Предложение за психари

Андрей Велков търси прототипи за нови персонажи
28 май 2013 16:43, Петя Славова
0
Предложение за психари
Снимка: Колибри

Ако се чувстваш „психар“, може да се свържеш с автора Андрей Велков, който преди година публикува първия си роман „Български психар“. Необичайната му покана е свързана с написването на продължението на историята му с главния герой Петър, който ще се съсредоточи върху неговите приятели, които го подкрепят по пътя му към върха.

Очаква се продължението на историята да излезе до края на годината. А същевременно се прокрадва и идеята да се направи филм върху двете книги.

„Български психар“ разглежда историята на един обикновен младеж, израснал на улицата, който се превръща в бос на най-голямата престъпна групировка в страната – Звеното. Като фон на тази увлекателна и динамична история авторът без никакви скрупули показа цялата уродливост на Прехода, довел държавата ни до сегашното й състояние, отбелязват издателите.

Още по темата

За кастинга е необходимо първо да се прочете „Български психар“, за да е наясно всеки в какво ще се забърка. Другото е по-лесно – да напише на bgpsycho@colibri.bg текст, снимка, видео, хайку, каса бира, мотивационно писмо, мутри, каквото всеки участник прецени, че ще го представи в най-силната му страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари