. лв., като номиналното увеличение за периода е 3,252 млрд. лв. или има ръст от 61,66 %.

"Нека хората в Ямбол знаят, че се строи, прави се и местната и централната власт работят в пълен синхрон", каза категорично Борисов.

Той допълни: "Всичко е на наша страна. Толкова добре сме направили и там, където има нещо да се доправя, го дооправяме".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
3
 
14
 
! Отговори
сериозно ли? преди 3 години
Много се повишили доходите!?
181
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Борисов: Строи се, прави се, ако има нещо го дооправяме!"Накратко казано- строи се некачествено. А спестените милион от първоначалната поръчка отиват в офшорки и чекмеджета.
180
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо тези стъкмистики на Баце не излизат
179
7
 
5
 
! Отговори
Позитано - НАПОМНЯНЕ преди 3 години
Другари, ние като вземем властта, само за най-изявените в плюенето наши другар ще има по едно Техноимпексче. За останалите - по 1 знаменце на БСП, 3 студени кебапчета и една топла бира , останали от сборищата ни на Бузлуджа....ДЕРЗАЙТЕ !!! Слава на БСП и лично на другарките Нинова , Йончева и другаря Радев !Прочети още на: https://dnes.bg/izbori-za-ns-21/2021/02/13/denica-sacheva-gotvim-se-za-pobeda-na-izborite.479919
178
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Строи се баце, ама само в Южна България. Северна България кучетата я яли.
177
2
 
7
 
! Отговори
Ivaylo преди 3 години
Строи се, да. После го оставяме да се разруши само, без поддръжка.
176
4
 
12
 
! Отговори
въх, брей... преди 3 години
Верно е, строи се, мъ какво???Софиско метро.Пътища.Спортни съоръжения и площадки?То, лошо нямъ, мъ кога шъ почнем да строим Фабрики, Заводи, Предприятия...Кога шъ въстановим мощноста на българската Фармацевтика и Селското стопанство.А, на Професионалното образование. СПТУ)?Щото без професионални знания и умения кой шъ рабои в Промишленото производство???А, без него откъде пари у хазната?Или шъ я караме само на Туризъм и на Сферите на услугите - хотели и ресторанти???
175
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Давай по-бързо достроявай, че идва затворО!
174
5
 
19
 
! Отговори
Дядо Пенс преди 3 години
Ама много често дооправяте НОВИТЕ неща,бе чедо???!!!
173
5
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
за съжаление, нема кой и нема начин да се "оправи" МАЛОУМИЕТОТИ!!!!!..такъв си си роден и такъв ще си пукясаш!СРАМЪТ на България!!!!!!!!!!..всъщност,срамът е ЗА НАС!..."Не е виновен тоя,който яде баницата,а тоя,който му я дава"...
172
12
 
10
 
! Отговори
Позитано - НАПОМНЯНЕ преди 3 години
Давайте по-усърдно другари !!! Днес много сте пасивни в броя на коментарите !!! За какво ви плащаме ??? Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарките Нинова , Йончева и другаря Радев !!!
171
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен 123 преди 3 години
Баце като второ класните ви пътища ли,, Я направете един разходка от Русе, за Варна да видите какво е.
170
17
 
6
 
! Отговори
до аре бегай бе преди 3 години
Жалко,че Борисов няма да успее да довърши Хемус и Струма.Комунистите асфалт не ядат,но парите ще изядат и много ще има да чакаме завършването на основните магистрали.
169
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много солено излизат дооправянията на Борисов, а едни чекмеджета преливат.
168
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените форумни мизерници от блатото на Фигуранта, отново масово са оакали де що има анонимни форуми с коментарите си.
167
5
 
5
 
! Отговори
ВАКСИНА преди 3 години
ОБИЧАМ СТАНИШЕВ НА ПЛОЩАДА ДА ЦЕЛУВАМ ДОГАН С МЪРТВА МЪЖКА СЕКРЕТАРКА В ТОАЛЕТНА ДА НАМИРАМПЕЕВСКИ И ДОГАН КАТО СЕНКИТЕ НА СОФИЯ СА ИЗВЕСНИ ДАЖЕ ФИЛМ ИМА СНИМАН ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТАДПС И БСП МАШАЛААААА
166
3
 
5
 
! Отговори
РЕЗИЛ преди 3 години
ПО ДОБРЕ СИ БЕШЕ ОНИЯ КАТО РАЗДАВАШЕ ПОРЦИИА ПОМНИТЕЛИ КОГАТО СЪБРАХМЕ СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИОТ РОМСКИТЕ МАХАЛИ НА БЪЛГАРИЯ И С АВТОБУСИДО ДОВЛЯКАХМЕ В СОФИЯ ЗА ДА СЕ ЦЕЛУВАМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕВЪЗРОДЕНИ ВЪЗРОДИТЕЛИ КОАЛИЦИОНИ ПАРТНЬОРИДПС И БСП МАШАЛАААААА
165
1
 
7
 
! Отговори
До ... До 187 преди 3 години
Ами ако се опиташ да напишеш нещо по смислено, някой може и да се излъже да те лайкне ... !!!
164
12
 
12
 
! Отговори
Приятелски съвет преди 3 години
Борисов, ИЗЧЕРПАН СИ! Позорът ти е неизбежен! Престани да се правиш на държавник! Свий си егото! Осъзнай вредата която нанесе на България! Ако неможеш сам, обълни се към УМНИТЕ хора на България! Тях питай а не калинките около теб! Наистина ли неможеш да схванеш колко поразии направихте , съзнателно или не все тая! Имай милост към народа си - отърви го от себе си! Незнам дали ще те съдят, но ти сам ще осъзнаеш всичко когато паднеш от власт! Спасявай душата си - парите не са важни!
163
12
 
3
 
! Отговори
До 187 преди 3 години
Вие ,които слагате минуси може да си ги заврете в zadnika! На 04.04 ще го ядете квадратен!