Лошо нещо e бракът, мъжете предавали лошите си навици

Много от двойките дори не осъзнават какво се случва
Обновена: 22 авг 2011 13:54 | 22 авг 2011 12:30,
53
Лошо нещо e бракът, мъжете предавали лошите си навици
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Данните от ново проучване опровергават широко разпространеното схващане, че бракът е полезен за здравето.

Учени от САЩ са установили, че е точно обратното - партньорите в дълготрайни връзки си предават нездравословните навици, като по-често "заразата" пренасят мъжете, съобщи "Мирър".

Когато двама души съжителстват дълго време, те възприемат лошите привички на партньора си - тютюнопушене, употреба на алкохол, консумация на нездравословни храни, склонност към заседнал живот.

Много от двойките дори не осъзнават какво се случва, тъй като процесът е подсъзнателен, обясняват авторите на проучването от университета на Синсинати.

Изследването е обхванало 122 души във връзки с продължителност до 44 години. Всички участници са се съгласили, че в отношенията помежду им е наличен факторът "лошо влияние".

Оказало се, че мъжете по-често предават пороците си, защото са по-склонни да водят нездравословен живот и съответно да "заразяват" нежните си половинки с лошите си навици. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: браклоши навици
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Многу обичам да ***.Това нездравословно ли е ?
39
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само не мога да разбера каква е целта на Световната Мафия да пуска такива статии и да руши семейната единица в целия свят. Животът е направен за двама! Не мога да си представя, че ако си гледах сама децата, те щяха да имат всичко, което имат сега!
38
3
 
19
 
! Отговори
freedom преди 12 години
Истина е! Откакто се разведох се почуствах човек! Съобразявам се САМО със себе си и с децата си,това ме прави свбодна и щастлива! жени- НЕ РОБУвАЙТЕ на патриархалните порядки в Бг, останете женени САМО ако желаете,за нищо друго на света, живота се дава веднъж, не го похабявайте!
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Loshoto vinagi pobejdava. V edna kompania ako ima edin losh chovek vsichki stavat loshi no ne i obratno ako ima edin dobar chovek ne vsichki stavat dobri
36
2
 
2
 
! Отговори
do 26 преди 12 години
da ti kaja 4estno ti mi prili4a6 na nai-bezmoza4noto sa6testvo - takiva kato tebe koito po cql den stoqt i se 4udqt koq po red bira sa izpili i ne moga i edna jena da si namerqt, stoqt i pi6at komentari. Mn si zle moi 4ovek!
35
1
 
2
 
! Отговори
do 35 преди 12 години
a 6tot vie majete ste mnogo idealni nali? vse jenite sa vi vinovni za vsi4ko koeto stava....
34
6
 
6
 
! Отговори
правилно преди 12 години
Брака е най- шибаното нещо! Разбива ти здравето и лоши гени се предават по полов и генен път на жени и деца. Със здраве! Дества зле както на здравето така и на навиците на жените и децата.
33
0
 
20
 
! Отговори
Fox преди 12 години
М.К.Р. най лошото си взел ТИ лично от *** и това не е показателно за останалите. Напълно съм съгласен, че мъжете са с по-слаби ангели от жените и носят повече пороци.
32
23
 
5
 
! Отговори
М.К.Р. преди 12 години
Най лошото децата взимат от майките си!!
31
2
 
8
 
! Отговори
Мето преди 12 години
До 28 - малка корекция - "слънце, въздух, онанизъм - здрав и бодър организъм"
30
15
 
16
 
! Отговори
Абориген преди 12 години
Да бре... мъжете им виновни за заседналият живот и 300 килограмовите им кюфтаци наречени жени... ай сиктир...
29
5
 
34
 
! Отговори
семеен с 2 деца преди 12 години
Тъпите изследвания са по- заразни. Спрете им парите на тези в Синсинати, намерете им партньори, за да не онанират и ще открият обратното.
28
2
 
8
 
! Отговори
- преди 12 години
ЕДНА П*ТКА ПРОЛЕТ НАПРАВИ!!!
27
13
 
25
 
! Отговори
жената на james bond преди 12 години
Аз пък откакто имам мъж за 5г напълнях с 10кг водя заседнал живот и излизам извън къщи само с бронежилетка - всичко това заради неговите лоши навици. Кажете после,че статията не е вярна!
26
3
 
13
 
! Отговори
gft преди 12 години
@31сутрешен онанизъм, здрав и бодър организъм хахахаха, бате и на теб не ти е лесно.
25
66
 
8
 
! Отговори
- преди 12 години
Че женките има ли всъщност какво да предадат в един брак? Да не говорим ,че като цяло ,тез безмозъчни същества дърпат човешкият прогрес назад в развитието му!
24
13
 
11
 
! Отговори
gft преди 12 години
хахах коя недок**тена феминистка е писла това????намери си муж и ще видиш как "вредните навици" ще изчезнат.
23
2
 
13
 
! Отговори
1 преди 12 години
Поля, не е само в България, дори ние засега сме добре. Мога да ти напиша цяла книга за семейните отношения в Германия ( то такива няма, но това е дълга история ). Мога да ти кажа че в западна Европа почти насякъде е така дори в пъти по зле. Разведените в Германия са над 80%. Пълно е със насилствено зети деца от родителите им, вповечето случаи са от Източна европа. Социален зима премия за отнето дете. Направи си извода..
22
3
 
40
 
! Отговори
отвратен преди 12 години
Боже Господи. Как е възможно да се пускат такива статии. Боже Господи. И после умувате защо раждаемостта и падението на човешкия морал и дух е стигнал дъното ? Само едно ще кажа, ако това е вярно в статията и заглавието, то ЗАЩО най-богатите фамилии имат най-сплотените СЕМЕЙСТВА ? Хора, опитват се да променят децата ви с ежедневни помии. Хора общувайте с децата си вкъщи и не позволявайте тази машина да им съсипе живота а оттам и държавата и народа..
21
5
 
9
 
! Отговори
поля до марио преди 12 години
Когато думите и мислите ми станат адекватни на реалния живот в БГ, ше се гръмна:-))) Обичам приказки детски книжки и вярвам само да децата