Бийбър вече не е кралят на YouTube

Изпълнителката на най-лошата песен в света се оказа по-гледана
20 апр 2011 22:44,
38
Бийбър вече не е кралят на YouTube
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Дълго време видео каналът на тийнидола от Канада беше най-посещаван в най-големия сайт за споделяне на видео файлове. Джъстин Бийбър обаче си намери майстора, отбелязва BBC.

Суперзвездата се оказа изпреваран от Ребека Блек – певицата, чието парче Friday беше определено почти единодушно от американската критика като най-лошата песен, правена и изпята някога.

Но пък за сметка на това се радва на изключителен интерес в интернет. И видеото в личния й канал в YouTube е гледано над 112 милиона пъти за месец. Което е с близо половин милион повече от резултата на доскоро недосегаемия на върха Джъстин Бийбър.

Двамата са значително по-напред от останалите. Лейди Гага е на трета позиция с 86 милиона гледания всеки месец, следват Black Eyed Peas и Дженифър Лопес с по 78 милиона.

Подигравките и критики за Friday въобще не трогват самата Ребека.

„Независимо дали ви харесва или не, това парче остава в главата ви дълго време”, убедена е изпълнителката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Dark_One преди 13 години
До 28 ако това наричаш истинска бг музика, значи наистина си много задръстен...послушай малко ИСТИНСКА българска музика... като БТР ФСБ Щурците и вместо да отидеш на концерт на Азис посети Цвете за Гошо за да разбереш истината...
32
2
 
9
 
! Отговори
д-р Хаус преди 13 години
Американската критика със сигурност не е чувала мегахита на Дражето - Ямбооол е градът
31
1
 
1
 
! Отговори
:) преди 13 години
В повечето случай този отрицателен PR или по-известен като "черен PR", изиграва много положителна роля за човека срещу,когото е направен.
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не откривам голяма музикална разлика между нейното парче и тези на Бийбър. Явно всичко е въпрос на пи ар. В случая нейният е отрицателен, но както се вижда - пак върши работа.
29
2
 
2
 
! Отговори
tarbuh преди 13 години
Тази има още хляб да яде, а днес.бг май също.JB е най-гледан с 522 милиона гледания само на 1 видео, втора е лейди Гага с 369 милиона - youtube/charts/videos_views?t=a
28
3
 
19
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
Ей Попфолкмания, учудвам се, че си написал толкова дълъг пост- все пак такива като теб не се отличават с добро владеене на който и да е език... Браво, сигурно поне два дена си го мислил...А Назмилер и всичките Ари, Пайнери и т.н може да си ги вземеш на някой остров да си музицирате дружно!
27
4
 
3
 
! Отговори
някой си преди 13 години
Баси мастията е тая Ребека!Супер задръстенячка и доказва колко са *** американците!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26
32
 
3
 
! Отговори
PopFoLkMaNIA преди 13 години
Нашите поп фолк изпълнителки са далеч по добри от тази. И най-лошата ни изпълнителка пее по добре и има по-хубава песен. Има много хляб да яде г-цата за да достигне нивото дори на най-лошата ни поп-фолк певица. Пожелавам на всички приятен ден и поздрав с една прекрасна и повдигаща настроението песен: ***. Назмилер - Отворко. И не забравяйте, родното си е за предпочитане!
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
egati gadnoto hlape,kakvo li mu haresvat?
24
1
 
1
 
! Отговори
До 8 преди 13 години
Защото са си известни само в Чалгаристан и околността.
23
1
 
11
 
! Отговори
Боян преди 13 години
Направих си труда да зърна парчето и трябва да кажа,че съм чувал далеч по-трагични случаи в чужбинско,а у нас-единствено трябва да си пусне човек произволен фолк ТВ канал и да си умре от смях пред телевизора.Значи какъв е извода-индустрията създава и сваля звезди.Да си гледат работата!
22
2
 
21
 
! Отговори
Boncho преди 13 години
Ама толкова да не ме *** ни за Бибър ни за Шмибър ни за всичките им новоизлюпени педерастчета, че няма накъде. Хората в България почти лекуват рака вече, тия се занимават на ю-тюб кой бил по голем ***.. аааее мааму и новини....
21
5
 
0
 
! Отговори
Etien преди 13 години
Точно така приятелю. Ерджан е истината!
20
3
 
30
 
! Отговори
хаха преди 13 години
Икебаната цепи мрака глобално!
19
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Зле е много, но е много далече от Деан Неделчев
18
0
 
10
 
! Отговори
Nqkoi преди 13 години
Не, сериозно - никой да не гледа видеото на Ребека ако иска да остане с добра психика. Макар, че момичето е на 13 и е продуцирано зле, тя кфо е виновна. Но се е получило доста отвратително.
17
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мега зле сте у тоа сайт! Това даже баба ми го знаеше, преди вие да се сетите да го публикувате! *** и пенсионерския сайт, ***! Пенсионери пишат новините и пенсионери ги четат! Умрели сте си в кожата просто!
16
2
 
5
 
! Отговори
Neli преди 13 години
A zabravihte li LIBU DIBU DAU4U? Totalen hit!
15
4
 
34
 
! Отговори
СуФИЯНЧИ преди 13 години
дреми на дедовеца за бийпър мийпър и другите там ***
14
1
 
4
 
! Отговори
j преди 13 години
xaaxaxaxaaxaxaxaxax :DDDDDDDDDDDDdd

Спонсорирани публикации