Борисов: Строи се, прави се, ако има нещо го дооправяме!

Премиерът посети Ямбол в традиционните съботни инспекции
Обновена: 13 фев 2021 12:24 | 13 фев 2021 12:11, Петя Славова
321
Борисов: Строи се, прави се, ако има нещо го дооправяме!
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов продължава с традиционните си съботни инспекции. Този път той посети пречиствателна станция в Ямбол в компанията на финансовия министър Кирил Ананиев и зам. министъра на регионалното развитие и благоустройство. На място бяха посрещнати от кмета Валентин Ревански.

Борисов попита каква е ситуацията в града, а кметът го увери, че водата е пречистена и е в норми. Стана ясно , че най-добрите пречиствателни станции, които са в Европа, ги има и у нас.

Готов е проекта за кръговото на околовръстното в града, обяви Нанков и обеща, че ще бъде сменена и канализацията на града.

Борисов допълни, че много са се повишили доходите от заплати и пенсии, а Ананиев обясни, че над 6,6 милиарда лева повече има сега спрямо 2017 година. Тази сума е инвестирало правителството за доходи и пенсии в рамките на настоящия мандат.

Финансовият министър допълни, че през четирите години от 2017 до 2021 г. до пенсионерите са достигнали 52 млрд. лв., като номиналното увеличение за периода е 3,366 млрд. лв. което е ръст от 37,23 %. За мандата до заетите в бюджетната сфера, включително  учителите, полицаите и лекарите са достигнали над 33 млрд. лв., като номиналното увеличение за периода е 3,252 млрд. лв. или има ръст от 61,66 %.

"Нека хората в Ямбол знаят, че се строи, прави се и местната и централната власт работят в пълен синхрон", каза категорично Борисов.

Той допълни: "Всичко е на наша страна. Толкова добре сме направили и там, където има нещо да се доправя, го дооправяме".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
13
 
8
 
! Отговори
Язък за напъните... преди 3 години
Бай 0ня ...пътник си!!!!!Вече се ОТТЕЧЕ У КАНАЛА!!!!
161
3
 
15
 
! Отговори
До РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 3 години
Че какво общо имат руските окупатори с просперитета на европейска България, те ли са наясно с външините ни дългове и брутният ни вътрешен продукт и те ли ще ги издължават... Хибридните войни в българският форум текат с пълна сила и виновен за всичко е Бойко, а това въсщност е комплимент за него, щом *** с кремълски инициали го оплюват толкова злостно ... !!!
160
15
 
4
 
! Отговори
До 196 преди 3 години
Значи ,по твоята логика сме около 3 пъти по-добре от Русия??? Ти си някакъв откачен ***!!!
159
5
 
14
 
! Отговори
Има и по-бедни преди 3 години
Бля, бля, бля и накрая най-бедни и най-корумпирани в Европа.Има и по-бедни :Мин.раб.заплата в Русия е 12 000 рубли = 254 лв.Мин.раб.заплата в България е 650 лв.
158
12
 
11
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 3 години
Външен дълг на България - 70 миларда лева.Брутен вътрешен продукт - 110 милиарда лева.Това строителство на банкянеца ще ни излезе през носа!
157
10
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Наоколо,край това...езеро,все...признателни ямболци с китки...здравец,махат и се...радват.Едва ли някой друг е знаел за...посещението на Боко тук в Ямбол,освен кмета и областният шеф на полицията.Много по...терлици минава Бокича,да е жив и...здрав;сигурно му е за...последно.
156
4
 
6
 
! Отговори
Изтъркани номера преди 3 години
Разбойник е Бойкикиев - Пинокио , Крадец е другарката Импексова, Празнодумец е Фигурантът, следват плеяда хибридчици като Мая, Слави, Глупавото трио, майките и.т.н. бойци срещу статуквото и мераклии да възседнат властта !
155
3
 
12
 
! Отговори
Борисов 4 преди 3 години
Слави се забрави ,онази пък нагази ,румба ти къде бре бачо ле..
154
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха някой неграмотен е сложил минус на твърдението, че сме най-бедни в Европа. Баси животинчето.
153
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бля, бля, бля и накрая най-бедни и най-корумпирани в Европа.
152
15
 
5
 
! Отговори
Данчо преди 3 години
До Фигурант лицемерЗначи, ей такива кат тебе, най-много тупаници трябва да ядат в кратуната. Ама с тръбата у кратуната, разбираш ли? Фигуранта че фигуранта. Ми ти къв си ве, папагал? Май ти си фигурант, щот квот ти кажат и само това правиш и повтаряш, кат ***.Не че го защитавам оня, ама кажи президента, отнасяй се с уважение към институцията, айде ясно че към човек не можеш да имаш уважение, ама поне към институцията в която работи даден човек.
151
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този разбойник и крадец,му е време да си ходи вече! Дано излязат повече българи и гласуват,за когото си искат! Точно по този начин,ще имаме реални избори! И Групировката ГЕРБ.ЩЕ БЪДЕ ПРЕТОПЕНА!! ГЛАСУВАЙ БЪЛГАРИНО!
150
13
 
16
 
! Отговори
Фигурант лицемер преди 3 години
Все Някакви измислени чекмеджета, пък съветника на Радев направо няколко милиона евра и ОЛАФ го разследва, но за Фигуранта това не е проблем !
149
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Започвам да вярвам в теориите за паралелните светове:Като го слушаш , как да не му гласуваш още 2 мандата. Пък като погледнеш през терасата или решиш да се разходиш до родното село и се оказваш в една паралелна действителност
148
14
 
14
 
! Отговори
Борисов преди 3 години
Строим, усвояваме, пада. Пак строим, пак пада, пак усвояваме.
147
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че се прави-прави се. Но за толкова години и толкова пари можеше да се направи двойно повече. А ако бяхме извън ЕС и не ни спонсорираха за всичко направено какво щяхме да сме построили сами?
146
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ще се строи и ще се ремонтира . Важно е да взимаме парите на народа и да пълним чекмеджето .
145
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И в Барселона се строи! Всяка мис *** - бутик!
144
14
 
23
 
! Отговори
Халюцинира преди 3 години
Този човек има раздвоение на личноста ,мисли че е министър председател на Германия или Англия, а не на България.Да го прибират в Ловешката психиатрия към затвора и да се свършва.
143
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Ставри очаква Чекмеджан Толстой да му удари една бургия!