В кухнята на Теди Кацарова

Певицата споделя любими рецепти в книга
12 мар 2014 07:44, Петя Славова
0
В кухнята на Теди Кацарова
Снимка: Издателство „Труд”

„От двете страни на съвършената храна”' ни отвежда Теди Кацарова. Певицата споделя  някои от любимите й готварски рецепти. Неин верен спътник в това начинание е професионалният готвач Филип Петров.

Книгата предлага да се потопим в атмосферата на далечни екзотични страни и да усетим аромата на вкусни ястия. Разбира се, съветваме ви да си ги приготвите у дома, за да можете да им се насладите максимално.

Теди ще ви заведе на далечна разходка до Индонезия, Куба, Виетнам, Йордания, Катар и ще ви разкрие тайните на местните кухни. Освен това ще разберете какво й се е случило по пътя, както и какви са нейните впечатления от тези невероятни кътчета.

Ще ви разкрие и някои особености на скандинавската кухня, с която е добре запозната, благодарение на многогодишното си пребиваване там. Теди включва и любимите си рецепти от детството, с които са свързани най-скъпите й спомени. Всичко това не само е разказано, но е и богато илюстрирано със снимки на ястията и от личния архив на певицата.

Филип пък набляга на традиционната европейска кухня. Той ще ви запознае с някои тънкости на италианската, френската и малтийската кухни и също ще ви разкаже за своите преживявания из тези страни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари