Ние сме № 7! Не продавайте гласа си за кебапче!

Ако Петя Раева е на балотаж, Доган идва с хеликоптер в Пловдив
Обновена: 19 окт 2011 15:38 | 19 окт 2011 15:38,
68
Ние сме № 7! Не продавайте гласа си за кебапче!

"Ако искате сигурност за вашите семейства, работа, здравеопазване и толерантност, подкрепете ни с бюлетина №7 на изборите на 23 октомври. Да покажем, че можем да управляваме Пловдив, защото сме разумни и толерантни".

С това послание кандидатът за кмет на Пловдив от ДПС и народен представител Петя Раева се обърна към над 10 хиляди души, които се събраха във вторник вечерта на грандиозен митинг-концерт на площад "Стария пазар" в квартал Столипиново.

На него хората скандираха: "Искаме мир" и "Победа за ДПС".

Раева поздрави хората, че са отвърнали с мир на агресията след събитията в Катуница и вълната от протести, на които са се чули расистки скандирания.

На митинга Петя Раева призова жителите на „Столипиново” да не продават гласа.

"Не разрешавайте да идват партии тук и да ви купуват гласа за едно кебапче. Ние едно кебапче ли струваме", попита Петя Раева.

Кандидатът за кмет от ДПС призова хората от квартала да дадат своя вот за Движението за права и свободи, за да покажат, че може да управляват Пловдив.

"Имате специални поздрави от Ахмед Доган. Той каза, че ако стигнем до балотаж, ще дойде с хеликоптер в Пловдив. Всичко зависи от нас, когато отидем до урните. Имаме най-добрата листа, а от вас и вашите братя, които живеят в квартала, зависи да имаме представители в Общинския съвет", обяви Раева.

В разговори с хората от квартала кандидатът за кмет от ДПС припомни програмата си за управление на Пловдив, чиито основни акценти са работа, грижа, образование и мъдрост.

След нейното слово в небето над Столипиново полетяха десетки балони с българското знаме.

"Ако четирите квартала с етническо население се обединим и гласуваме с бюлетина №7, можем да бъдем по-силни дори от Кърджали. Ние можем да победим. И тогава "Столипиново" ще стане като Холивуд. Всичко ще бъде ново и чисто. Затова ставайте в 8 часа на 23 октомври и гласувайте с бюлетина №7", призова Гюрсел Алиев.

Митингът завърши с грандиозен концерт на фолкидолите Тони Стораро и Цветелина Янева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
1
 
! Отговори
Яни Филипополидис преди 12 години
Вашата мама татарска, осрахте древния ни Филипопол с *** гета! Но помнете, Филипопол е хилядолетен стожер и твърдина на ЕЛИНИЗМА и ние ще се върнем в лоното на Майка Гърция рано или късно!
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво, Петя! Едно ясно послание, никой не призовава това и всеки се прави на чист
58
2
 
2
 
! Отговори
пешо преди 12 години
Как за кебабче бе много тънко искате да минете 300 кинта на глас!*** не се давайте ефтино!
57
0
 
2
 
! Отговори
Хан Крум преди 12 години
Виждате ли нашето *** бъдеще?Гласувате ли за БСП и ДПС ви очаква това на снимката!!!Гласувайте българи, гласувайте за когоно искате но гласувайте. колкото повече български гласове толкова по малка вероятност от кебапчено бирена демокрация и толкова по малка тежест на *** турския вот.
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Петя Раева?Българско име в ДПС?Странно.Те всичките им фамилии там завършват на -ан,-юн,-ин...Тая *** що дири при тея кюмури?
55
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВСИЧКИ *** ТУРЦИ И ПЕНСИОНЕРИ СА СЕ НАДЪХАЛИ И ЩЕ ОТИДАТ ДА ГЛАСУВАТ, А ВИЕ МЛАДИ ХОРА ШЕ СТОИТЕ ВКЪЩИ ИЛИ ЩЕ ОТИДЕТЕ ЗА ГЪБИ. ЩЕ ОСТАВИТЕ ЛИ БЪДЕЩЕТО СИ В РЪЦЕТЕ НА БСП ОЛИГАРСИТЕ?
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ZA RQZANA PI6KA STAVA LI?
53
0
 
6
 
! Отговори
valentin преди 12 години
На Майка ви *** ***!!!***!!!
52
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къде ги раздават тези пари?Пичове обадете ми се и на мен. 0897543439
51
1
 
8
 
! Отговори
Райо Путев преди 12 години
*** Раева ще се гърчи вовеки веков в кански мъки. Така се пада на *** предатели.
50
0
 
10
 
! Отговори
до 47 преди 12 години
тази Раева не се е продала тя е просто една ***,дали има някакво образование не разбрах когато чух по телевизията нейни предцигански излеяния на думосъчетания трудно разбираеми за много хора
49
0
 
