С хапове лекуват женската изневяра на Апенините

Препаратът балансира нарушения хормонален статус
Обновена: 18 яну 2011 14:45 | 17 яну 2011 11:04,
55
С хапове лекуват женската изневяра на Апенините
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Според италианските лекари женската изневяра се дължи на срив в ендокринно-хормоналната система.

Ето защо д-р Джузепе Райони е разработил лекарствен препарат, който ще позволи да се балансира нарушеният хормонален статус, съобщи Independent.

Действието на медикамента ще бъде ефективно единствено върху представителките на нежния пол, тъй като са взети предвид само особеностите на женската физиология.

Д-р Райони смята, че след приема на медикамента жената ще изпитва сексуално желание само към един партньор.

Засега е ясно, че в състава на препарата влиза тестостерон, а така също и невростимулатори, които влияят върху сексуалната възбуда, когато жените контактуват с представители на противоположния пол.

Не е ясно дали ще бъде направен опит да се лекува медикаментозно и мъжката изневяра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: хапчежениизневяра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Секс без любов е като да ядеш една хубава мазничка пържолка на въгленчета, но без сол.
49
1
 
3
 
! Отговори
гледай ти... преди 13 години
"Д-р Райони смята, че след приема на медикамента жената ще изпитва сексуално желание само към един партньор." Само да не вземе да си избере другия вместо теб хахахаха
48
1
 
3
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 13 години
34: Ако не иска, значи проблемът не е химически или хормонален, а съвсем друг. Просто и се иска, хубавко и е да шава и толкова. С други думи, и да ги пие - все тая. Какъв е проблема?
47
4
 
1
 
! Отговори
Христо преди 13 години
Просто правете секс, но не създавайте сериозна връзка. Защото най-гадно е като си с даден човек и после зад гърба на човека да се правят такива работи. Грозно е. Но като не си в сериозна връзка, имаш правото да спиш с който или с която си искаш. Или ако искаш да си в сериозна връзка и да бъдеш с тоя човек, просто трябва да си винаги с тоя човек и трябва да си сигурен или сигурна че искаш само с тоя човек. Това е, и тогава няма да има изневери но това не е никак лесно да се изпълни за съжаление.
46
2
 
1
 
! Отговори
Лечението преди 13 години
Вместо хапчета решението е .... супер вълнуващ секс с друг мъж, пред погледа на собственият си мъж, Без Изневяра.Това е Суингинг рилейшън.Докато правите секс ще можете да наблюдавате как мъжа ви се възбужда и прави секс с друга.
45
1
 
1
 
! Отговори
Хан-ка Крум-ка преди 13 години
Без дискриминация на полов принцип! Щом са изобретили такива хапчета за жени, сега да изобретят и за мъже! Иначе - изобретателят на въже!
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как се лекува женската изневяра? Много просто- давайте на жена си хапчето редовно - едно такова продълговато голяяямо хапче и ще се излекува.
43
4
 
1
 
! Отговори
oste edna gena преди 13 години
Tochno pyk mygete ot Apeninite imat nugda ot takova hapche, ne genite, nachelo s premiera im...
42
2
 
1
 
! Отговори
пак една жена преди 13 години
Интересно,ако се измисли такова лекарство за мъжете,можеби няма да има мъж,който да не го пие.... :-))))
41
1
 
1
 
! Отговори
една жена преди 13 години
Според мен по-скоро се дължи на скука или липса на внимание от страна на партньора.Или пък просто търсене на една авантюра.
40
1
 
0
 
! Отговори
Баш химик преди 13 години
До Ани: Не беше ли дихидроксиацетон-а....:)
39
1
 
0
 
! Отговори
Браво на Ани преди 13 години
Бра-во!
38
1
 
1
 
! Отговори
Ани преди 13 години
Точно тестостерона,който е в пъти в повече при мъжете е отговорен за поемане на рискови ситуации,увеличена агресия и други типични за мъжкото поведение симптоми едва ли ще помогне да се избегне изневярата ! По-скоро ми се вярва да има нарушение в женските хормони - съотношението прогестерон/ естроген.
37
1
 
2
 
! Отговори
xaxa преди 13 години
Ши бе днес . бг кво стана с тези хапчета който се приемат преди голяма нужда и говното излиза пакетирано.тук при вас го бях чел, а по аптеките още го няма.аптекарката си мисли, че флиртувам с нея.сега ако питам и за тези и вече съвсем ще се пусни от хорото.шмекери :( интересно ми е вие там в редакцията на кви хапове сте.мерцедеси, лсд?Най ми изглеждат на паркизан. хихихихи
36
1
 
4
 
! Отговори
БАН преди 13 години
Търсят се семейства с 10 или над 10г. съвместно съжителство,които са върли противници на сексуалното разнообразие ,т.е. имат много стриктно изградена ценностна система! Ще бъдат тествани за да се докаже,че вечна любов съществува!Партньорите ще трябва да отговорят само на два въпроса:1.Изневерявали ли сте на съпруга си /съпругата си/? 2.Ако до сега не сте изневерявали,изпитвате ли някакво желание за сексуално разнообразие? Научните изследвания са БЕЗПЛАТНИ ! Вярваме,че ще има тълпи от верни съпружески двойки,желаещи да докажат съществуването на вечна любов!
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дрън, дрън, та пляс... Вие четете ли това, което пишете и има ли то връзка с елементарната логика?....
34
1
 
1
 
! Отговори
1111 преди 13 години
от тия хапове да не би да им светват хралупите.то в България тогава няма да има нужда от улично осветление.
33
2
 
7
 
! Отговори
циганска работа преди 13 години
Абе християните стаха по-големи мюсулмани и от самите мюсулмани!Какви са тези тъпотии,ами жената ако не иска да приема такива хапчета,мъжът и насила ли ще я накара?!Живейте си живота бе хора,освободете се от стереотипите и "моралните ценности"!Като ми се иска ще го правя,защо да пропускам нещо ,за което си мечтая ,защо насила да се лишавам от това,което ми харесва?!
32
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
bravo,sega rabotqt i za hapche za lekuvane na homoseksualizma
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
a kakvo lekuva mazkata iznevjara?

Спонсорирани публикации