Боян Расате е задържан, отведен е в 1-во РПУ

Обвинен е за участие в нападението над ЛГБТИ офис
2 ное 2021 22:10, Анисия Иванова
164
Боян Расате е задържан, отведен е в 1-во РПУ
Снимка: БГНЕС, архив

Издирваният за хулиганство Боян Расате е бил задържан и отведен в 1-во РПУ-София. Това потвърдиха преди минути от СДВР за Bulgaria ON AIR.

От Софийската градска прокуратура по-рано през деня обявиха, че Расате се издирва, след като не бил намерен нито на постоянния, нито на настоящия си адрес, за да му бъде връчена призовка.

Кандидатът за президент е обвинен за участие в нападението над ЛГБТИ офис миналата събота. Впоследствие имунитетът му бе свален от ЦИК по искане на главния прокурор Иван Гешев.

Ще му бъде търсена наказателна отговорност за ''непристойни действия и грубо нарушение на обществения ред и проява на неуважение към обществото с изключителна дързост".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
9
 
12
 
! Отговори
До 52 SS преди 2 години
" Питам?" Веднага отговарям : няма лоша реклама. До въпросният вандалски акт нито аз , нито семейството ми ,нито близки и приятели не подозирахме за съществуването на това жалко първеню.
45
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 51 "Ами ще ги бият, децата трябва да се бият, аз некое дете като ми каже нещо и му светна два шамара и се оправи, защото боя изгражда, не да разгражда!" Ами, явно теб не е успял да те изгради, защото виж докъде си се докарал. Но иначе е явно, че са те били.
44
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До SS "Питам ? Какво ще стане ,ако Расате не е участвал в нападението ?" Ако не е участвал това ще се установи в хода на разследването и ще бъде освободен. Даже ще има време да си продължи кампанията. Много бързо да обявяваш конспирация. А допреди малко разчиташе на линията, че това, което е направил е достойно (да не говорим, че явно това трябваше да мине и за "законно").
43
13
 
8
 
! Отговори
SS преди 2 години
Питам ? Какво ще стане ,ако Расате не е участвал в нападението ? А това е "активно мероприятие" за да се провали кандидатурата му за президент ? Защото и последния гамен знае че ,ако трябва да прави нещо незаконно ще се пакетира за да не го разпознаят.Няма как кандидат за президен лично да участва в подобна глупост. Нещо не се връзва. И някой лъже . Досещате се кой .
42
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами ще ги бият, децата трябва да се бият, аз некое дете като ми каже нещо и му светна два шамара и се оправи, защото боя изгражда, не да разгражда!
41
10
 
8
 
! Отговори
Хомосексуалист преди 2 години
Американските учени са доказали научно, със силата на науката, че хомосексуализма е нормален. Хомосексуалните бракове са най-екологичните и най-зелените бракове. Хомосексуалистите не правят деца, а едно бебе има въглероден отпечатък 50 тона СО2 емисии годишно от СО2 който издиша и от енергията която се харчи за грижите по него. Само с намаляване на СО2 емисиите можем да спасим планетата.
40
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До SS "Кой казва това ? Гнусната пропаганда ,която цели да промива мозъците на лековерните" Казва го статистиката. Има изследвания на УНИЦЕФ по този въпрос. 68% от българите прибягват до физическо насилие над децата си, за да ги "възпитават", нищо, че 83% са против "методи, които уронват човешкото достойнството на децата". Уникален парадокс, или по-точно, уникална неграмотност или лицемерие: да не знаеш, че боя спада в тази категория, или да се правиш, че не го знаеш.
39
10
 
18
 
! Отговори
Защо преди 2 години
В РПУ ?! Този индивид е с видими ,огромни ментални проблеми и незабавно трябва да бъде въдворен в клиника за ментално здраве .
38
3
 
13
 
! Отговори
мак преди 2 години
1 кандидат за президент по-малко.
37
13
 
13
 
! Отговори
SS преди 2 години
До 39 Кой казва това ? Гнусната пропаганда ,която цели да промива мозъците на лековерните.Впрочем давате ли си сметка,че ,ако се разпадне ЕС ( а това рано или късно ще стане) какво ще стане с всичките евроатлантици *** и прочие ? А ?
36
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може да стане опасен ако не си пие хапчетата дори за себе си.
35
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех тая прокуратура точно за три дни се самосезира,повдигна обвинение и арестува тоя,интересно защо не е така експедитивна с обвинението и арестуването на лицето Борисов?На 24.10 .2021 година същият обяви публично:Ваксините с които ви Ваксинират да с Изтекъл срок на годност.Нещо за което носи наказателна отговорност по член 326 ал.1 и ал.2 от НК.На 28.10.2021 година прокуратурата е сезирана за това престъпно действие,оттогава ни Вопъл ни Стон!
34
3
 
10
 
! Отговори
До 37 SS преди 2 години
Кои сте вие, А ?! Никой не те е упълномощил да говориш от името на хората, лапай табелката и лягай, защото нито си интересен, нито актуален.
33
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този Русатов се изживява като наци лидер, но всъщност е партенка, подхвърлена от Москва.
32
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тва момче е тежко увредено.
31
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До SS "ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИНА СА НАЙ ЦЕННОТО НЕЩО" Затова ли всяко второ дете е малтретирано от родителите си, а на всяко трето посягано и по "друг" начин: от родителя или близък роднина? М?
30
6
 
6
 
! Отговори
hehe преди 2 години
тоя расате много ги бие момичетата. добре, че не сме приели истанбулската конвенция. И това му удоволствие да отнемат.
29
14
 
13
 
! Отговори
SS преди 2 години
До 33 НЯМА,ПОВТАРЯМ НЯМА ДА ДОПУСНЕМ БГ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ТЕРИТОРИЯ ЗА ХОМОСЕКСУАЛНА ПРОПАГАНДА ! ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИНА СА НАЙ ЦЕННОТО НЕЩО. И АКО НЕ СТЕ ГО РАЗБРАЛИ ,ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ ПО ТРУДНИЯ НАЧИН.
28
11
 
12
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Ше му обърнат резбата за гейпарада вече е Расатка :)))
27
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бояне, дръж се! Господ да те пази!