Вуду кукла, отвертки, секс играчки, камертони...

Всичко това може да бъде намeрено в една дамска чанта
8 юни 2011 07:04,
57
Вуду кукла, отвертки, секс играчки, камертони...
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Тайната на дамската чанта е разкрита - жените наистина успяват да наблъскат всичко в нея, с изключение на кухненската мивка, пише "Дейли експрес".

Вампирска вуду кукла, отвертки, секс играчки, камертони - това са само част от по-нетрадиционните предмети, които се откриват в дамска чанта.

От скритите й дълбини могат да бъдат извадени още карти таро, бебешки зъби, кучешки бисквити, CD-та с порно, чужди лекарства и дори резервно бельо.

Повечето жени носят "утешителни" предмети в чантата си, като например първите обувки на децата си, кичури от косите им или часовниците на бащите си.

Дамите често "тъпчат" чантите си с романтични спомени - тапа от бутилка шампанско, камъчета от речния или морския бряг, конфети от сватбата си.

За сравнение - най-организираните представителки на нежния пол носят в чантата си паспорт, шофьорска книжка и копия от важни документи като акт за раждане или брачно свидетелство.

21% от жените споделят, че комплиментите за чантите им ги ласкаят. Една трета признават, че винаги забелязват чантите на другите дами, информира БТА.

"Безопасни игли, болкоуспокояващи, закуски - докато жената има своята дамска чанта, тя винаги ще е подготвена за всякакви ситуации", казва Катрин Айсман, автор на книгата "Как да преценим жената по дамската й чанта".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
6
 
! Отговори
една преди 12 години
Аз пък имам бръснач в чантата си,но не го ползвам за каквото си мислите в момента,а за да прерязвам мъжки гръкляни,които много знаят да говорят тука:))
53
1
 
7
 
! Отговори
....да добавя..... преди 12 години
.....Мъжки пичи косми....., така жените се зареждат с енергия....,като заклещи мъжкия пичи косъм, между отверката и му набучи една кукла и завърти една секс играчка задължително и прашки за да си вързват косите вслучай на липсата на ластик. Камертони, бебефони.... Прекалиха!:))) В една дамска чанта има всичко само ред, няма, но всички знаем, че във всяко правило си има по едно изключение! :)))
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквато и чанта да носят дамите, вътре ред няма. Не знам дали сте забелязали, в автобуса или по улиците доста жени ровят в чантите си. Наблъскани са с какво ли не -спокойно могат да сложат в тях 1 хляб и 2 кисели млека.
51
4
 
9
 
! Отговори
UK Chanti преди 12 години
Нашите носят грим , червила , огледалца , сенки гланц , моливи , табакерка с цигари , запалка , портфейл , понкога дамски превръзки , мокри кърпички , тефтерче , телефон , писалка , резултат от 26 години изследване на дамските чанти , НЯКОЙ ДА ИЗВИКА ПОЛИЦИЯ ! Пък дебелите британки ако ще косми от от ушите си да носят нокой не го интересува. П.С. Да го духат *** на Днес.бг :)
50
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да, много неща има в чантата ми и в чантите на колжките, ама като прерита някой за аспирин, примерно, все към жените се обръща, защото знае, че ние сме подготвени за всяка ситуация! Вярно, не използваме всичко ежедневно, но ако се наложи веднага можем да го извадим от чантата, вместо да търчим из града и да търсим я аптека, а магазин за нещо. Удобно е.
49
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тулски може да не е жена ама ги разбира тея работи,обича да носи токчета и дамска чанта и жартиери,Аз отдавна съм го разкрил че е таен *** тоя Тулски,вижте колко е активен по темата-знаех си!
48
3
 
10
 
! Отговори
до кифлата преди 12 години
Абе аз ти вярвам, че си жена ама не биваше така грозно да лъжеш, че нямаш секс играчка:)
47
7
 
4
 
! Отговори
До tulski от кифлата преди 12 години
Публично?!?! Много относително казано, защото нито ме виждаш, нито ме чуваш. Точно затова мога да се изразя по-смело, пък и тази моя "смелост" беше само в едно единствено изречение.Освен това,пишещите тук мъже просто не са забелязали, че в последните години станаха модерни много големите дамски чанти, особено в последните 2 години. А онези, които все пак са забелязали това, дали знаят, че тези чанти, в най-добрия случай, имат само една преграда посредата?Ако са и меки, *** търси какво има в нея
46
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
О-о-о tulski ко прайш *** ***? Подреди ли си чантата днес?
45
1
 
7
 
! Отговори
ръП преди 12 години
Дамската чанта е като кофа за ***. Когато и да я изсипеш все ще е пълна.
44
6
 
6
 
! Отговори
tulski преди 12 години
Кифло, точно твоите постове са в типично мъжки стил. Жена не би се изразявала по подобен начин, още повече публично.
43
5
 
3
 
! Отговори
До tulski от кифлата преди 12 години
Ти пък по какви критерии различаваш "мъжките" от "женските" постинги? Защото поне за мен сбърка.
42
9
 
5
 
! Отговори
Сф кифла преди 12 години
Защо да лъжа? Жена съм, хем блондинка :) Пък и от начина на изразяване не е трудно да се отгатне кой е мъж и кой - жена. А на "Килъра" просто не му обръщай внимание - той е сърдит на целия свят, има такива хора.
41
2
 
9
 
! Отговори
tulski преди 12 години
С изключение на 33, останалите в темата, които се представят за жени, не са такива.
40
0
 
12
 
! Отговори
бригада зидаромазачи преди 12 години
СФ кифла е точно толкова жена колкото и килъра. П.П: В дамската си чанта нося тухла четворка , или паве , според обема на чантата .
39
12
 
3
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
Сф кифла точно потвърди мнението ми от предния пост! Роднина,милиционер, а тук боклу, ку*ва, ***, ****ва с малки изключения :(
38
7
 
8
 
! Отговори
yyy преди 12 години
аз си нося даже старите дамски превръзки :-)
37
3
 
15
 
! Отговори
Сф кифла преди 12 години
Аз нямам секс-играчки, но вземвам Жоро 29 с мен в командировка :)По темата на статията: "Инвентаризация" на чантата правя веднъж на 2-3 месеца и винаги откривам там по нещо, което преди това съм търсила дълго къде ли не и накрая съм решила, че съм го изгубила. Задължително намирам и поне няколко неща, които не знам защо не съм ги изхвърлила.
36
6
 
6
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
Като чета коментарите на жените в този форум се чудя кой се е излъгал да ви вземе ако изобщо се е излъгал изобщо!
35
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всяка жена има сексиграчки. Та не разбрах какво чудно има в това някой от тях да си ги носят в чантите. Тия откриха топлата вода...

Спонсорирани публикации