3
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,(лекция за политици)Националния ни интерес е ясен МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!НО - ЕТО ЗА КАКВО НЕ ИСКАТ ДА ГОВОЯТ кандидатите за Президент, Кметове Общински съветници, за ОБЩЕСТВЕНАТА интеграция/ОЧОВЕЧАВАНЕ, което при днешната 97% бедност е КРАЙНО НАЛОЖИТЕЛНО:1. "СЕМЕЙНО подпомагане за отглеждане на дете", да се плаща само за първите три деца и до навършване на три години от най-малкото - 90% от заплатата (за безработните от МРЗ), но не повече от средната... - ТОВА СЕ НАРИЧА ДЕМОГРАФСКА ПОЛИТИКА!2. От четири до седем години, трябва да се плащат само "Средства за социална интеграция" по 1/3 от минималната пенсия, за всички деца посещаващи детски ясли и градини. Пари "на ръка" да се плащат - само при доказана невъзможност децата да ги посещават. - ТОВА Е ИНТЕГРАЦИОННА ПОЛИТИКА!!3. От седем години, до завършване на средно образование (безплатно по Конституция), за всяко дете да се плащат само "Средства за образоване" по 2/3 от минималната пенсия, които се плащат само при посещаване на училище...! - ТОВА Е ОБРАЗОВАТЕЛНА ПОЛИТИКА!!!4. Социални помощи не по-високи от минималната пенсия от 136 лева, за чесно положен дългогодишен труд! Особено важно е Основанието за "Отказ от социална помощ". То следва да е безкомпромисно при "Отказ от заемане на предложено работно място отговарящо на ОБРАЗОВАТЕЛНИЯ ЦЕНЗ ИЛИ ПРОФЕСИЯ!!!- ТОВА Е ОБЩЕСТВЕНА СПРАВЕДЛИВОСТ!5. Всички общини Трябва да регистрират НЕЗАБАВНО фирми за "Облагородяване на общината", където с полагането на нискотехнологичен труд, необразованите и без професия безработни граждани, да си изкарват прехраната...!!!- ТОВА Е ПОЛИТИКА НА ЗАЕТОСТ!- Неграмотен се ограмотява за 6 месеца. При отказ без помощи и на трудовата борса...- За 3 месеца се взема професия... При отказ без помощи и на трудовата борса...- Имащия квалификация, но отказал работа отговаряща на квалификацията му - на трудовата борса... и на Жизнен минимум, от 65 до 135 лева..., защото 65лв. е гарантирания от държавата минимум, а 136 лева е минималната пенсия за честно положен труд - ТОВА Е ОБЩЕСТВЕНА СПРАВЕДЛИВОСТ!!!6. За нерегистриран на борсата никакви помощи...!!! - ТОВА Е ОБЩЕСТВЕН РЕД !!!Ето това е комплексна, образователна и демократична социална ПОЛИТИКА....!!!Уорлик, натисни - Бойко, Дянков и Плевнелиев - ПРОСТО е да се направи, но само с ПОБОИЩА НАД ТИЙНЕДЖЪРИ не става, трябва и
48
2
 
10
 
! Отговори
God преди 12 години
Столипиново щяло да стане като Холивуд?!?!? А живеещите там знаят ли какво е Холивуд? Доган е обещал, че ако ДПС спечели изборите в Пловдив ще открадне хеликоптера, без никакъв сблъск на интереси. Кога ДПС е създавало работни места и къде? Те работят само в еднозадачен режим на взимане. В момента, в който ДПС-кадър влезе във властта до няколко дни цялата му рода вече ще заема възлови позиции около него. Това е ДПС-арски мултилевъл маркетинг. Без сблъсък на интереси, разбира се!
47
4
 
11
 
! Отговори
Томас преди 12 години
победа на дпс и мир не са съвместими неща. Мирен ислям няма. Исляма има за задача да воюва с огън и меч докато според лъжата коран всички повярват в лъжата ислям.
46
3
 
13
 
! Отговори
фен на хан Крум преди 12 години
Петя Раева да прочете книгата на Сунай Ремзи "Казиното ДПС". В нея бившия областен лидер на ДПС пише с какви мръсни хватки и престъпления ДПС печели изборите. Става дума точно за купуване на гласове на избиратели и членове на комисии, дописване на наскоро починали хора, гласуването на две места от един човек, дописването и гласуването на хора, които не се явили, техни шпиони в други партии, обръча от фирми обхванал всичко доходоносно. Точно те са най-нагли и за затвора. Просто тази се е продала.
45
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Петя Раева не струва кебапче.... но отдавна се е продала.... едва ли мисли глупостите, които говори или пък мисли, че всички са много прости.....
44
0
 
7
 
! Отговори
Гласувате за ДПС преди 12 години
и получавате - коалиция със Славчо Атанасов. Тази и без това е говорителка на общината
43
0
 
11
 
! Отговори
Стършел преди 12 години
.....а, за кюфтета може ли?
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На тая продажна к...а от снимката й пожелавам да я сгащят в тъмното и да й се изредят всичите й "толерантни" избиратели от снимката!!!
41
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Ако четирите квартала с етническо население се обединим..."????? НАЛИ НЕ СТЕ ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ УЖ БЕ???