Борисов: Строи се, прави се, ако има нещо го дооправяме!

Премиерът посети Ямбол в традиционните съботни инспекции
Обновена: 13 фев 2021 12:24 | 13 фев 2021 12:11, Петя Славова
321
Борисов: Строи се, прави се, ако има нещо го дооправяме!
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов продължава с традиционните си съботни инспекции. Този път той посети пречиствателна станция в Ямбол в компанията на финансовия министър Кирил Ананиев и зам. министъра на регионалното развитие и благоустройство. На място бяха посрещнати от кмета Валентин Ревански.

Борисов попита каква е ситуацията в града, а кметът го увери, че водата е пречистена и е в норми. Стана ясно , че най-добрите пречиствателни станции, които са в Европа, ги има и у нас.

Готов е проекта за кръговото на околовръстното в града, обяви Нанков и обеща, че ще бъде сменена и канализацията на града.

Борисов допълни, че много са се повишили доходите от заплати и пенсии, а Ананиев обясни, че над 6,6 милиарда лева повече има сега спрямо 2017 година. Тази сума е инвестирало правителството за доходи и пенсии в рамките на настоящия мандат.

Финансовият министър допълни, че през четирите години от 2017 до 2021 г. до пенсионерите са достигнали 52 млрд. лв., като номиналното увеличение за периода е 3,366 млрд. лв. което е ръст от 37,23 %. За мандата до заетите в бюджетната сфера, включително  учителите, полицаите и лекарите са достигнали над 33 млрд. лв., като номиналното увеличение за периода е 3,252 млрд. лв. или има ръст от 61,66 %.

"Нека хората в Ямбол знаят, че се строи, прави се и местната и централната власт работят в пълен синхрон", каза категорично Борисов.

Той допълни: "Всичко е на наша страна. Толкова добре сме направили и там, където има нещо да се доправя, го дооправяме".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
1
 
11
 
! Отговори
Предстои: преди 3 години
Божков и той нищо не казва. Пази омертата. И той мие очите на хората.Няма да се отървем от тези мафиоти. Единствената ни надежда е, че идват простите им наследници, а те горките не знаят колко е 2+2 от шмъркане.
201
6
 
9
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното. След три мандата на Бойко вече изоставаме и от предпоследните в ЕС. Необходими са съгласувани действия от всички партии, които мислят за бъдещето на България. Иначе няма да стане, няма да се оттървем лесно от банкянският тарикат. А без БСП това няма как да стане.
200
2
 
3
 
! Отговори
Не ритам ора. преди 3 години
До ИГРАТА СВЪРШИВсичко добре, но тази защо ги рита тези 'ора?
199
2
 
2
 
! Отговори
ИГРАТА СВЪРШИ преди 3 години
НЯМАТЕ ЛИ УСЕЩАНТО .,ЧЕ ТАЗИ ПОСЛЕДНА ПЕСЕН НА РИТА ОРА Е СПЕЦИАЛНО ЗА НЯКОЙ КОЙТО ВИНАГИ ТЪРСИ ДОБРАТА СТРАНАНО НЕ Я ВИЖДА?Rita Ora x Imanbek -BANG
198
4
 
6
 
! Отговори
Бсп преди 3 години
ГЕРБ повтарят единствено БСП, не защото са им враг. БСП са на командно дишане от години.От ДПС и ГЕРБ ги държат на командно дишане, за да могат да имат враг, защото ако падне БСП, опозицията на ГЕРБ и ДПС ще е целокупния български народ.За това държат БСП - като пропс. props
197
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При БСП такъв проблем нямаше, нищо не строиха, съответно и нищо не ремонтираха.
196
4
 
14
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Всичко което се строи и прави се срутва а после пак се плаща.Много се краде бе бойче а спрете се малко
195
4
 
7
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
Чудя се кога Бойко ще започне да инспектира и ремонта на тоалетни за да го покажат по телевизията.А интересно е и кой министър ще вземе със себе си на такава инспекция.
194
0
 
3
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 3 години
До ATAKA_FOREVERИ Боцмана ''дава''..................по 12 ОЙРО!
193
1
 
4
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 3 години
29.05.2020Испания дава минимален Доход на най-бедните462 ?/месец- Пожизнено.Това ще Обхване 2,6 милиона Испанци.
192
1
 
7
 
! Отговори
Евала Борко! преди 3 години
На Борисов ще му кажа евала, когато отиде да инспектира как се работи в държавната администрация и в държавните институции.Обикаля някакви строежи.. да иде при ония търтеи и да ги инспектира. Да видим дали всичко е по мед и масло.
191
2
 
9
 
! Отговори
Инсперко Борисов преди 3 години
Г-н Фончо, защо не инспектирате някое районно полицейско управление на министерство на вътрешните работи някой път? Е тъй - за разнообразие. Да видите кво става с корупцията?Или то корупция нЕма, а?
190
4
 
4
 
! Отговори
червен вой преди 3 години
Няма закон който да регулира шашкънията на червената клика и клакьори те и овоняли форумите !!!
189
3
 
4
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Мислят се за несменяеми. Скоро ще им се объркат сметките.
188
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най вече доограбвате това дето е останало а след вас и потоп Мутро .
187
3
 
14
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Долна работа си ти Бойко , излагаш и България и Меркел и ЕС!С една дума крадлив циркаджия , не много умен!
186
4
 
14
 
! Отговори
Краси преди 3 години
За 11г. царуване на комуниста-милиционер Боко Тиквата РБ не се е отлепила от дъното по доходи -заплати и пенсии в Европа/не ЕС/!Но,на Винету шкафчето се пълни.
185
3
 
5
 
! Отговори
До 224 преди 3 години
Ама неговите доходи,беее.Не си разбрал.
184
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли още някой и друг багер,до който още да не се е снимал тоя.Много щедро харчи парите на данъкоплатците,но скоро идва видов ден и всеки ще си получи заслуженото.
183
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наглост!